Arama sonuçlarınız

1. Sertaç Kasaplar

Couchsurfing Kullanıcı Deneyimlerimiz - Tez Araştırması İçin Küçük Bir Anket

Tekrar merhaba arkadaşlar, Couchsurfing Kullanıcı deneyimlerimiz anket araştırmasında son haftaya girdik. 5 dakikalık bu kısa anketi doldurup Couchsurfing kullanımı ile ilgili tez çalışmasına katkıda bulunmak isteyen arkadaşlarımız için bir hatırlatma olması için yazıyorum :) İlginiz için...

2. Sertaç Kasaplar

Couchsurfing Kullanıcı Deneyimlerimiz - Tez Araştırması İçin Küçük Bir Anket

Merhaba arkadaşlar, Couchsurfing internet sitesi kullanımı üzerine bir yüksek lisans tezi hazırlıyorum ve küçük bir anket araştırması yapıyorum. Couchsurfing kullanmış olan arkadaşlar, aşağıdaki kısa anketi doldurursanız bana çok yardımcı olmuş olursunuz. Sadece 5 Dakika :) İlginiz için...
  3. Sertaç Kasaplar

Husky Bizam İle Takaslık Husky Bird

Ynt: Husky Bizam İle Takaslık Husky Bird Arayışım devam ediyor. Az kullanılmış, temiz bir Bizam çadır ile veya tek kişilik kaliteli bir çadır ile takas yapabilirim. Üzerine ödeme yapabilirim. ;)

4. Sertaç Kasaplar

Bisiklet Turunun Temelleri - E-kitap

Bisiklet turu yapmayı düşünen, yeni başlayacak olan veya tecrübeli turcuların tavsiyelerini merak eden herkes için 66 sayfalık güzel bir çalışmayı (Bike Touring Basics) Türkçe'ye çevirdik. Friedel ve Andrew çiftinin bisikletle üç yıl süren dünya turunun ardından hazırladıkları rehber...
  5. Sertaç Kasaplar

Www.semihgeziyor.com

Ynt: Www.semihgeziyor.com cyclingTR'da yazmıştım ama bir de buradan tebrik edeyim, ayağınıza sağlık... ;D

6. Sertaç Kasaplar

Bisikletle Çanakkale

Çanakkale çevresinde hafta sonları gerçekleştirdiğimiz bisiklet turlarımıza ait yazı, fotoğraf ve videoları bulabileceğiniz web sayfamız: www.bisikletlecanakkale.com http://youtu.be/5v7JSaazDpc http://youtu.be/x5eP4EJwFNI

7. Sertaç Kasaplar

Husky Bizam İle Takaslık Husky Bird

Merhaba arkadaşlar, eylül ayında n11.com sitesinden satın aldığım faturalı-garantili Husky Bird çadırımı, aynı markanın bir boy küçüğü olan ve aynı fiyata satılan Bizam modeli ile takas etmek istiyorum. Tek başıma çıkacağım bisiklet turu için Bizam modelinin daha uygun olacağını düşünüyorum...
  8. Sertaç Kasaplar

Makalu İspirto Ocağı İnceleme Ve Test

Ynt: Makalu İspirto Ocağı İnceleme Ve Test Makalu hakkındaki bilgilendirme için teşekkürler. Trangia'yı test etmiş birinin blogunda şu bilgileri buldum: Trangia Alkol Ocağı 25-2UL Alkol veya ispirto ile çalışır. 50 ml alkol ile 1 litre suyu 10-15 dakikada kaynatır. Yakıcı bir dolduruşta...
  9. Sertaç Kasaplar

Balkanlar - 6 Balkan Ülkesinde Vizesiz 2 Hafta - 10 Şehir

Ynt: Balkanlar - 6 Balkan Ülkesinde Vizesiz 2 Hafta - 10 Şehir Online dergi formatında okuyabilirsiniz: http://issuu.com/alternatifpark/docs/balkanlar__12?e=8867731/4119464 ;)

10. Sertaç Kasaplar

Bisikletle Güney Ege / 5-9 Ekim 2012

Ynt: Bisikletle Güney Ege / 5-9 Ekim 2012 Online okuyabilirsiniz: http://issuu.com/alternatifpark/docs/bisikletle_g__ney_ege

11. Sertaç Kasaplar

Ynt: Balkanlar - 6 Balkan Ülkesinde Vizesiz 2 Hafta - 10 Şehir Arif Bey, teşekkür ederim. Muhtemelen bildiğiniz gibi tek tek fotoğraf yüklemek, yerlerini ve boyutlarını ayarlamak ve gezi yazısıyla bunları paralel sunmak forum ortamlarında çok zor ve saatler süren bir iş oluyor. Bu yüzden...
  12. Sertaç Kasaplar

Mart 2012'de, vizesiz 6 Balkan ülkesini ve 10 kenti gezerek yaptığım iki haftalık seyahatime ait notların ve fotoğrafların bulunduğu derli toplu PDF dosyasına bu linkten ulaşabilirsiniz: https://www.dropbox.com/s/esr4ka5xn0iwssj/Balkanlar%20'12.pdf İyi gezmeler... ;)

13. Sertaç Kasaplar

Bisikletle Güney Ege / 5-9 Ekim 2012

Bisikletimle yaptığım 5 günlük tura ait gezi yazısını ve fotorafları, linkteki PDF dosyasında derli toplu görebilirsiniz. İyi gezmeler... 8) Bisikletle Güney Ege Kuşadası - Güzelçamlı - Dilek Yarımadası - Bafa Gölü - Bodrum 5-9 Ekim 2012...
  14. Sertaç Kasaplar

Kron tourer 24 almayı düşünüyorum

Ynt: Kron tourer 24 almayı düşünüyorum Süper, 1-Nereden, ne kadara aldınız? 2-Akıcılığı ve ağırlığı nasıl? 3-Bir günde en uzun ne kadar kullandınız ve bu turda olumsuz olarak neler gözlemlediniz? 4-Bu bisikletle şehirlerarası uzun turlara çıkmayı göze alır mısınız? 5-İzmir'deyseniz bisikleti...
  15. Sertaç Kasaplar

Ynt: Kron tourer 24 almayı düşünüyorum Tekrar merhaba, İzmir'de bu bisikleti yeni almış ve haziran ayından beri kullanan birini buldum ve kendisine mail yoluyla ulaşıp bisiklet hakkında sorular sordum. Yanıt geldiğinde hemen burada da paylaşacağım, zira 1. ağızdan bir kullanıcının fikirleri...

16. Sertaç Kasaplar

Ynt: Kron tourer 24 almayı düşünüyorum Muhtemelen bizler gibi sıradan kullanıcıların anlayamayacağı farklar. Ancak uzun vadede 7005 kodlu alaşım ile üretilen gövdelerin yük, darbe ve korozyon mukavemetinin 6061 olanlardan fazla olduğu anlaşılıyor. Dediğim gibi belki hissedemeyeceğimiz farklar...
  17. Sertaç Kasaplar

Ynt: Kron tourer 24 almayı düşünüyorum Merhaba, o farklı bilgiler farklı yıllara ait olabilir. Zira Tourer modeli gördüğüm kadarıyla birkaç yıldır üretiliyor ve Efor bisiklet web güncellemeleri konusunda hep geri kalıyor. Yine de bu bisiklet hakkında bizi aydınlatabilecek varsa ben de çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri