Arama sonuçlarınız

1. D

Durmak yok yola devam YERLİ VE MİLLİ üretimlerimiz hız kesmeden devam ediyor

Durmak yok yola devam YERLİ VE MİLLİ üretimlerimiz hız kesmeden devam ediyor

2. D

En Verimli Isınma Sistemi Hangisi?

Merhaba ben SHAVA ısıtıcılarının proje sahibi Ahmet Dedeoğlu Bizden satın almış olduğunuz SHAVA cihazınızı iyi günlerde güle güle kullanın hayırlı olsun Sizlerden böyle memnuniyet dönüşlerini almak duymak bizleri çok sevindiriyor.Firma olarak her geçen gün dahada kendimizi ve üretimimizi...
  3. D

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Yıllar sonrada olsa bu yazıyı gördüm çünkü işlerimiz o kadar yoğun geçtiki karavancı arkadaşlara,iç piyasaya ve dış pazarlara üretim yapıp mal yetiştirmekten sizin sitedeki yazıları takip edemedik.Şunun altını çizerek belirteyimki bizim marka başvurusu yaptığımız DEBASTO (Dedeoğlu Birleşik...

4. D

Webasto Arıyorum.

İlhan bey merhaba ben Ahmet Dedeoğlu SHAVA (Sıcak Hava)marka Yerli ve Milli kabin içi ısıtma cihazlarının proje sahibiyim.Türkiye nin ilk motordan bağımsız çalışabilen TÜBİTAK destekli kabin içi ısıtma cihazı olup webasto dan üstün özelliklere sahip Türk malı bir cihazı size tavsiye ediyorum.Şu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,174
Kayıtlı Üye Sayımız
167,059
Kaydolan Son Üyemiz
dancebykarizma@gmail

Çevrimiçi üyeler

Geri