Arama sonuçlarınız

1. hazanh

İlk Araba Ilk Deneyim ...

benim fikrim ilk araç için zj almak iyi bir seçim değil. temiz bir zj yi 40 bin den aşağı alamazsınız düşük fiyatlara satılan araçlar genel anlamda sorunlu araçlar. parçalarını internet ten kolaylıkla bulabilirsiniz lakin tanıdık bir ustanız yok ise tamir kısmında sizi çok üzeceklerdir. yakıt...

2. hazanh

2008 Chevrolet Captiva Sport Dizel...

2 yıldır 2011 high kullanıyorum 75 binde almıştım şu an 95000 de aracınızda kumho kl 51 4 mevsim lastik kullanırsanız rahat edersiniz. davraz ve saklıkent e yoğun kar varken gittiğimde hiç yolda bırakmadı kaydırma yapmadı grand cherokem varkende aynı lastiği kullanıyordum. hatta üzerinde prelli...
  3. hazanh

Bu Arac Hakkında Yardımcı Olabilirmisiniz P38

2 tane zj kullanmış biri olarak bu p38 lere merak saldım hiç kullanmadım yakıtı zj ye göre çokmu? konfor olarak zj den daha üstündür sanırım ... bu aralar arayış içerisindeyim p38 tavsiye ediyormusunuz..kullanıcı olarak .. şu an favori olarak p38 - freelander 2 td4 2. 0 dizel - 2007 sorento ve...

4. hazanh

Jeep Grandcherokee 5.2 Aldim Araci Tanimak Istiyorum

merhaba pm den mesaj attım size

5. hazanh

security lambası yaktığı zaman araçtan çıkın kumanda ile değil anahtar ile aracı açıp kapatın. ayrıca security moda geçmesi için akü kutup başının çıkması lazım. kontrol ettrin elektirik kesiyor olabilir.

6. hazanh

öncelikle hayırlı olsun. resimlerden gördüğüm kadarı ile benim eski aracımı satın almışsınız :) ... 2011 - 2013 arası ben kullandım aracı... ben 3. sahibiyim ama benden sonra çok şehir ve el değiştirdi. araçla alakalı sormak istediğiniz bir soru olursa her zaman özel mesaj bölümünden...
  7. hazanh

Jeep Zj Yakıt ?

Ynt: Jeep Zj Yakıt ? bu arada örnek teşkil etmesi için 2 yıl içinde aklıma gelen yaptığım masrafları yazıyorum... - balata değişimi ön takım 110 tl arka 140 tl işçilik 150 tl - alt takım burçlar kollar vs. %70 i değişti 2800 tl işçilik dahil - ön şaft balans ıstavroz değişimi 300 tl - ön...
  8. hazanh

Jeep Zj Yakıt ?

Ynt: Jeep Zj Yakıt ? yaklaşık 2 yıl zj kullanmış biri olarak sana tavsiyem otomobil alman olur. hiç masrafı yok denen bir araçtan herkes de bilir ki illa masraf çıkar. benim zj m 95 model orjinal ve bakımlı bir araçtı. ama yinede illa sürekli masraf çıkarıyordu. 20 yaşında gelmiş bir araç...

9. hazanh

93 Grand Cherokee 5.2 Sol Arka Taraftan Gelen Ses??

Ynt: 93 Grand Cherokee 5.2 Sol Arka Taraftan Gelen Ses?? fan termiği sesi :) wuuuu diye bir sestir muhtemelen termik soğukkende devreye giriyor benimde başıma gelmişti iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

10. hazanh

Orijinal Ebadından Daha Dar Kış Lastiği

Ynt: Orijinal Ebadından Daha Dar Kış Lastiği 245 yerine 235 takmanız çok büyük fark yaratmaz kabul edilebilir bir daralma 1 cm kadar ..
  11. hazanh

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi arkadaşlar bu araçlarda yakıt ölçümü yapmak mantıksız geliyor artık :) ortalama 0.80-1.00 tl arası yakıyor bakımlarına göre tamamen keyfi ve zevk için binilesi araçlar oldu.. 3 yıl boyunca şehir içi şehir dışı günlük kullandım v8 in bana verdiği haz dan başka bir...

12. hazanh

Zj 4.0

Ynt: Zj 4.0 hayırlı olsun güle güle kullanın. kronik bir sorundan öte arazi araçları sürekli bakım isteyen araçlardır. bakımlarını yaptığınız sürece sıkıntı çekmezsiniz. ( motor yağı 6 ayda veya 10000 km de kullanım kitabında böyle ama yılda olabilir asfaltta kullanırsanız. şaft mafsallarının...
  13. hazanh

Jeep 4.7 V8 Performans

Ynt: Jeep 4.7 V8 Performans geç marş alması ile ilgili bir çok neden olabilir... en basiti krank devir sensörü ... yada ateşleme kaynaklı bakmak lazım. yazlık lastiğe geçtiğinizde tekrar 0-100 ölçümü yapın... 10 sn yakalarsınız.
  14. hazanh

Jeep 4.7 V8 Performans

Ynt: Jeep 4.7 V8 Performans fabrika verisine aldanmamanızı önerim orada yapılan testler prof. sürücülerle en iyi şartlarda yapılıyor. youtube deki vidolarda da aldatma olabilir eğimli yol rüzgar yönü v.s. herşey etkileyebilir. eğer ciddi anlamda bir ölçüm yapılacaksa. aracınızı önce kontrol...

15. hazanh

Jeep 4.7 V8 Performans

Ynt: Jeep 4.7 V8 Performans fabrika verileri 9 sn. olması gerekli . aracın yaşını aktarma organlarındaki tahribatı v.s. göz önünde bulundurursak aslında o kadarda kötü değil. lastiklerin durumu bile 1-2 sn fark ettirebilir. ama 10 sn. üzerine çıkmaması gerekli diye düşünüyorum.
  16. hazanh

Grand Cherokee Wj 2001 V8 4.7 Hangi Motor Soğutma Sıvısını Kullanmalıyım?

Ynt: Grand Cherokee Wj 2001 V8 4.7 Hangi Motor Soğutma Sıvısını Kullanmalıyım? antifiriz ölçümü mutlaka yaptırın. yoksa veya yetersizse mutlaka yenileyin. önümüz kış havalar soğuk. yağ damlaması durduğunda akmıyorsa motor çalışırken oluyorsa keçelerden kaçırıyor olabilir. veya kapak...
  17. hazanh

Ynt: Grand Cherokee Wj 2001 V8 4.7 Hangi Motor Soğutma Sıvısını Kullanmalıyım? bu arada balata değişimini yaptıysanız aracınızda çoğu şeyide yapabilirsiniz. ama balata değişimi gibi işlemler yaparken mutlaka aracı askıya alacağınız ayaklardan kullanın güvenliğiniz için ve 3 tonluk krikolardan...

18. hazanh

Ynt: Grand Cherokee Wj 2001 V8 4.7 Hangi Motor Soğutma Sıvısını Kullanmalıyım? aslında termostat değişimi iyidir diyorum ama yinede sizin seçiminiz. belirli bir süre sonra özelliğini kaybediyor çünkü. eğer daha öncede antifiriz varsa bir zararı olmaz komple antifiriz koymanın mesela sıfır araç...
  19. hazanh

Ynt: Grand Cherokee Wj 2001 V8 4.7 Hangi Motor Soğutma Sıvısını Kullanmalıyım? castrol mavi antifiriz kullanabilirsiniz. şu an castrol kodunu hatırlayamıyorum.. aracınızda kesinlikle kırmızı (wolgsvagen için kullanılan) portakal rengi ( opel için kullanılan) antifirizleri kullanmayın motor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri