Arama sonuçlarınız

1. H

Uyku Tulumu Seçimi. 7-8-9 Eylül Bolu

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi. 7-8-9 Eylül Bolu Veya üstteki belirttiğim model yerine, QUECHUA S10 ULTRALIGHT bu biraz daha iyi olur sanırım. Diğeri galiba soğuk veya serin havalara değilde daha sıcak ortamlarda uyumak için üretilmiş olduğunu düşünüyorum. iyi günler...

2. H

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi. 7-8-9 Eylül Bolu Sizin söyledikleriniz dışında Quechua SLEEP'IN BED 10 modeli işimi görür mü sizce ? Yastığı ve matıda kendisinin içine olması taşımayı baya kolaylaştırır diye düşünüyorum. İlginiz için teşekkür ederim...
  3. H

Profosyonel Fotograf Stüdyosu Kurmak

Ynt: Profosyonel Fotograf Stüdyosu Kurmak Ben olaya biraz daha farklı yaklaşayım. İnsanların özel gün ve anlarını fotoğraflayacaksınız. Açıkçası çok riskli. Ben ilk dış mekan düğün fotoğrafımı çekerken titriyordum stresten :) Zira kalkıpta, "fotoğraflarını iyi çıkmadı sağlık olsun yeaaa" deme...

4. H

Kullandığımız Makine ve Ekipmanlar

Ynt: Kullandığımız Makine ve Ekipmanlar Pentax K20D ile başlamıştım. Şu anda Mark2 + 16-35mm var.
  5. H

Selamlar. Sitenize yeni üye oldum. 7-8-9 Eylül tarihlerinde Boluda fotomaraton var bildiğiniz gibi. Samsundan 4 arkadaş gideceğiz inşallah. 2 çadırımız var 2şer kişilik sıkıntı yok. Ancak eylül ayı bolu geceleri serin olacaktır gibime geldi. Sadece mat yetmez diye düşündüm. Hesaplı güzel bir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri