Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Soğucak Yaylası Kampı 13-14 EKİM 2012
güzel gezi olmuş fotoğraflar için teşekkürler. bizde bu yaylaya gitmeyi planlıyoruz fakat kış aylarında gideceğiz. biraz kar buza meraklıyız :) ulaşım olarak en yakım yerleşim yeri neresi ? en yakın yerleşim yerinden intikal şeklinde gideceğiz inşallah...
Ynt: YALOVA DA BİRLİKTE KAMP YAPABİLECEĞİM ARKADAŞ ARIYORUM
vallahi şimdiden 4 kişi olduk ;D artık gelmek isteyenler ekipmanlı gelmesi lazım. yalova güneyköy beşpınarda doğa ile başbaşa süper manzaralı ve güvenli bir kamp. 2 ayaklı yaratıklar da dahil ;D vahşi hayvan vs başka tehlikelere maruz...
şunuda belirtmek isterim 26 yaşındayım ve alkol vs. kullanmayan biri olmalı bazı farklı düşünceye sahip insanlarda var malesef. böyle bir durumla karşılaşmam umarım. çünkü biz kamp a doğa ile başbaşa kalmaya gidiyoruz :)
çok memnun olurum. şuan bilgisayarımda sorun var messenger açılmıyor. sorunu düzelttiğimde eklerim konuşup tanışırız
Ynt: Kaz Tüyü Uyku Tulumu Tavsiyesi
husky de kaz tüyü yok malesef. ama çok kaliteli uyku tulumları acemi olduğum dönmlerde savage uyku tulumu almıştım. şuan piyasada 90 tl civarı ama - derecelerde bile sıcak tutuyor
Ynt: Uyku tulumu comfort derecesi artırımı
savage uyku tulumu kullanıyorum piyasa fiyatı 90 tl civarında ve -10 derecelerde bile çadır içinde üşümedim. çok konforlu değil fakat sizi üşütmez .
bazı kişiler bu uyku tulumu işini çok abartıyorlar. :)
Ynt: Kaz Tüyü Uyku Tulumu Tavsiyesi
bence bu kadar para vermene gerek yok daha ucuza kaliteli bir ürün alabilirsin
husy markalı ürünleri tavsiye ederim çok kaliteli
bu forumu yeni buldum. çok güzel bir site harika bilgiler edindim. öncelikle yararlı bilgiler edinmeme vesile olan herkeze teşekkür ederim.
ben yalovalıyım burada yaşıyorum. zaman zaman kamp yapmaya çıkıyorum bir arkadaşımla bu kurban bayramında da gitmeye karar verdik 4 günlğk bir kamp a fakat...