Arama sonuçlarınız

1. M

Aydın Daki Cj İçin Yardım

Ynt: Aydın Daki Cj İçin Yardım Takip

2. M

Ynt: Aydın Daki Cj İçin Yardım Hayırlısı olsun Rıfat bey, gönlünüzce olur inşallah. Saygılar.
  3. M

Ynt: Aydın Daki Cj İçin Yardım :) :) :)resimleri paylaşırsanız sevinirim bende çok baktım araca ama malesef iş değişikliği nedeni ile şu ara sadece bakıyorum:(( araç uzun süredir ilanlarda ilk olarak 13bin mi 12,750 mi ne fiyat atmıştı satılmayınca 2 bin birden düştü sıkı pazarlık yapmanızı...

4. M

Ynt: Aydın Daki Cj İçin Yardım O konuda ne deseniz haklısınız insanlar üç kuruş için neler yapıyor. Bu arada İzmir de bir araç var hiç arayıp görüştünüzmü http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-gercek-bir-guc-91240776/detay aracı normalde yükseltirler ama bu arkadaş biraz...
  5. M

Ynt: Aydın Daki Cj İçin Yardım Merhaba Rıfat bey, Bence her işte bir hayır vardır hiç sıkmayın canınızı;) ben bi ara illa alacağım die taktım kafaya muglaya kadar gittim ağzımın payını aldım geldim.Siz siz olun o bölgedeki arabaları çok düşünmeyin derim yada düşünüyorsanız bile minimum +6000TL...

6. M

Ynt: Aydın Daki Cj İçin Yardım Merhaba Rıfat bey, Ben de bir cj8 sahibi olmak istiyorum, daha önce çok araştırma yaptım safaride kullanmadık hiç ezilmedi, aracı kendimiz kullandık diyen araç sahiplerine inanıp hatta muglaya gidip araçlara baktım, aracın 4x4 sorunsuz dediler çok anlamadığım...

7. M

Yeni Zorunlu Trafik Sigortası Hakkında

Teşekkürler bilgiler için arkadaşlar, Sigortacı bir arkadaşımdan öğrendi, haber linkini eklediğim yasa 2014 de yürürlüğe girecekmiş. Tam olarak yasanın içeriği ne olacak bilinmez ama umarım haberlerde bakanın söylediği gibi 20 yaş üzeri arabalara dokunmaz ucu.
  8. M

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Yeni çıkacak zorunlu araç sigorta yasasında 20 yaş ve üzeri araçlar neredeyse araç bedeline yakın olacak şeklinde haber okudum. Yani 214TL ye bence şimdi dua etmek lazım yasa çıktıktan sonra umarım çok farklar çıkmaz. Haber den alıntı; Eski araç...

9. M

Teeşekkürler arkadaşlar, peki noterde aracın bir bedeli çıkıyor yani devletin tespit ettiği bedel. Aracın piyasa değeri 9000TL veya 13000TL gibi, bu bedel kaç TL çıkıyor?? söyledilermi noterde??

10. M

Merhaba arkadaşlar, Yeni çıkacak zorunlu trafik sigortası hakkında haberlerde bir çok şey söyleniyor, Benim ilgimi çeken 20 yaş ve üzeri araçlarda, neredeyse araç fiyatına yakın bir sigorta ücreti çıkacağından bahsediyorlar. Yakın tarih de cj alıp satan arkadaş oldu mu, bu araçların noterde...
  11. M

CJ8 araç hakkında yardım

Ynt: CJ8 araç hakkında yardım Teşekkürler arkadaşlar, Üyeler arasına bi cj da katılacak ama başka bahara kaldı:( biraz daha birikim yapıp derli toplu bir araç almak en mantıklısı.

12. M

CJ8 araç hakkında yardım

Ynt: CJ8 araç hakkında yardım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-ilgililerin-goz-gezdirmesi-gerekir-61830701/detay Aracın linkin de fotoğraflar daha belirgin arkadaşlar. Araç valilikten çıkma orjinal bir araçmış, 13 yıldır sahibi aynı kişi, çok güzel temiz bir kupası...
  13. M

CJ8 araç hakkında yardım

Ynt: CJ8 araç hakkında yardım Şimdi gördüm şasede kayma sanırım fotoda çok bariz sağ makas da öne gelmiş.
  14. M

CJ8 araç hakkında yardım

Merhaba arkadaşlar aracı almayı düşünüyorum ama bu ön tampon ile kupa arasında ki yamukluğu çözemedim, bu aracın şase demi problem var kupadamı? Araç ile tekne indirirken ön tamponun sağ tarafını kopartmışlar daha önceden şase kaymış gibi duruyor ama tam emin olamadım?

15. M

cj7 hakkında yardım

Ynt: cj7 hakkında yardım Arakadaşlar hepinizden yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Aracın sahibi Yılmaz bey ile görüştüm ve Antepte yaşayan otomativ işinde olan asker arkadaşımdan da araba hakkında bilgi aldım.Aracın sahibi Yılmaz bey arabayı aldığında araç bu şekildeymiş araç...
  16. M

cj7 hakkında yardım

Ynt: cj7 hakkında yardım Şimdi arkadaşın açıklamasına göre bu araç 79 model ise cj7 oluyor. Ben bu arabalardan anlamıyordum iyi kötü bilgim var sanıyordum şimdi hiç bilmiyormuşum :( bu araç nedir arkadaşlar tuzla olamaz sanırım, Tuzla jeep fabrikası 1955 kurulup 1959 yılında ford ve koç...
  17. M

cj7 hakkında yardım

Ynt: cj7 hakkında yardım Arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim. Araç ile ilğili sahibi ile görüştüm ruhsattan bakıcak, aracın ruhsatında kesin olarak cj7 mi yazması gerekiyor. Araçtaki motor orjinalmiş, araç cj6 olabilirmi. Bu araçta 3 vites ileri ve arazi varmış...

18. M

cj7 hakkında yardım

Ynt: cj7 hakkında yardım Bu işi bilen burda olduğu için sizlere danıştım çok teşekürler arkadaşalar.Şimdi toplanmış araçlara bakmaya başladım. Tavsiye edebileceğiniz bir araç varmı arkadaşlar ben bir kaç aydır arıyorum. İsteğim Cj8 kadar uzun araç değil tam ortası cj 7 gibi bir araç. cj8 alıp...
  19. M

cj7 hakkında yardım

Ynt: cj7 hakkında yardım Teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz biligiler için, Şuan ki sahibi bu araçtan anlamıyor, telefonla konuştuğumuz kadarıyla bi 5-6bin TL kadar masraf yapmış. Aracın satışını alırkende noter de trafige çıkabilir demişler ama son noktayı TÜV Türk koyar. Yaptığım araştırmaya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri