Arama sonuçlarınız

1. Z

Acmat Ve Khd Kamyon Için Yardım Lütfen

Herkese selamlar, İsmim Zeki Araç. öncelikle uzun süredir forumda değilim ve bu konuda bir bilgide bulamadım. Defenderımı sattıkdan sonra forumda çok aktif olamamıştım. Eşimin babası şantiyeciydi. Yaklaşık 6 ay önce şantiyede aracı geri kaydırmasından dolayı trafk kazası sonucu vefat etti...

2. Z

Defender Boya Ve İç Tasarım

Ynt: Defender Boya Ve İç Tasarım Durali usta'yı biliyorum ama o bildiğim sadece motor işleri yapıyor? Benim araç puma motorlu diye istemedi beni o.:D Durali usta motor işlerinde çok iyidir ama çok severim kendisini.
  3. Z

Defender Boya Ve İç Tasarım

Merhabalar, Antalya bölgesinde defenderımı boyayacak, ses ve ısı izolasyonu yapacak, merkezi kilit ve geri görüş kamerası takacağım bir yer aramaktayım. Ayrıca arka tarafın yatak olabilmesini sağlayacak özel bir projede yaptırmak istiyorum.Önerebileceğiniz bir yer varmıdır yada her hangi bir...

4. Z

Alınık Defender Spacer 50-55mm

55 veya 50mm'lik defender 110 a uygun spacer aramaktayım
  5. Z

Satılık Defender Kol Dayama

Ynt: Satılık Defender Kol Dayama satılmadıysa bende talibim

6. Z

Ford Puma Motor Turbo Basıncı

Ynt: Ford Puma Motor Turbo Basıncı Şanzımanım grubum 1.66 idi. Lt 77 kullanıyorum bu sebepten 1.41 i tavsiye ettiler. Hala bakımda olduğu için bu şekilde deneme fırsatım olmadı. Ancak bir grup dişlinin bu kadar etki yapabileceğini düşünmemekteyim çünkü lastiklerim bile küçük. Öte yandan...

7. Z

Ford Puma Motor Turbo Basıncı

Merhabalar, Aracımı alalı 4 ay oldu 1 aydır bakımda idi. Motor, alt aksam komple bakımdan geçti ancak motordan istediğim performansı alamadığımı düşünmekteyim. İnternette çeşitli puma hızlanma videoları izliyorum benimki ile alakası yok neredeyse. Puma motor ların turbosu kaç bar basınç...
  8. Z

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Antalyada 87 defender'ımla katılabileceğim etkinlikler arıyorum. Bilgilendiren olursa sevinirim. Teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri