Arama sonuçlarınız

1. MUDANYALI

Sıfır Ayarında 33 10.5 16 Tsl Bogger 5 Adet

Ynt: Sıfır Ayarında 33 10.5 16 Tsl Bogger 5 Adet Satışmıştır..! Sn.Moderatörler, konu kilitlenebilir. Teşekkür ederim.

2. MUDANYALI

Sıfır Ayarında 33 10.5 16 Tsl Bogger 5 Adet

Selam Arkadaşlar, Lastikler son derece temizdir..Sıfırından ayrılan bir durumu bulunmamaktadır. Yama,yırtık vs. yoktur. 5 adedi 2500 TL.
  3. MUDANYALI

Artık Bende Hilux Cu Olsum. 1996 2.8

Ynt: Artık Bende Hilux Cu Olsum. 1996 2.8 Selam Abi, bu aralar ''acaba.? '' diye başlayan düşüncelerim vardı..Siz böyle diyorsanız,Hilux benimle birlikte ahirete intikal eder.. ;D kal sağlıcakla

4. MUDANYALI

Artık Bende Hilux Cu Olsum. 1996 2.8

Ynt: Artık Bende Hilux Cu Olsum. 1996 2.8 Güle Güle kullanın..Hayırlı olsun.. Tercih konusu kişiye göre değişir.. Genel klasmanda son derece masrafsız araçlardır.. Fotolarını paylaşırsanız memnun oluruz..Bildiğimiz bir arabamı bakalım..? kalın sağlıcakla
  5. MUDANYALI

Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 :)

Ynt: Gezenbilir E Bir Tane Daha Toyota L.c. Lj70 :) Selam Şehzat Hoca'm... biz Samurai'lerde, Niva'larda İki Tane Canavar Büyüttük.. lj Bu İş İçin Fazlaca Lüx Bile Kalır.. zira Bebişin Hayatı Arabanın İçinde Geçecek Değil Ya..? bu Arada Sağlık Temenni Ederim..hayırlısı İle Gelsin Pıtırcık. :)...

6. MUDANYALI

Dağ Aslanı - Nissan Patrol - 3.3 Turbo Dizel

Ynt: Dağ Aslanı - Nissan Patrol - 3.3 Turbo Dizel Sevgili İsmail Abi. ben hazırı var derken,benim hilux'u size vereyim,patrol'ü alayım demek istediydim.. ;D şaka bi yana,SOA operasyonu konusunda hiç bir tecrübem yok.. Son olarak ilgili işlemi Umut Çelikel kardeşimiz BJ60'ına yaptırmıştı...

7. MUDANYALI

Ynt: Dağ Aslanı - Nissan Patrol - 3.3 Turbo Dizel Selam İsmail Abi'm.. siz hiç zahmet etmeyin..makaslar aks üzerinde olan versiyonun hazırı var.. bi telefona bakar,uçarım hemen Gölcü'ye.. ;D ;D bu arada Patrol direk ejderha..maaşallah.
  8. MUDANYALI

EFSANE

Ynt: EFSANE Merhaba Erkan Bey... Allah hepimizi malı ile kıvandırsın.. Lakin,böyle bir çıkışa ne gerek var.? Kim hangi aracı severse onunla mutlu olsun..Niva veya başkaca bir marka için yapılan eleştirilere bu denli cevap vermek, eleştiriyi yapan insanlar için de cevap hakkı doğurur ve...
  9. MUDANYALI

Ben cok yakinizdayim lsmail abi...:))) Saygilarimla..

10. MUDANYALI

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Evet Ali bey... 42.000 tl. aracin ilk alim maliyeti+uzerine eklenen katma degerler.. Gokhan bey basta belirtmis..

11. MUDANYALI

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Maaşallah Koca Usta.. Tebrik ederim..Daha nice takdir platformlarında adını görmek ümidi ile.. kal sağlıcakla
  12. MUDANYALI

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Gökhan Abi, Buradan da tebrik ederim.. ;D titizliğinize uygun bir araba..maaşallah. Hayırlı uğurlu olsun. kalın sağlıcakla

13. MUDANYALI

hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim....

Ynt: hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim.... Merhaba gelandewagen.. bahsettiğiniz aracı bir miktar yükseltme şansınız var.. ön salıncaklara bağlı,aracın altında sağda ve solda birer adet torksiyon çubuğu bulunur..Her tamirci bilir..bu çubukların ayarı ile aracınızın önü...
  14. MUDANYALI

Tecrübe ile sabit bir konu olması dolayısı ile size önerdim İsmail Abi..Bursa'da Recep abinin LJ75'de var aynı işlem..Bildiğin Scorsky..Buroff'un videolarından kontrol edebilirsiniz.. evet,fazlada kalın olmamak şartı ile 60'lık standart egzost borusu.. ;D ;D şimdiden heyecanlandım.. kolay gelsin
  15. MUDANYALI

Arabayı bana vereceğinizi söylemeniz dolayısı ile sonsuz teşekkürler İsmail Abi.. ben hazırlıklara başladım..kısmetse bu haftasonu Yalovada'yım.. hoş siz dağlarda olursunuz Aslanla ama bi şekilde kıyıdan kıyıdan sizi arar bulurum.. ;D ;D Egzost işine gelince,manifold'tan sona kadar direk boru...

16. MUDANYALI

Merhaba İsmail Abi. Yalova'ya geliyorum..benim yürüyen tenekeyi size bırakıp,patrol'ü alıp gidiyorum... hiç anlamam...mazot masrafı bana ait...olmadı süpürgelikten aşağı boşa atarım... ;D ;D ne yapalım..cebren olacak ama siz büyüksünüz...olduğu kadar artık.. ;D saygılarımla
  17. MUDANYALI

Dizel mi benzinlimi?

Ynt: Dizel mi benzinlimi? Hi-Lux'e ilgi duyan arkadaşların,hayatları uyarınca çok fazla yakıt-km.hesap etmeleri gerekmiyor ise ve benim gibi sadece haftasonları 2. araç olarak değerlendirecekler ise,benzinli -diesel ayrımına hiç gerek yok.. Şimdilerde ''neden benzinli almadım.?illaki diesel...
  18. MUDANYALI

Dizel mi benzinlimi?

Ynt: Dizel mi benzinlimi? Hasan Abi'm..güle güle ,iyi günlerde kullanasın.. Hayırlı Uğurlu olsun.

19. MUDANYALI

Hilux Cam Lastiği ( dış ) !

Ynt: Hilux Cam Lastiği ( dış ) ! o arabaya herşey helal abi..maaşallah..
  20. MUDANYALI

evet evet İsmail Abi..bu ayar iyi,burdan devam edin... öleceğim burda yahu.. ;D ;D maaşallah tekrardan..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR