Arama sonuçlarınız

1. muzi_gs

Service Esp System Uyarısı Çözümü

Bende de aynı uyarı var ABS ışığıda yanıyor ve el freni ışığı sönmüyor. Ne yapacağım şaşırdım nereye göstermem gerek.

2. muzi_gs

Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında

Konu baya soğumuş ama aynı olay benimde başıma geldi arıza ışığı yandı bilgisayara bağlayınca katalizör arızası gösterdi ne yapıyım karar veremedim 350 ye orjinal çıkma buldu usta 150 de sökme takma istedi 500 ü buluyor por çöz gerçekten temizliyor mu yoksa söktürsem mi akıl verirseniz sevinirim
  3. muzi_gs

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? Herkesin Geçmiş Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Bayram dolayısıyla pek bakamadım mesajlara. Bayramdada biraz yok yaparak arabanın tüketimini test ettim. 100 km'de 10.5 lt benzin harcıyor. Benim normal şartlarda...

4. muzi_gs

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? Benimde aslında çekingelerimden biri bu. Yılda en fazla 10.000 km. yapan biri olarak Prins lpg kiti+Valve care yağlama sistemi taktırdığımda mliyet 3.500 TL'yi buluyor(muayene ve ruhsat mafraflarıyla) Birde yakıtta çok fazla...
  5. muzi_gs

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? Merhaba, Bende 2010 Grand Vitara sahibiyim. LPG konusunda kafamda soru işaretleri var. Zamanla subaplarda sorun çıkardığı ve arıza göstergesinin çok sık yandığı gibi konular var. Birde taktırısam hangi marka Granda vitaraya daha uygun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri