Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İnsanların Yanlış Anladığı Konu Ve Durumlar, Ortada Oluşan Yanlış Atmosfer Hakkı
biz rize lilerde 53 tutkudur, telefonumun sonuda 53 mesela ;)
ilan panosunu linkini yollarmısın
Ynt: İnsanların Yanlış Anladığı Konu Ve Durumlar, Ortada Oluşan Yanlış Atmosfer Hakkı
ben üstüme alındım, bahsi geçtiği gibi de yeniyim bu sitede pek inceleme fırsatımda olmadı, orda satışı yapılmıs bı aracın altına kendı aracımıda ekledım.
reklam demeyelım ortada yapılan bı iş var paylasım da...
iyi güzel yazmışsın da bana biraz dokundurmuşsun, burası argo, küfür, atışma olmadıkça bence çok serbest konuların konuşulabileceği bir yer...
o bahsini yaptığın aracın altına kendı aracımın fotosunu koymam...
Ynt: Satılık Cj 5 1980 Model
ilgilenenler 0554 395 58 53 ulaşabilir...
aracı geçen sene 13 bine aşağıda ki resimdeki haliyle aldım şuan üstteki hale getirdim ...
28 bin lira aldığım günden sonra, üstüne faturalı masrafım var...
cj 8 sınıfında iddaa ediyorum türkiye'de ilk 3 varsa benim...