Arama sonuçlarınız

1. tozkan54

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Serkan Bey başınız sağolsun. Rabbim sabırlar versin sevenlerine

2. tozkan54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın arkadaşlar. Cumanız mübarek olsun.
  3. tozkan54

honda crv

Ynt: honda crv Resimdeki aracım satılıktır. İlgilenen arkadaşlar 535 323 72 04 numaralı cebimden ulaşabilirler. 1998 model 199800 km de. bakımları tam. masrafsız çok temiz araçtır.

4. tozkan54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Arkadaşlar profil resmimdeki aracımı satıyorum. İlgilenen arkadaşlar olursa diye. 535 323 72 04 98 model - lpg li- çok çok bakımlı :) bir o kadar da alımlı. şaka bir yana gerçekten çok temiz, masrafsız titizlikle kullandığım bir araçtır.
  5. tozkan54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Selam Sakarya herkese hayırlı günler, bol kazançlar, saygılarımla

6. tozkan54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Serkan Bey.

7. tozkan54

honda crv

Ynt: honda crv Giresun Eğribel geçidine tırmanırken (rakım 2200) güzel bir geziydi
  8. tozkan54

honda crv

Ynt: honda crv Teşekkür ederim
  9. tozkan54

honda crv

Ynt: honda crv Teşekkür ederim. Arabayı yükseltmeyi düşünmüyorum şimdilik. Sadece ön arka koruma demiri ve yan basamak yapacağım.

10. tozkan54

honda crv

Ynt: honda crv

11. tozkan54

honda crv

Ynt: honda crv Sepet ölçüleri 130x95cm 12- 14 kg 3 saat gibi kısa sürede yaptık. Acelem olduğu için astar ve siyah oto boyası kullandım. cilası olmadığı için mat siyah olarak gözüküyor. Planımız galveniz kaplama yapmaktı ama 15 gün gibi bir sıra günü verdiler beklemedim. daha detaylısını...
  12. tozkan54

honda crv

Ynt: honda crv Tavan Sepeti kendi imalatım.

13. tozkan54

Tavan Üstü Kapalı Bagaj Önerisi ?

Ynt: Tavan Üstü Kapalı Bagaj Önerisi ? El emeği göz nuru alt ızgara dolu demirdir. 2 akşamın ürünü, devamı gelecek ön arka tampon koruma demiri. Birde sislerim eksik bitmişi en kısa zamanda eklenecektir.
  14. tozkan54

Gezenbilir Sakarya Grubu

Ynt: Gezenbilir Sakarya Grubu En kısa zamanda uğrayacağım Serkan Bey
  15. tozkan54

Gezenbilir Sakarya Grubu

Ynt: Gezenbilir Sakarya Grubu Hoşbulduk Serkan Bey. İnşaallah yüz yüze de görüşürüz

16. tozkan54

Gezenbilir Sakarya Grubu

Ynt: Gezenbilir Sakarya Grubu Merhaba Talha ÖZKAN 1982- Kirazca/Arifiye Sakarya Üniversitesi Kampüsü İnş. Müh.
  17. tozkan54

honda crv

Ynt: honda crv Yakup bey teşekkür ederim. Allah razı olsun
  18. tozkan54

honda crv

Ynt: honda crv Yeni canavarım

19. tozkan54

Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012)

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Merhaba arkadaşlar ercuva nın izmit tarafı yolları baya bozuk 1 ay öncesine kadar oradaydım. Pamukova tarafından çıktım izmit tarafına indim. Sakarya ya yakın olan arkadaşlar varsa pamukova üzerinden çıksın derim. Bayramda da keremalide kaldım 2 gün...
  20. tozkan54

Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012)

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Merhaba bende günü birlik uğrayacağım yakın mesafe olduğu için. Bebek var onun için kalamıyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri