Arama sonuçlarınız

1. U

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Güzel bir gün geçirdik. İlk foto benden olsun

2. U

Antalya da Kamp yapılır mı ?

Acik olmasi lazim ama kesin bilgiyi cumartesi verebilirim Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
  3. U

Antalya da Kamp yapılır mı ?

Antalya sehir merkezine yakin Sari su Denizer Kamping isinizi gorebilir. Beldibi - Goynuk de ise peek cok kamp alani mevcut. Su siralar havalar oldukca iyi gidiyor ancak meteo yuda takip etmekde fayda var. Yagmur ve ruzgar durumunda oldukca zorlanabilirsiniz

4. U

Antoff Gezilerimiz.....

Re: Antoff Gezilerimiz..... Gokhan bey; Oncelikle Avda olmam nedeni ile telefondan yaziyorum. Noktalama isaretleri konusunda kusuruma bakmayin. Konuya gelirsek; Bu gun Lokman Abi ile telefonla uzun uzun konustuk. Onun Def ile ilgileniyorum ama kendisi ilede yaptigimiz sohbette de yukaridaki...
  5. U

Karavanda Hafif, Yanmaz, Sağlam Uçak Mobilyaları

Re: Karavanda Hafif, Yanmaz, Sağlam Uçak Mobilyaları Huseyin Bey, Vip sinifi koltuklar rahatlik on planda tutularak dizayn edilmis koltuklardir. Bu koltuklari sofor mahallinde kullanmaniz gerek otorma pozisyonu gerekse koltugun yapim amaci olan uzun yol rahatligi nedeni diye uygun...

6. U

Karavanda Hafif, Yanmaz, Sağlam Uçak Mobilyaları

Re: Karavanda Hafif, Yanmaz, Sağlam Uçak Mobilyaları Huseyin bey, Konu hakkinda biraz aciklayici bilgi vermeye calisayim. Vip koltuklari arka tarafda kullanmaniz zor gozukuyor. Zira koltuk genisligi ve uzunlugu nedeni ile arka tekerlerin onune koymaniz gerekir ki bu durumda yayla gibi arac...

7. U

Antalya Kemer Redbull Sea To Sky

Ynt: Antalya Kemer Redbull Sea To Sky Birde video ekleyeyim http://www.youtube.com/watch?v=Rhcs8iIbvag&feature=plcp
  8. U

Ynt: Antalya Kemer Redbull Sea To Sky Bir HDR eklemezsem içimde kalır :)
  9. U

Ynt: Antalya Kemer Redbull Sea To Sky Kuş tepemizden hiç eksik olmadı sağolsun

10. U

Ynt: Antalya Kemer Redbull Sea To Sky devam

11. U

Ynt: Antalya Kemer Redbull Sea To Sky devam
  12. U

20 ve 21 Ekim tarihinde Antalya Kemer ilçesinde gerçekleştirilen Redbull Sea To Sky Extreme Enduro yarışında çektiğim bazı fotoları paylaşmak istedim. Umarım beyenirsiniz. Yarışdan biraz bahsetmek gerekirse Kemer Kındılçeşme plajlar bölgesinde başlayan yarış Kesme Boğazı, Gedelme, Ovacık...

13. U

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Değerli Antoff Büyükleri ve Üyeleri; Toplam da 250 sayfa olan Gezileriniz konusunu 3 günde soluksuz bir şekilde inceledim. Gezilerinizden ziyade birlikdeliğinize hayran kalmadım desem yalan olur. Birlik ve beraberliğiniz için tebriklerin en büyüğünü...
  14. U

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı Gökhan Bey; Geç görmekle birlikde gerçekden yaptığınız mükemmel çalışma için tebrik etmek istiyorum. Antalya da böyle bir işi başarabilmiş olmak mükemmel ötesi :) Kısacık da bir soru Aşağıda verdiğim linkde satılık bir unimog araç mevcut. Merak...
  15. U

130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım

Ynt: 130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım Hayır hocam. Keşke önce görebilseydim ama ne yazıkki ben gördüğümde çokdan satmıştınız

16. U

Ynt: 130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım Hüseyin hocam; Plaka değişmeyecek derseniz ek-1 işlemlerini ve muayene işlemlerini bursada yaptırıp bir takipci aracılığı ile ankara da ruhsat işlemlerini halledebilirsiniz. Ancak yinede bu konu ile ilgili net bilgiyi size ancak yarın...
  17. U

Ynt: 130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım Hüseyin bey; Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun. Bir önceki 110 luk aracınız bu forumla tanışmama kısmet ıolmuştu. Umarım bu aracınız da perçinleyecek bu tanışıklığı. Çekme belgesi ile alakalı sorunuza gelince. Noter satışı ile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri