Arama sonuçlarınız

1. S

Nissan - Pick Up 720 1986 Pikap

Ynt: Nissan - Pick Up 720 1986 Pikap hocam elinize sağlık allah kaza bela vermesin :) uygun fiyatı dizel ve manuel olması cezbedici ama parça ve eski olması soğuttu diyebilirim

2. S

Nissan - Pick Up 720 1986 Pikap

arkadaşlar abiler merhaba araç ararken bunu gördüm ve beğendim size danışmak istedim motor hp tork olarak bilgim yok ancak araştırdıgım kadarı ile 720 kasa 1986 olarak geçiyor nette http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-orjinal-4x4-arayanlara-180290032/detay yedek...
  3. S

Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri

Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri elinize emeğinize sağlık jeep ziyafeti çektim iyi günlerde kullanmanız dileği ile.

4. S

İlk Aracım Lada Nivaaa:))

Ynt: İlk Aracım Lada Nivaaa:)) mesela ne gibi sorunlar?
  5. S

İlk Aracım Lada Nivaaa:))

Ynt: İlk Aracım Lada Nivaaa:)) arkadaşlar bende almak istiyorum bu araç hakkında düşüncelerinizi duymak isterim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-1990..1.6.esi-benzeri-yok-69817439/detay#

6. S

Bf goodrich all terrain T/A model lastiği lada niva da kullananlar tecrübeler?

Ynt: Bf goodrich all terrain T/A model lastiği lada niva da kullananlar tecrübeler? 8 tesekkur ederim asfaltta sanirrim en iyi lastik.kis icin?

7. S

Ynt: Bf goodrich all terrain T/A model lastiği lada niva da kullananlar tecrübeler? Asfattta kullanacagim icin kar ve buzda guvenli olmasini istiyorum tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim
  8. S

arkadaşlar asfaltta buzda performansı nasıldır? uğuldama yapıyormu? asfaltta karda buzdaki performansı nasıldır? bu lastiği lada niva da kullananlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim :D
  9. S

1993 lada niva ile ilgili sorularım.

Ynt: 1993 lada niva ile ilgili sorularım. lpg den yana kışın bir sıkıntınız oldumu ? lpgden benzine aldıp çalıştırırken bir sıkıntı oluyormu? ne kadar zamanda bir benzin ile çalıştırmak gerekir? teşekkürler.

10. S

Ynt: 1993 lada niva ile ilgili sorularım. yuksek ihtimal bu nedenden bir gidip gosterin derim lpgsiz test etme sansiniz oldumu?

11. S

Ynt: 1993 lada niva ile ilgili sorularım. karburator ayarini iyi tutturmak gerekiyor tekirdagda sanayide hangi ustaya gidiyorsunuz?
  12. S

Ynt: 1993 lada niva ile ilgili sorularım. Ayrica kisin karda calistiramama gibi bir sorun olurmu? Jikle bulunuyormu aracta?

13. S

Ynt: 1993 lada niva ile ilgili sorularım. Islerimden dolayi sehirde kullanmak zorundayim araci bir süre vitesler ne konumda olmali? Lpg de kullanmaya devam edeyim ozaman anlasildi :)
  14. S

Ynt: 1993 lada niva ile ilgili sorularım. Arkadaşlar kafamdaki soru isaretlerini giderebilirseniZ çok memnun olurum :)
  15. S

Lada Niva'nın enjeksiyonlu Modelleri

Ynt: Lada Niva'nın enjeksiyonlu Modelleri benimde merak ettiğim bir konu bu 1993 diye biliyorum

16. S

arkadaşlar herkese iyi forumlar. lpg li 1993 kasa lada almayı düşünüyorum ancak lpg ye güvenmediğim için söktüreceğim yakma değerleri şu koşullar altında nasıl olur? 3000-4000 devir geçilmeyecek 70 km aşılmayacak şekilde. ayrıca mat siyah boya kaplama ve üst (farlı) 4x4 e uygun sepet ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri