Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi selam . Zamanında pradomu , pajeromu diye iyi yazışmıştık :) . Ukraynadaydın yanlış hatırlamıyorsam , maxparts.ua diye bir site var . Prado için bir iki parça lazım bana . Sadece otobüsle gönderi yapabileceklerini söylüyorlar . Türkiyeye Kievden gönderi konusunda tavsiyen olur mu? İyi günler ..
Selam abi nasılsın :) Diğer mecrada özleniyorsun :)
Şikayette arka lastikten gelen ses yazıyor ama değişimler önde olmuş . Servis kaliperi komple değişim yoluna gidecekken tamir takımı ile kurtarmışsın iyi olmuş . Benim sorun yok ama 10-15 bin km sonra bütün sıvıları , fren balatalarını...
Bu araç hakkında detaylı bilgi sahibi olan var mı ? Jaguar AJ-V8 4.4-Litre motor ve 6 ileri otomatik zf şanzıman var görünüyor . 2004 yılına kadar range roverda 4.4 bmw motor varken 2005 te oda aynı jaguar motoruna geçiş yapmış . 2.7 dizel motorun pek iyi olmadığını biliyorum . Daha önce...
İstanbuldaki iyi avmler e girdim hiç sorun yok . Atiker 76 litre tankın çapı 72cm , yüksekliği 24 cm . Altına birde muhafaza takılıyor . Offroad için sorun teşkil etmez . Daha küçük tank menzil açısından iyi olmayabilir .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Prinsi muhtemelen 4500 tl ye taktırabiliriz . Princeten şaşmamak lazım . Benim taktırdığım bayinin söylediği ya 2400 tl civarı bir ürün var AKL marka yanlış hatırlamıyorsam yada prince . Aradaki 3000-4000 tl olan kitler çok farklı değiller diyor . Ben taktıktan sonra 2-3 kişiye taktırdık hiç...
Ön cam llumar air80 , diğer camlar llumar atr 35 , sunroof llumar atr 15 . Tam istediğim gibi oldu . Kapalı havada biraz daha koyu oluyor . Gece görüş kaybı yok gibi .Çatlamaya eğilimli ön konsol , derileri falan biraz korumuş oluruz .
Aynen . Görsellik göreceli kavram ona bir şey diyemem ama bir aracın arazi yönünü geliştirdikçe asfalt-günlük kullanım hızla olumsuz etkileniyor . Bizim araçların standart halinde bf goodrich at tarzı bir lastik olduğunda baya yüksek bir kapasiteye sahipler zaten .
İşte bir adet yeni kasa(j150) ilanı . Benim daha önce İstanbul ALJ toyotada ilanda görmüş olduğum araç muhtemelen buydu . Gerçekten iki tane midir ülkemizde . Yazılan fiyat nasıl bilmiyorum ama durumlar müsait olsa almak isterdim . Sizce nasıl fiyat ?
2011 Toyota Land Cruiser V6 VVT-i Prado...
Teşekkürler . Filmlerin işçilik iyi görünüyor . Llumar atr 15 denk geliyor 4 numaraya . Sizin araca bakınca , benimkinin içide bej olduğundan atr 20 de olur bana sanki . Yada hiç risk almayıp atr 35 . Küçük bir deneme uygulaması yaptırıp karar vereceğim . Nerde yaptırdınız siz filmleri ...
Ülkemizde llumar filmde yüzde 5-15-20-35-50 oranında geçirgenliğe sahip filmler mevcut . Siz muhtemelen 15 ve 20 yi kullanmışsınız . Benim maksimum tercih edebileceğim 20 gibi görünüyor ama muhtemelen 35 olur . Ön cam için ise air serisi 80 film var . Çok hafif mavimsi hatta renksiz gibi birşey...
Arka kısımlarda var olan cam filmlerini söktürüp , ön cama llumar air 80 , diğer camlara llumar atr 35 mi 20 mi karar veremedim birini yaptıracağım artık . Aracın içi bej renk . Bu konuda yardımcı olabilecek varmı acaba ? Çok koyu olsun istemiyorum .
Aracı aldığımda 3 depo falan benzinde kullanmıştım . Sonra prince lpg taktırdım . Performans kaybı olarak hissettiğim bişey yok . Lpg den şikayetim menzilin kısalığı ve dolumun daha uzun sürmesi . 76 litrelik tank 60 litre civarı lpg alıyor . 250 km civarı şehir içinde yakıt almak gerekiyor ...
Arabanın altına bakmıyolar , bakıncada anlamazlar . Stepne taşımıyorum . Lastik sprey köpük birde elektrikli pompa taşıyorum . Kapalı feribotlardan tutun bütün adı şanı olan avmlere hiçbirinde sorun yok . Pradoya lpg yi takarsanız crv yatışa geçebilir :)
Bostancıda çetinsay . Bizim araçlarada epeyce montaj yapmış . atikerin 76 litre , yüksekliği 24 cm çapı 72 cm olan tankı uyumlu bizim araca . 89 litre olan tankın çapı 72 cm fakat yüksekliği 27 cm olduğundan fazlaca görünür arkadan bakınca . Şuan fiyat 4500 tl 9-12 taksitle . Kuzenimin...