Arama sonuçlarınız

1. O

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Aracım 1.5 90 Hp 4*2 . 12000 km de..aldığımdan beri düzenli ölçüyorum,yakıtı hep shellden alırım pompa atınca bıraktırırım.son ölçüm: 207,5 tl 818 km...lt fiyatı 4,31

2. O

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği ben de geçen sivas'a kar bastırınca petlas aldım,1 haftadır kullanıyorum.karda ve ıslak yolda performansı çok iyi,ses standart lastiklere göre azaldı diyebilirim fakat buz üstünde araç ara ara kayma eğilimi gösterdi.lastikleri değiştirdiğimde lastikçi 38 psi hava bastım...
  3. O

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Bugün aracıma petlas snowmaster aldım 4 tanesi 860 tl,6 taksit 3 ay erteleme...yalnız lastiğe 38 psi hava bastı lastikçi...29 olması gerektiğini söyledim,şahin,doğan vs. arabalara 29 bastıklarını,bu ebat lastiğin(215/65/16) 38 olması gerektiğini söyledi!

4. O

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği
  5. O

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği LM-80 testi kazanmış başka da birşey anlamadım :) ama bütçemiz petlas snowmaster w651 diyor...yerli malı yurdun malı...

6. O

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Çok teşekkür ederim,Allah razı olsun...

7. O

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) slm arkadaşlar...duster 1.5 4x2 ambiance aracımı 6 kasım akşamı teslim aldım.Depo boştu uyarı lambası yanıyordu.yaklaşık 1 km ilerideki shellden depoyu doldurttum,yaklaşık 49.5 lt yakıt aldı(212 tl tuttu,depo-tık hesabı) 885 km yol...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri