Arama sonuçlarınız

1. D

Cj8 Çıkan Sorunlar , Fan, Km Göstergesi Ve Saplama Kopması

Ynt: Cj8 Çıkan Sorunlar , Fan, Km Göstergesi Ve Saplama Kopması Bilgiler için teşekkür ederim. Klima taktırdım lakin söz konusu durumda hiç çalıştırmamıştım.

2. D

SATILIK OFFROAD DONANIMLI CJ7

Ynt: Satılık Offroad Donanımlı Cj7 Hayırlı olsun, size de alana da...
  3. D

Ynt: Cj8 Çıkan Sorunlar , Fan, Km Göstergesi Ve Saplama Kopması Cümlemizi, sag oun

4. D

Ynt: Cj8 Çıkan Sorunlar , Fan, Km Göstergesi Ve Saplama Kopması Estagfirullah, sag olun...
  5. D

Cümleten Merhaba, Geçen Skull CJ8 i sizlerle paylaştım, araç muayeneden geçti ve yola çıktım, Aracın km gösterge saati bir süre sonra çalışmadı, aynı saatte hararet göstergesi de çalışmadı ama benzin göstergesi çalışıyordu-onun da doğruluğuna güvenemedim- aldığım yerle görüştüm getir değişelim...

6. D

Skull Cj8

Ynt: Skull Cj8 Araç muayeneden geçmiştir :) Dün yaklaşık 50 km yol yaptım ve araç km-hararet-enzin göstergesinde sorun oluştu, daha önce ki tecrübelerde böyle bir sorun yoktu, şimdi benzin göstergesi çalışıyor fakat hararet ile km göstergesi çalışmıyor? Parça yenidir sizce parçada mı sorun...

7. D

Cj8 Muayene Kişi Sayısı

Ynt: Cj8 Muayene Kişi Sayısı Ben ruhsatı 8 yaptırdım
  8. D

Skull Cj8

Ynt: Skull Cj8 Arkadaşlar, Her şey güzelde araç 2 dir fren sisteminde olan bir dengesizlik nedeni ile bir türlü muayeneden geçmiyor, arka sağ ile sol arasındaki sıkıştırma farkı %30 un üzerindeymiş onaylanması için %30 altında olması gerekiyormuş. frenciye gittik ayarladım diyor teste...
  9. D

Skull Cj8

Ynt: Skull Cj8 Teşekkürler, Teknik özzellikleri ile ilgili aracın kapot içinde değişmeyen-aklınıza gelebilecek her şey- yok. Gene tüm yürür aksam değişmiş durumda. 4'' yükseltme seti Power Brake fren sistemi Borla Headers Flowmaster susturucu BF 33/12.5/15 Lastik MT 10/15 Jant Motor orjinal...

10. D

Skull Cj8

Ynt: Skull Cj8 Arkadaslar güzel yorumlarınız icin herkese teşekkürler. Su kadarını söylemek isterim ki projenin tasarım aşamasına bile yaklaşık 2 ay çalıştım Selamlar

11. D

Skull Cj8

Ynt: Skull Cj8 Teşekkür ederim, Amin, cümlesine...
  12. D

Skull Cj8

Ynt: Skull Cj8 Evet orjinal, TAR OTO...

13. D

Aydın Daki Cj İçin Yardım

Ynt: Aydın Daki Cj İçin Yardım Rıfat Bey, Ne amaçla alıyorsunuz tam olarak bilmiyorum lakin niyetiniz bir proje ise ve iyi de bir şey olsun diyorsanız- ki ben böyle yola çıktım- ve hele de bir CJ8 ve üstü de açık ise kesinlikle Ege ve Akdeniz kıyılarından araç almazdım!!!
  14. D

Skull Cj8

Ynt: Skull Cj8 Kaput icini inşallah Cuma ya da Cumartesi göndereceğim
  15. D

Skull Cj8

Ynt: Skull Cj8 Teyp Retro yani görüntü klasik işlevi modern.

16. D

Skull Cj8

11 aylık emek...
  17. D

Cj8 Muayene Kişi Sayısı

Ynt: Cj8 Muayene Kişi Sayısı Bilgi için teşekkürler, Benim ruhsatta 5 kişilik yazıyordu...
  18. D

Cj8 Muayene Kişi Sayısı

Cümleten Merhaba, Yakşalık 11-12 aydır sizleri takip ediyorum. 8 aydır da yeni bir CJ8 yaratmaya ve yaşatmaya uğraşıyorum, yakında fotolarını sizlerle paylaşacağım. Hafta sonu muayeneye götürdük, önce muhteşem olmuş diyerek elimi sıktı :) sonra aracın arka koltuklarını (Klasik haline bağlı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR