Arama sonuçlarınız

1. Cabrio Jeep

krom kaplama ( nikelej kaplama)

Ynt: Krom Kaplama ( Nikelej Kaplama) TAKİP ;)

2. Cabrio Jeep

bir kırmızı cj 7 den bizden gelsin

Ynt: bir kırmızı cj 7 den bizden gelsin ya abi hardtop alırız , tenteyi salla şu bizim amerika işi olsun parça yağdıracam sana
  3. Cabrio Jeep

CJ 7 buyrun yeni toplandı. her türlü eleştiriye açık

Ynt: CJ 7 buyrun yeni toplandı. her türlü eleştiriye açık maşallah maşallah , görmeyeli köklü değişimler olmuş haberimiz yok :(

4. Cabrio Jeep

Bir CJ hikayesi de bizden olsun..

Ynt: Bir CJ hikayesi de bizden olsun.. hayırlı uğurlu olsun güzel çalışma olmuş çok uğraştırmış , son durumu merakla bekliyoruz
  5. Cabrio Jeep

Ynt: bir kırmızı cj 7 den bizden gelsin bu kumanda yılan hikayesine döndü keşke kaybetmeseydik ya :))

6. Cabrio Jeep

Ynt: bir kırmızı cj 7 den bizden gelsin son durum son fotolarr , ayrıntılar ilkay beyden gelirr

7. Cabrio Jeep

Ynt: bir kırmızı cj 7 den bizden gelsin ............
  8. Cabrio Jeep

Ynt: bir kırmızı cj 7 den bizden gelsin tenteliyiz shelldeyiz
  9. Cabrio Jeep

Ynt: bir kırmızı cj 7 den bizden gelsin tenteliyiz shelldeyiz

10. Cabrio Jeep

ön cam çerçevesi

Ynt: ön cam çerçevesi teşekkurler

11. Cabrio Jeep

Ynt: bir kırmızı cj 7 den bizden gelsin dün maslak da dayı jeep garaj uğradık ufak tefek sıkılacak ayarlanacak şeyler yapıldı , yapılabilecekler hakkında keyifli bir sohbet yaptık tanıştık kendisi çok ilgiliydi , yükseltmeyle devam edecez yolaa...
  12. Cabrio Jeep

Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual sizde hayırlı bayramlar , saygılar

13. Cabrio Jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im saygılar abi cvp için teşekkur ederim. taktir ediyorum enerjinizi ve merakla takip ediyorum , bizlere ( konu hakkında bilgisi olmayan üyelere ) çok güzel tecrübe oluyor , kolaylıklar diliyorum
  14. Cabrio Jeep

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual teşekkur ederim ilginize ve iyiliğinize, saygılar iyi bayramlar
  15. Cabrio Jeep

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual bu kadar kişiye gelmiş bi abimizde bana yollarsa çok sevinirim, saygılarımla hakan_kucuk_34@hotmail.com

16. Cabrio Jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im konuyu bir kaç gundur takip ediyorum çok yararlı bir konu açmışsınız muzaffer bey aracınızda gayet güzel ve düzgün gözüküyor sağlıklı mutlu bir şekilde binmenizi diliyorum , konun başında ne vardı sonunda ne var goktuğ beyinde söylediği gibi siz daha çok şey...
  17. Cabrio Jeep

Ynt: bir kırmızı cj 7 den bizden gelsin arka frenlerde ( kapmana) 2 tane keçe varmış içte ve dışta bunuda öğrenmiş olduk bu yuzden 2 saat parça bekledik , direksiyon pompasıda değişti ama bi ufak ses var yine sanırım yine değişecek ilkay abide keyifini sürüyor arabanın akşamları :)
  18. Cabrio Jeep

BM’den Otokar’a Rekor COBRA Siparişi

Ynt: BM’den Otokar’a Rekor COBRA Siparişi kimseye cvp değil şahsi fikirlerdir ; güzel araç askerde iken kullanma fırsattım olmadı ama içine binip kısa bir yolculuk yaptım (25 km ) arazide sesiz denilebilecek seviyede asvalttada otomobileden pek farkı yok 190 bg güçte çok tatminkar elektirk...

19. Cabrio Jeep

Ynt: bir kırmızı cj 7 den bizden gelsin ön rot başları rot kolları değişti biraz eskimiş durumdaki gaz telide değişti arkda teker bilyaları yine arka fren keşeleri balatalarıda değişti bugun bunlar yetişti yarın da elfreni teli değişecek butun sıvıların değişmesinden snr motorun sesi...
  20. Cabrio Jeep

CJ 7 buyrun yeni toplandı. her türlü eleştiriye açık

Ynt: CJ 7 buyrun yeni toplandı. her türlü eleştiriye açık 3_4 sene önce bulaştırdın virüsü şimdi uyku tutmaz tabi hasan ( ben hakan )

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri