Arama sonuçlarınız

1. M

fj 70

Ynt: fj 70 Çağlar bey öncelikle vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim.Anladığım kadarı ile Toyota dan vaz geçme diyorsunuz :) Devletten çıkma bu araçlarda sorun yaşamam dimi ? İleride bigün satarken büyük zararlar etmem herhalde? Şükürler olsun durumum iyi ama bu yaştaki bir araca bu...
  2. M

fj 70

Ynt: fj 70 Tanıdığınız bildiğiniz bir araç varsa o da olabilir. İlla ki bu araçlar olucak diye bir takıntım yok.
  3. M

fj 70

Öncelikle merhaba.Aranıza yeni katılmay açalışıyorum ;D Yıllardan beri bir offroad hasalığım var ancak birtürlü doru aracı bulamadım ve en sonunda toyota ya kararkıldım sanırım doğru karar ! ;) 77064598 bu seri nolu ilanda mustafa beyin elin de birkaç adet var.Araçalrın hepsi çalışır...
  4. M

Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri

Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri maşallahı varmış tosunun ;D ama galiba beni aşıcak >:(
  5. M

Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri

Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri Elinize salık şahane olmuş.Bayramdan sonra almayı 5.2 1997 model 100.000 milde bir araç almak istiyorum.Ancak aracın yakıtından korkuyorum.Bu araça kaç lt yakıyor? şehir içi şehir dışı ? lpg benzin ? lütfen yardımcı olun ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.