Arama sonuçlarınız

1. O

Opel Frontera 2.2 Ve Delirmek Uzere Olan Bir Ben..

selam baskentli. ben 2008 den beri frontera 2.2 kullanıcısıyım. bu araba hakkıında senin söylediğin gibi çok fraklı görüşler var. satışı hızlı olan bi araba değil bazı parçaları zor bulunmaya başladı. ama ben memnunum hala kullanıyorum. bu arabayla oto tamircilerin bile bakışı kötü. bazıları...

2. O

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

merhaba arkadaslar. 97 model frontera 2.2 sahibiıiyim.hava akışmetremde sorun var yenisi bulmak oldukca zor ve pahalı.yan sanayilerde pek uyum saglamıyo. lada nivalarınkiyle aynı oldugu söylenmiş forumda ama takıp deneyen varmı hiç
  3. O

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi evet levent bey kutuda hidrolik var üstüne birazda ekledim hatta.aynı şey mart ayındada olmuşdu ozaman havasını aldıydım düzelmişti. dün üst merkezi söktüm dışarda elimde ittirerek denedim pek bişey görünmüyo ama içindeki oringler herhalde ömrünü...

4. O

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi selma arkadaşlar. bugün sabah arabayı çalıştırmak için depriyaja bastıgımda biraz yumuşadıgını farkettim ve vites geçişlerrinde zorlanmalar başladı. bir süre onrada vitesler hiç geçmez oldu. iş yerime gidip didip hidroligin havasını almaya çalıştım...
  5. O

OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ

Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ :D

6. O

OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ

Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ güzel bir çalışma olmuş levent bey.elinize kolunuza sağlık. üstümüze bir vazife düşersede yapmaya hazırız bilgin olsun. frontera yazısı olması şart ama opel yazısı olması tartışılabilir.sokakta görenler satış elemanı falan sanmasınlar opelin

7. O

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi herkese selamlar bende 5 senedir fronteracıyım. gerçekten sıkıntıları herkes tarafından bilimiyen bi araba.amma ve lakin arabamı gerçekten seviyorum. gökhan arkadaşım bunların ön hubları sıkıntılı gerçekten. ikini elini yıldız sanayide oto güvende...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR