Arama sonuçlarınız

1. E

Caretta 1500

Bu fiyat istediğiniz ekipmanlara stokta olup olmadığına göre değişiyor, hali hazırda 2023 modellerde ufak tefek değişiklikler mevcut ve genelde yurtdışına gönderiliyor ama ellerinde 2022 model oldukça hesaplı bir kaç caretta mevcuttu. Başoğlundan Seda hanımla görüşebilirsiniz. Bu arada ayakta...

2. E

Caretta 1500

Merhaba, geçen hafta Caretta 1500 siparişi verdim. Zamanında yakın arkadaşımda 2013 modeli bulunuyordu genel olarak problemlerine hakimiz, geçen hafta Başoğluna giderek yenilen modeli gördüm ve bir çok eski hatanın üzerinde çalışılmış benim içime sindi. Ancak garanti anlamında problem çıkmaması...
  3. E

Subaru Outback Nasıldır Ve Si Drive İle Lpg Mümkün Mü?

Ynt: Subaru Outback Nasıldır Ve Si Drive İle Lpg Mümkün Mü? Benim değinmeye çalıştığım asıl mevzu sonradan yapılan LPG uygulamaları sonrasında yaşanan sıkıntılar marka bazlı değil birçok üreticini araçlarına aynı sıkıntıları yaratıyor. LPG uygulaması yapılan Honda CRVin motoru 90.000km de...

4. E

Subaru Outback Nasıldır Ve Si Drive İle Lpg Mümkün Mü?

Ynt: Subaru Outback Nasıldır Ve Si Drive İle Lpg Mümkün Mü? Arkadaşlar Outback ile ilgili yorumlarınızı biraz şaşkınlıkla okudum açıkçası. 2012 Outback diesel kullanıcısıyım ve aracımdan oldukça memnunum. Elbette burada benim kasa ve modelden bahsetmediğinizin farkındayım ancak üye olduğum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri