Arama sonuçlarınız

1. TARIK TAMTEKİN

Satılık Jeep Cherokee Kare Kasa Xj

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-jeep-cherokee-4-0-kare-kasa-xj-150888717/detay/

2. TARIK TAMTEKİN

Çamur Lastik - Jant Seti İsteyenler

Herkese merhaba , Aşağıdaki linkten sete ulaşabilirsiniz. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-31x10-5x15-hercules-trail-digger-mt-camur-lastigi-jant-seti-146262356/detay/
  3. TARIK TAMTEKİN

Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek

Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek Anladım Arman abi , senin koşullara bakacak olursak A/T daha uygun görünüyor :)

4. TARIK TAMTEKİN

Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek Yok yok piknikçiden öte olduğunuzu görüyoruz atraksiyonlarda ;D Neden BF A/T ? BF M/T neden almadınız ?
  5. TARIK TAMTEKİN

Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek oooo duster lar ekipman takviyeleri yapıyo lastik falan çok tehlikeli bir durum bu ;D

6. TARIK TAMTEKİN

Pazar Gezisi 1

Ynt: Pazar Gezisi 1 Arman abi senin istediğin tarzda çamur için biraz daha beklemek lazım ;D

7. TARIK TAMTEKİN

Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek Ne demek efenim daha yeni başladık :)
  8. TARIK TAMTEKİN

Pazar Gezisi 1

Ynt: Pazar Gezisi 1 İnşallah :)
  9. TARIK TAMTEKİN

Pazar Gezisi 1

Ynt: Pazar Gezisi 1 Doğru görmüşsünüz Atatürk oto san. sit te BMW - MINI orijinal aksesuarı ithalatı yapıyoruz.Aracımda her zaman showroom önünde duruyor.

10. TARIK TAMTEKİN

Pazar Gezisi 1

Ynt: Pazar Gezisi 1 Yakınından geçilecek.Yakından geçip büyük kıyımı görmek için başka güzergahlarda var.

11. TARIK TAMTEKİN

Pazar Gezisi 1

Ynt: Pazar Gezisi 1 Bu haftaki güzergahta ormancıların kestiği ağaçlar haricinde pek ağaç kıyımı göremeyecez ama geçen hafta gelseydiniz bol miktarda görebilirdiniz.
  12. TARIK TAMTEKİN

Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek Süper fotolar Serkan ama hep Dacia ;D

13. TARIK TAMTEKİN

Pazar Gezisi 1

Herkese merhaba , Bir haftasonuna daha yaklaştık. Bu haftasonu pazar günü için planım ; Maslak'tan hareketle Bahçeköy üzerinden Zekeriyaköy'ün arka tarafından Kısırkaya plajının üst tarafındaki asfalt yola çıkıp yarış parkuruna ve göletlere ulaşmak şeklinde. Oldukça soft , bol oksijen ve...
  14. TARIK TAMTEKİN

Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek Fotolar gayet başarılı , emeği geçen herkese teşekkürler :)
  15. TARIK TAMTEKİN

Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek Geziye katılan herkese teşekkür ederim. Umarım herkes için en az benim aldığım kadar keyifli olmuştur ;D

16. TARIK TAMTEKİN

Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek Valla ben özellikle Duster lar gelsin demedim ;D ama Dustercıların içinde heyacan yaşamak var engel olmak olmaz ;D
  17. TARIK TAMTEKİN

Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek Arman abi ok. Sizden çok benim için farklı bir deneyim olacak.Bu güzergahta en çok merak ettiğim araçlardan biri Dacia Duster ;D Bu güzergahtan memnun kalırsanız bide kışın gireriz orman zemininin sıkıntılı olduğu durumlarda ;D
  18. TARIK TAMTEKİN

Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek Başka sefere inşallah :)

19. TARIK TAMTEKİN

Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek Valla biz mi sizi kaçırdık siz mi keyfi kaçırdınız bilmem ;D
  20. TARIK TAMTEKİN

Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek Fıkranız güzelmiş ;D Benim planladığım etap değilde gezinti tarzı olacak.Sizinde bulunmanızı isterdim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.