Arama sonuçlarınız

1. K

Abi selam . Zamanında pradomu , pajeromu diye iyi yazışmıştık :) . Ukraynadaydın yanlış...

Abi selam . Zamanında pradomu , pajeromu diye iyi yazışmıştık :) . Ukraynadaydın yanlış hatırlamıyorsam , maxparts.ua diye bir site var . Prado için bir iki parça lazım bana . Sadece otobüsle gönderi yapabileceklerini söylüyorlar . Türkiyeye Kievden gönderi konusunda tavsiyen olur mu? İyi günler ..

2. K

Prado Almaya Adım Adım

Sağolasın abi iyiyiz . Yardımlık birşey olursa haberleşiriz . Teşekkürler :smiley:
  3. K

Prado Almaya Adım Adım

Selam abi nasılsın :) Diğer mecrada özleniyorsun :) Şikayette arka lastikten gelen ses yazıyor ama değişimler önde olmuş . Servis kaliperi komple değişim yoluna gidecekken tamir takımı ile kurtarmışsın iyi olmuş . Benim sorun yok ama 10-15 bin km sonra bütün sıvıları , fren balatalarını...

4. K

2005 Discovery 4.4 Hse

Sadece motor değişimi vs işlerde değil miydi kupadan ayırma . Öyle her olayda sök tak nasıl uğraşılır onla :)
  5. K

2005 Discovery 4.4 Hse

görmemiştim zaten yazdığınızı :wink:

6. K

2005 Discovery 4.4 Hse

Bu araç hakkında detaylı bilgi sahibi olan var mı ? Jaguar AJ-V8 4.4-Litre motor ve 6 ileri otomatik zf şanzıman var görünüyor . 2004 yılına kadar range roverda 4.4 bmw motor varken 2005 te oda aynı jaguar motoruna geçiş yapmış . 2.7 dizel motorun pek iyi olmadığını biliyorum . Daha önce...

7. K

Prado Almaya Adım Adım

İstanbuldaki iyi avmler e girdim hiç sorun yok . Atiker 76 litre tankın çapı 72cm , yüksekliği 24 cm . Altına birde muhafaza takılıyor . Offroad için sorun teşkil etmez . Daha küçük tank menzil açısından iyi olmayabilir . Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. K

Prado Almaya Adım Adım

Prinsi muhtemelen 4500 tl ye taktırabiliriz . Princeten şaşmamak lazım . Benim taktırdığım bayinin söylediği ya 2400 tl civarı bir ürün var AKL marka yanlış hatırlamıyorsam yada prince . Aradaki 3000-4000 tl olan kitler çok farklı değiller diyor . Ben taktıktan sonra 2-3 kişiye taktırdık hiç...
  9. K

Prado Almaya Adım Adım

Başıbüyük tarafı , Narcity yanından vericilerin yanına çıktık . Yakın bize . Çim falan kalmamış ama :)

10. K

Prado Almaya Adım Adım

Düzelttim , teşekkürler ..

11. K

Prado Almaya Adım Adım

Ön cam llumar air80 , diğer camlar llumar atr 35 , sunroof llumar atr 15 . Tam istediğim gibi oldu . Kapalı havada biraz daha koyu oluyor . Gece görüş kaybı yok gibi .Çatlamaya eğilimli ön konsol , derileri falan biraz korumuş oluruz .
  12. K

Prado Almaya Adım Adım

Aynen . Görsellik göreceli kavram ona bir şey diyemem ama bir aracın arazi yönünü geliştirdikçe asfalt-günlük kullanım hızla olumsuz etkileniyor . Bizim araçların standart halinde bf goodrich at tarzı bir lastik olduğunda baya yüksek bir kapasiteye sahipler zaten .

13. K

Prado Almaya Adım Adım

İşte bir adet yeni kasa(j150) ilanı . Benim daha önce İstanbul ALJ toyotada ilanda görmüş olduğum araç muhtemelen buydu . Gerçekten iki tane midir ülkemizde . Yazılan fiyat nasıl bilmiyorum ama durumlar müsait olsa almak isterdim . Sizce nasıl fiyat ? 2011 Toyota Land Cruiser V6 VVT-i Prado...
  14. K

Prado Almaya Adım Adım

Tahmin ettim zaten aynı yere gidiyorum :)
  15. K

Prado Almaya Adım Adım

Teşekkürler . Filmlerin işçilik iyi görünüyor . Llumar atr 15 denk geliyor 4 numaraya . Sizin araca bakınca , benimkinin içide bej olduğundan atr 20 de olur bana sanki . Yada hiç risk almayıp atr 35 . Küçük bir deneme uygulaması yaptırıp karar vereceğim . Nerde yaptırdınız siz filmleri ...

16. K

Prado Almaya Adım Adım

Ülkemizde llumar filmde yüzde 5-15-20-35-50 oranında geçirgenliğe sahip filmler mevcut . Siz muhtemelen 15 ve 20 yi kullanmışsınız . Benim maksimum tercih edebileceğim 20 gibi görünüyor ama muhtemelen 35 olur . Ön cam için ise air serisi 80 film var . Çok hafif mavimsi hatta renksiz gibi birşey...
  17. K

Prado Almaya Adım Adım

Arka kısımlarda var olan cam filmlerini söktürüp , ön cama llumar air 80 , diğer camlara llumar atr 35 mi 20 mi karar veremedim birini yaptıracağım artık . Aracın içi bej renk . Bu konuda yardımcı olabilecek varmı acaba ? Çok koyu olsun istemiyorum .
  18. K

Prado Almaya Adım Adım

Aracı aldığımda 3 depo falan benzinde kullanmıştım . Sonra prince lpg taktırdım . Performans kaybı olarak hissettiğim bişey yok . Lpg den şikayetim menzilin kısalığı ve dolumun daha uzun sürmesi . 76 litrelik tank 60 litre civarı lpg alıyor . 250 km civarı şehir içinde yakıt almak gerekiyor ...

19. K

Prado Almaya Adım Adım

Arabanın altına bakmıyolar , bakıncada anlamazlar . Stepne taşımıyorum . Lastik sprey köpük birde elektrikli pompa taşıyorum . Kapalı feribotlardan tutun bütün adı şanı olan avmlere hiçbirinde sorun yok . Pradoya lpg yi takarsanız crv yatışa geçebilir :)
  20. K

Prado Almaya Adım Adım

Bostancıda çetinsay . Bizim araçlarada epeyce montaj yapmış . atikerin 76 litre , yüksekliği 24 cm çapı 72 cm olan tankı uyumlu bizim araca . 89 litre olan tankın çapı 72 cm fakat yüksekliği 27 cm olduğundan fazlaca görünür arkadan bakınca . Şuan fiyat 4500 tl 9-12 taksitle . Kuzenimin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR