Arama sonuçlarınız

1. mfkatre

Flowmaster Egzoz Sistemi

Ynt: Flowmaster Egzoz Sistemi Ayrıca şöyle de bir arkadaş var İzmit'te, geçenlerde bir ortak arkadaşımızın tavsiyesiyle gidip tanıştım. Hobi olarak başlayıp bugünlerde ufaktan ticari maksada dönen bir offroad garajı var. Satmak için birçok ürünü (aracınıza uyacak flowmaster 44 de dahil)...

2. mfkatre

Flowmaster Egzoz Sistemi

Ynt: Flowmaster Egzoz Sistemi Merhaba, cevap vermekte geciktiğim için kusura bakmayın. Daha erken cevap vermeye fırsatım olmadı. Ürünün seri numarası 942447. Satıcı "Amazon Prime".. Yani şahıs değil bizzat amazon.com'un kendi tedarik ettiği ürün idi. Yalnız burada şöyle bir tereddüte...
  3. mfkatre

Flowmaster Egzoz Sistemi

Ynt: Flowmaster Egzoz Sistemi Merhaba, Bir buçuk ay kadar önce 2000 model 4.7 V8 wj aracım için amazon.com'dan satın aldım. Benim aracıma uyacak olan flowmaster super 44 modelinin fiyatı 71$ idi. Sipariş verdim ve "hızlı kargo" seçeneğini seçmeden ucuz yollusundan normal ups Cargo seçeneğini...

4. mfkatre

Ne Olacak Bu Jeep Servisi Halleri?

Ynt: Ne Olacak Bu Jeep Servisi Halleri? :)) bilmukabele, sizlere de hayırlı günler.. :)
  5. mfkatre

Ynt: Ne Olacak Bu Jeep Servisi Halleri? hahaa..:)) tamam tamam sustum.. :) hakikaten şu an başlığı açtığım içi ciddi şekilde pişmanım ve arabaya haksızlık ettiğim hissine kapıldım :) keşke konuyu-başlığı yada topiği artık adı her neyse, kapatabilecek olsak ;) tatminkarlık hususuna da tamamen...

6. mfkatre

Ynt: Ne Olacak Bu Jeep Servisi Halleri? Aslına bakarsanız başlığı açıp ilk yazıyı yazdıktan sonra elimdeki iki farklı jeep özel servisinin 5 ayrı faturasını tekrar inceledim. Parça fiyatlarında neticede yerli bir araçtan bahsetmediğimizi düşünüp çok da anormal birim fiyatlar olmadığını gördüm...

7. mfkatre

Ynt: Ne Olacak Bu Jeep Servisi Halleri? :) açılım güzel ve yerindeymiş.. Evet "aslan besleyen yemini düşünmez" gibi lafları ben de seviyorum ve zaman zaman kullanıyorum. Çok şükür masrafından dolayı jeep kullandığım için pişman olduğum bir duruma da düşmedim ancak hakikaten servis masrafları...
  8. mfkatre

Öncelikle aramızda Jeep servisi olan arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar, tamamen iyi niyetle, sıkıntıya çözüm bulma, fikir alışverişi yapma maksatlı açılmış bir başlık olduğu bilinsin isterim. Sorum şu ki: Servise sadece rutin bakım için, yağ değiştirmek vesaire için gidip, orası burası derken...
  9. mfkatre

Wj 4.7 Hararet Radyatör Sorunu

Ynt: Wj 4.7 Hararet Radyatör Sorunu teşekkür ederim. aslına bakarsanız bence de çok fazla ancak servisin insafına kalarak ne derlerse eyvallah demek zorunda kalıyoruz. hatta şu an bu konuda yeni başlık açma ihtiyacı duydum. "ne olacak bu jeep servisi halleri?"

10. mfkatre

Ynt: Wj 4.7 Hararet Radyatör Sorunu Tekrar Merhaba, Aracımın sorunu tam olarak belli olup çözüme kavuşmadan araya girmek istemediğim için cevabım gecikti. Bir önceki mesajımı yazdığım 7 Nisan Pazartesi gününden itibaren başıma gelenler şöyle: 8 Nisan Salı sabahı arabayı çalıştırdım. Hararet...

11. mfkatre

Ynt: Wj 4.7 Hararet Radyatör Sorunu Merhaba, topik açmak için foruma girdiğimde Persguitar'ın sorununun aynısını yaşamakta olduğumu fark edip vazgeçtim. Şöyle ki; İzmit'te ikamet ediyorum, bir 500km kadar önce aracım hararet sorunuyla Bostancı'daki servisime gitti. Kalorifer radyatörüm su...
  12. mfkatre

yeni aracım 2000 4,7 wj ve çalıştıramadığım cd changer'ı

Ynt: yeni aracım 2000 4,7 wj ve çalıştıramadığım cd changer'ı Hüseyin Bey Merhaba, Mesajınızı cep telefonumdan gördüm ancak cevap veremedim kusura bakmayın. Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Aslında benim sorunum daha temel bir sorun. :) Ben Cd-changer'ı açamıyorum. Yani cihazın...

13. mfkatre

2014 Chrokee

Ynt: 2014 Chrokee o nedir öyle.. karaktersiz, her sene kasa değiştiren, çizgisi olmayan uzakdoğu arabası olmuş. o yumuşak hatlar, incecik farlar.. markanın geçmişine yazıktır.. "onu alacağıma ... alırım daha iyi" diyecektim ancak düşündüm düşündüm noktaları dolduracak araç bulamadım, hakaret...
  14. mfkatre

WJ'min bagaj kapağı kilidi bozuk mu?

Ynt: WJ'min bagaj kapağı kilidi bozuk mu? Koray Bey ve Erdoğan Bey tekrar merhaba, Cumartesi günü bagajı bir güzel söktük, gayet yağlı ve temiz bir görüntü vardı ancak motorun içinde bir problem var gibi bazen dönüp bazen dönmüyordu. Heralde orada bir yağsızlık problemi var diye pas sökücü...
  15. mfkatre

Zj için Lund marka kep/güneşlik/sunvisor

Ynt: Zj için Lund marka kep/güneşlik/sunvisor bütün sorularımızın cevabı daha önce açılan bir başlıkta zaten mevcutmuş :). Buyrun: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=71609.0

16. mfkatre

Ynt: Zj için Lund marka kep/güneşlik/sunvisor Bir bilgim yok ancak bir şekilde tavan delinip Aracın A sütunu içinden kabloyla inilerek parklara bağlanır diye tahmin ediyorum. Aynı ürünü ben de WJ için aradım, bulamadım. Kesinlikle çok şık duran birşey ancak tavanı delecek olmak ilerisi için...
  17. mfkatre

Ynt: Zj için Lund marka kep/güneşlik/sunvisor Koray Bey merhaba, Lund bulamadım ancak yerli malı yurdun malı var bir link :) İşinizi görecek olursa şayet: http://www.offroadaksesuar.com/Moon-Visor-Grand-Cherokee,PR-516.html
  18. mfkatre

Ynt: WJ'min bagaj kapağı kilidi bozuk mu? Erdoğan Bey çok teşekkür ederim. Birebir aynı problemi yaşamış ve çözmüş olmanız beni çok rahatlattı..:) İlk fırsatta deneyeceğim, bazen kilitleyip bazen kilitlememesi dediğinizi haklı çıkarıyor. Muhtemelen sıkıntı kalmayacak. Dener denemez sonuçları...

19. mfkatre

Ynt: WJ'min bagaj kapağı kilidi bozuk mu? Koray Bey çok teşekkür ederim. Söylediğiniz noktaları ilk fırsatta tetkik edeceğim. Yedek parça bulabileceğim yer hususunda da ayrıca teşekkürler, bugün olmasa yarın mutlaka lazım olur. Teşekkürler.
  20. mfkatre

Arkadaşlar Merhaba, 2000 Model WJ'min bagaj kapağının kilitlenmediğini farkettim. Kapılar kapalıyken kumandadan kilitliyorum, hemen arkasından bagajı yokladığımda açılıyor ve alarm ötmüyor. Eğer kilitledikten sonra bir süre geçmişse ve ondan sonra bagajı yokladıysam bu kez hem açılıyor hem...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri