Arama sonuçlarınız

1. K

Clio 3'ü satıp Duster 110 bg, 4*2 aldım :)

Ynt: Clio 3'ü satıp Duster 110 bg, 4*2 aldım :) Hayırlı olsun güle güle kullanın...

2. K

Ynt: Clio 3'ü satıp Duster 110 bg, 4*2 aldım :) Esp asr güvenlik paketi ve deri direksiyon dahil mi?
  3. K

Ynt: Clio 3'ü satıp Duster 110 bg, 4*2 aldım :) Hayırlı olsun kaça aldınız?

4. K

DUSTER SON DEĞİŞİKLİKLER

Ynt: DUSTER SON DEĞİŞİKLİKLER Sence bu koyu look paket beyaz duster e yakışır mı?
  5. K

DUSTER SON DEĞİŞİKLİKLER

Ynt: DUSTER SON DEĞİŞİKLİKLER Bu yazmış olduğunuz yazıya istinaden sordum. look 3 paket dediğim sanıyorum koyu look paket. Bunu gördünüz mü? tam olarak ne renk? Ben bugün bayiye sordum çelişkili yanıt aldım.Önce füme dedi sonra koyu gri gibi bir renk dedi. Kafam karıştı. Obayi de bunun örneği de...

6. K

DUSTER SON DEĞİŞİKLİKLER

Ynt: DUSTER SON DEĞİŞİKLİKLER look 3 paketin rengi tam olarak nasıl? Beyaz renkli duster e yakışıyor mu? Bu kolçak edition modellerde mi standart olmuş?

7. K

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları Arkadaşlar bu yakınlarda laurette look+ güvenlik paket + deri direksiyon ve vites 4x2 90 bg duster fiyatı alan var mı? trafik sigortası dahil opak renk için 42.750 tl. sizce nasıl?
  8. K

Dacia neden "0 faiz" kampanyası yapmıyor?

Ynt: Dacia neden "0 faiz" kampanyası yapmıyor? Sayın xvet, bahsettiğiniz 42 bin tl olan duster ' a look paket, deri direksiyon deri vites ve trafik sigortası dahil mi? ve hangi bayi de satılıyor? cevap verirseniz çok memnun olurum. Saygılar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri