Arama sonuçlarınız

1. baranoral

Satılık Süper Modifiyeli Atv

Ynt: Satılık Süper Modifiyeli Atv Merhaba, Atv modifiyesi için Facebook sayfanızı göremedim. Yazarsanız inceleme ve belki sizlerle çalışma imkanımız olur. Saygılar.

2. baranoral

ATV Motor Grubu

Ynt: Atv Motor Grubu Merhaba Arkadaşlar. Antalyada ATV grubu kuran yada kurmak isteyenlerle bende varım.
  3. baranoral

Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Meselede bu zaten. Madem paran yok yaptıramıyorsun, Yaptıranlarla neden uğraşıyorsun? Yada yazdıklarınla neden yaptırmak isteyenlerin aklını karıştırıyorsun? Eğer senin karavanın yoksa neden bu sitede karavancı gibi davranarak Dolphin karavan alehinde...

4. baranoral

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Geçenlerde biriside Yalancı olduğumu düşünerek Antalya da oturup oturmadığımı sorguluyordu. Kim olduğunu hatırlasam Tapu göndereceğim. Burası çok enteresan çok. Sadece burası değil karavan parklarıda çok enteresan. Seninki böyle benimki şöyle...
  5. baranoral

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Daha öncede karavanlarım oldu dedim onada inanmadınız. Alın buda eski karavanlarım.

6. baranoral

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Araç 27.07.2014 tarihinde 5 yaşına girecek. Daha 10 gün var. 5 yaşına girmeden ruhsatı karavana çeviremiyorum. Polise yakalanmadım şimdiye kadar fakat yakalanırsam tadilat projesi ruhsata işlenmediği için 150 TL civarı bir ceza yerim diye düşünüyorum.

7. baranoral

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Ayıp Ayıp. Ben sözkonusu firmaya karavan yaptırdığımı iddia ediyorum ama dürüst değilim. Kimlik Resminide istermisin? Önlü arkalı?
  8. baranoral

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Tabi ki firma ortağı gibi konuşurum. Sonuçta sevdiğimiz insanlar. Onların sayesinde İmaj karavanda 125.000 Liraya satılan karavana 90.000 Liraya sahip oldum. Ve donanım olarak kat kat üstün bir araç aldım. Bir sorun yaşadığım zaman gece 24:00 de olsa...
  9. baranoral

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Dar ağacı kurarak Hızlı şekilde sonuca gitmelerine katılıyorum. Mağdur olanda olmayanda sesini yükseltiyor. Linç Harekatından farksız. Bu adamlar demekki bu işi iyi yapıyorki bu kadar talep var. Talebe yetişememeleri elbette şikayetide beraberinde...

10. baranoral

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz gezenbilir öğrencileri abileri hepinizin birbirinizi tutup kolladığını düşünüyorum. Bir şirketi hedef alan üyelerinizi uyarmak yada kınamak yerine, tepki gösterdiğim için beni uyarıyorsunuz. Siz bu sitede kendi aranızda kendi karavanını imal edenler...

11. baranoral

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Ben kimsenin hakkında atıp tutmuyorum diyorsun, Diğer taraftanda Herkese dikkat edin sizde mağdur olmayın diyorsun. Sen Dolphin karavan mağdurumusun?
  12. baranoral

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz gezenbilir öğrencileri , mürekkep yalamış , cin gibi adamlar. bu sitenin yıılarca başını beklemiş insanlar. kendilerini koğuş ağası sanıyorlar. yeni üyelere mutlaka diş gösteriyorlar. oda yetmiyor yeni üyelerin düşünce ve yorumlarına muhalefetlik...

13. baranoral

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Karavan Yaptırırsın. % 80 yada % 70 yada %60 memnun kalırsın. Bence %100 memnuniyet diye bir şey yok. Beğenmediğin işçilik hatalarını göstererek düzelttirirsin yada sineye çekersin. Ona göre ödeme yaparsın yada yapmazsın. Ben Gayrimenkul danışmanı...
  14. baranoral

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Herkese Merhaba, Bizde Yeni karavancı olarak siftahı davrazda yaptık ve ardından Eğirdir gölüne gittik. Yüksek rakımlarda Oksijen oranından dolayı Eberspacher kitlenmesi sorunu yaşayanlar için dip not: Davraz kayak merkezinde 1650 metrede sorunsuz çalıştı.
  15. baranoral

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler Karavanlar konusunda paylaşılan bilgilerden faydalanmak için 1.5 yıl önce üye oldum. Üyelik tarihim 14 Ekim 2012. Bilgi sahibi olmak açısından okuduğum paylaşımların bana çok faydası oldu. Bende yaşadığım deneyimleri paylaşarak...

16. baranoral

Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler Karavan izmirde yapıldı Ben Antalyadayım. Uzak olduğum için İzolasyon dışında yapım aşamasını gözlemleyemedim. fotoğraflar paylaştığım facebook linkinde var. Umarım Talepleri karşılayabilirler. Ne zaman gitsem 5 - 6 ducato içerde...
  17. baranoral

Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler Bir yıl karavan araştırdım. Üç Fabrika gezdim ve fiyat aldım. Fiyat / Kalite açısından tercihimi İzmir Dolphin Karavandan yana kullandım ve pişman olmadım. Tavsiye ederim.
  18. baranoral

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Ben ikinci karavanımı İzmir Dolphin Karavana yaptırdım. Memnun kaldım. Tavsiye ederim. https://www.facebook.com/dolphinkaravan/posts/525944504192090

19. baranoral

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Selamlar, İlk deneyimimiz. Geç kalınmış bir sevinç içinde Çekme karavanla siftahı Antalya - Kumluca - Karaöz de yapıyoruz. Cennetten bir köşe Tavsiye ederim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri