Arama sonuçlarınız

1. nerner

Hayatı İdame Teknikleri

Hayatı idame teknikleri konusuna biraz daha gerçekci düşünek gerekli bence ! Tabiki bir doğa yürüyüşünde veya off road turunda birçok tehlikeli ve zorunlu konaklama gerektiren durumlar olabilir, ama daha gerçekci durumlar da var . Malum arap baharı rüzgarından etkilendik, ülkemizde birçok...

2. nerner

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri En merak ettiğim şeylerden birisi, araca yıldırım düşerse ne olur ? Araç içinde etkilenme oranı nedir ? Ne yapmak gerekir ? Bir bilen varsa biligi verirse memnun olurum ...
  3. nerner

Gezenbilir Sticker İstiyorum

Ynt: gezenbilir sticker ı nereden bulurum resimleri kopyaladım teşekkürler beşiktaş ta copy center lar yapıyormuş

4. nerner

(İSTANBUL) Göktürk göleti ve Tayakadın.Kamp nasıldır?Balık durumu bilen? Gezen?

Ynt: (İSTANBUL) Göktürk göleti ve Tayakadın.Kamp nasıldır?Balık durumu bilen? Gezen? resimleri inceledim 3. ve 4. resimlerde baya sessiz sakin yerler olduğu görülüyor terkos ve sazlı bosna biraz hareketli ve etrafında içki içmek için gelen araçlar var o nedenle tercih...
  5. nerner

(İSTANBUL) Göktürk göleti ve Tayakadın.Kamp nasıldır?Balık durumu bilen? Gezen?

Ynt: (İSTANBUL) Göktürk göleti ve Tayakadın.Kamp nasıldır?Balık durumu bilen? Gezen? Göktürk e yakın oturuyorum sonuçta karadeniz batı kıyıları ama yeni yeni keşfetmeye başladım göktürk çevresinde 4-5 adet göl veya gölet demek daha doğru olur bunları google eart den buldum...

6. nerner

Ranger 4x2 hakkinda

Ynt: Ranger 4x2 hakkinda Hayatımda araba ile ilgili yaşadığım büyük pişmanlıklardan biri size kesinlikle katılıyorum 4X2 yerine 4x4 niye almadım bende bilmiyorum hız bir kamyonete göre gayet iyi XLT otomatik vites yolda yormuyor ama gerektiğinde o 4x4 o kadar...

7. nerner

Kamp Arkadaşları Aramaktayım

Ynt: Kamp Arkadaşları Aramaktayım bende henüz yeni heveslendim malzemelerimi hazırlıyorum bir aktivite planın olursa tarih ve gidilecek yer bilgisi verebilirsen sevinirim sürekli 4X4 yok arasıra oluyor ama benim olan fort ranger var 4x2 gidebildiği yere kadar...
  8. nerner

istanbul'a yakın ıssız kamp yeri önerilerinizi rica ediyorum

Ynt: istanbul'a yakın ıssız kamp yeri önerilerinizi rica ediyorum Kışın soğuk derdi var ama başka çare yok havalar 1-2 aya iyice soğur sinek için en iyi çözüm soğuk sokmasını geçtim vınnnn sesisini duysam uyuyamam tek yol hava soğukken onlar yokken gitmek
  9. nerner

Gezenbilir Sticker İstiyorum

gezenbilir sticker ı nereden bulurum Merhaba fort rangerım var gezenbilir sticker ı yapıştırmak istiyorum nereden bulabilirim ??? sarıyer zekeriyaköy de oturuyorum burada kısırkaya ve civar yerlere birçok gezenbilir sticker lı offroad aracı geliyor bu sticker dan bende...

10. nerner

Ynt: istanbul'a yakın ıssız kamp yeri önerilerinizi rica ediyorum ormanlı forumda başka bir konuda geçiyordu epey inceledim kesinlikle gidicem ama ıssızlığı konusunda emin değilim nedeni offroad için de ideal bölge olması günübirlik gidilebilmesi birde bu sivri sineklerden...

11. nerner

Ynt: istanbul'a yakın ıssız kamp yeri önerilerinizi rica ediyorum Serkan bey çok teşekkür ederim sakarya bölümü ve hatta tüm forumu okumaya çalışıyorum açıklamalı adresler çok güzel navigasyonda ulaşılabilir noktalar iş yoğunluğum azaldığı anda sakarya turuna başlıyorum...
  12. nerner

Ynt: istanbul'a yakın ıssız kamp yeri önerilerinizi rica ediyorum serkan bey öneriniz için teşekkür ederim sakarya da şu tarafa gidin diyebileceğiniz bir adres varmı mesela şu köyden devam et şu taraflara gibi ?

13. nerner

Merhaba bu forumla tanışalı henüz 2 gün oldu ama 2 aydır kamp yapma planı içerisindeyim çocukluğumda adapazarı doğançay da kamp yapmışlığım vardır kış ve ilkbahar da şimdi sonbahar kış döneminde 4x4 le ulaşabileceğim çok ıssız yerler arıyorum forumda çatalca ormanlıdan bahseden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri