Arama sonuçlarınız

1. kampsever

Soğucak Yaylası Kampı 13-14 EKİM 2012

Ynt: Soğucak Yaylası Kampı 13-14 EKİM 2012 güzel gezi olmuş fotoğraflar için teşekkürler. bizde bu yaylaya gitmeyi planlıyoruz fakat kış aylarında gideceğiz. biraz kar buza meraklıyız :) ulaşım olarak en yakım yerleşim yeri neresi ? en yakın yerleşim yerinden intikal şeklinde gideceğiz inşallah...

2. kampsever

YALOVA DA BİRLİKTE KAMP YAPABİLECEĞİM ARKADAŞ ARIYORUM

Ynt: YALOVA DA BİRLİKTE KAMP YAPABİLECEĞİM ARKADAŞ ARIYORUM vallahi şimdiden 4 kişi olduk ;D artık gelmek isteyenler ekipmanlı gelmesi lazım. yalova güneyköy beşpınarda doğa ile başbaşa süper manzaralı ve güvenli bir kamp. 2 ayaklı yaratıklar da dahil ;D vahşi hayvan vs başka tehlikelere maruz...
  3. kampsever

Ynt: YALOVA DA BİRLİKTE KAMP YAPABİLECEĞİM ARKADAŞ ARIYORUM şunuda belirtmek isterim 26 yaşındayım ve alkol vs. kullanmayan biri olmalı bazı farklı düşünceye sahip insanlarda var malesef. böyle bir durumla karşılaşmam umarım. çünkü biz kamp a doğa ile başbaşa kalmaya gidiyoruz :)

4. kampsever

Ynt: YALOVA DA BİRLİKTE KAMP YAPABİLECEĞİM ARKADAŞ ARIYORUM çok memnun olurum. şuan bilgisayarımda sorun var messenger açılmıyor. sorunu düzelttiğimde eklerim konuşup tanışırız
  5. kampsever

Kaz Tüyü Uyku Tulumu Tavsiyesi

Ynt: Kaz Tüyü Uyku Tulumu Tavsiyesi husky de kaz tüyü yok malesef. ama çok kaliteli uyku tulumları acemi olduğum dönmlerde savage uyku tulumu almıştım. şuan piyasada 90 tl civarı ama - derecelerde bile sıcak tutuyor

6. kampsever

Uyku tulumu comfort derecesi artırımı

Ynt: Uyku tulumu comfort derecesi artırımı savage uyku tulumu kullanıyorum piyasa fiyatı 90 tl civarında ve -10 derecelerde bile çadır içinde üşümedim. çok konforlu değil fakat sizi üşütmez . bazı kişiler bu uyku tulumu işini çok abartıyorlar. :)

7. kampsever

Kaz Tüyü Uyku Tulumu Tavsiyesi

Ynt: Kaz Tüyü Uyku Tulumu Tavsiyesi bence bu kadar para vermene gerek yok daha ucuza kaliteli bir ürün alabilirsin husy markalı ürünleri tavsiye ederim çok kaliteli
  8. kampsever

Gezenbilir Yalova Grubu

Ynt: Gezenbilir Yalova Grubu ad:yusuf işsever memleket: yalova ve yalovada ikamet etmekteyim ilgi alanım doğa yürüyüşleri ve kamp yapmak yaş 25
  9. kampsever

bu forumu yeni buldum. çok güzel bir site harika bilgiler edindim. öncelikle yararlı bilgiler edinmeme vesile olan herkeze teşekkür ederim. ben yalovalıyım burada yaşıyorum. zaman zaman kamp yapmaya çıkıyorum bir arkadaşımla bu kurban bayramında da gitmeye karar verdik 4 günlğk bir kamp a fakat...

Geri