Arama sonuçlarınız

1. S

Termal(ısı Yalıtımlı) Bot Tavsiyesi İstiyorum

Ynt: Termal(ısı Yalıtımlı) Bot Tavsiyesi İstiyorum The north face flow chute kar botu kullanıyorum ve çok memnunum yeni sezon ürünleride oldukça güzeldi. Özellikle kış için arıyorsan kar botu almanı tavsiye ederim.

2. S

Trekkıng Ayakkıbı/botlarda Numara Ve Kalıp Farklarına Dikkat

Merhaba gezenbilir takipçileri. Bu konuyu açtım çünkü bende trekking ayakkabı alırken markalar arasında oluşan numara ve kalıp farklarının maduru oldum. Özellikle online alışverişlerde yaşadım bu sorunu. O yüzden terkking ayakkabı kullanan arkadaşlar lütfen numara karşılaştırmalarımızı...
  3. S

ZORLU ARAZİ KOŞULLARINDA YAZIN KULLANMAK İÇİN TREKKING AYAKKABI TAVSİYESİ

Daha önce bu sitede sizlerin tavsiyesi ile aldığım botlardan çok memnunum teşekkürler ve şimdi sizlerden yaz için trekking ayakkabı tavsiyesi istiyorum. Aklımda şunlar var: - http://www.ayakkabicim.com/north-face-t0ax4r07y-m-hedgehog-gtx-xcr-t0ax4r07y -...

4. S

Hangi Dağ Botu

Ynt: Hangi Dağ Botu Sonunda gittim ve north face flow chute altım. 260 TL indirimli fiyata. ;) Buradan bana fikir beyan eden herkese teşekkürler. ;D
  5. S

Hangi Dağ Botu

Ynt: Hangi Dağ Botu umarım çok geç kalmazsınız. indirimler çok uzun sürmeyebilir.

6. S

Hangi Dağ Botu

Ynt: Hangi Dağ Botu ankamall boyner mağazasında noth face, merrell, jack wolfskin ayakkabı ve botlarda baya bir indirim vardı. ancak ben vibram tabanları araştırdım dağda bayırda gayet kullanışlı ama benim gibi kimi zaman ıslak beton yüzeylerde de giyecekler için biraz tehlikeli oluyormuş...

7. S

Hangi Dağ Botu

Ynt: Hangi Dağ Botu Gerçekten bilmiyorum ben ankaradaki şubesinde gördüm bu botu. internet sitesinde var mı diyede baktım ama göremedim. sadece mağazada indirim anlaşılan.
  8. S

Hangi Dağ Botu

Ynt: Hangi Dağ Botu sonunda ankaranın dört bir yanını gezerek bu botları denedim. Merrell botlar hiç rahat gelmedi o yüzden eledim onu. En beğendiğim Columbia bugaboot (mağaza fiyatı 450 TL internek fiyatı 270 bu da bir garip) ve north face flow chute. Columbia gerçekten rahattı ve sıcaktı...
  9. S

Hangi Dağ Botu

Ynt: Hangi Dağ Botu Merhaba Peki bu belirttiğim botlardan hangileri kar ve kaygan zemin için daha uygundur?

10. S

Hangi Dağ Botu

Ynt: Hangi Dağ Botu Bu Omni Grip teknolojiyi açıklayabilecek var mı? sağlam tutuş için yazıyor sitelerde ancak bir forumda omni grip tabanların karlı havalarda kayganlaştığını söylemiş bazıları. Bu söylediğim botların hepsinde var galiba bu teknoloji.

11. S

Hangi Dağ Botu

Ynt: Hangi Dağ Botu bu modelini değilde alpha modelini beğendim ben. ama Türkiye'de satan bir yer bulamadım. Ayrıca Omega sport da güzel.
  12. S

Hangi Dağ Botu

Ynt: Hangi Dağ Botu evet bahsettiğiniz markaları şöyle bir araştırdım. avrupa menşeili bu botlar kaliteli, doğrudur ama benim için pahalı geldi. :-[ benim çıkabileceğim en üst rakam 300 TL.

13. S

Hangi Dağ Botu

Ynt: Hangi Dağ Botu yerli malına verdiğiniz önemden dolayı sizi tebrik ederim ama ben yerli ürünlerden başı çok ağrımış birisiyim. ;D bu yüzden ithale yöneldim artık.
  14. S

Hangi Dağ Botu

işte birkaç resim.
  15. S

Hangi Dağ Botu

Dolomite botların fiyatları biraz yüksek geldi bana. Ben kullanma alanımı belirttim zaten sonuçta evereste tırmanacak değilim :D tavsiyenizde haklısınız şu seçenekleri biraz azaltırsam en kısa zamanda gidip deneyeceğim. Ama bu seçeneklerden hangisi daha iyi ise onu almak istediğimden kararsızlık...

16. S

Hangi Dağ Botu

YDS de güzel botlar varmış cidden asker botu tarzında hatta tam asker botları diyelim. peki siz kullandınız mı hiç? bir north face kadar konforlu ve su geçirmez olabilir mi?
  17. S

Hangi Dağ Botu

Bir haftadır botları araştırıyorum ve outdoor bot almaya karar verdim ama bütçeme uygun birkaç seçenek bulunca aklım karıştı. ??? 1- SALOMON TOUNDRA erkek kar botu (390 TL bu bütçemi biraz aşıyor. :o) 2- THE NORTH FACE Flow Chute Kar Botu (289 TL) 3- MERRELL Chameleon...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri