Arama sonuçlarınız

1. K

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi tartışmanın çıkış noktasındayız galiba fakat amacım bu değil tecrübeye herzaman kulak veririm fakat sistemi ücretsiz kullanmanın denemenin bi zararı olmaz kanısındayım

2. K

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi bir üyenin bana yazdığı şu cümle çok dokunaklı: ' valla ıyı cesaret. tebrık ederım. forumda ılk deneyen kısı olarak tasarruf edeceğiniz kesin ' bu cümleden bu sitede bu sistemi ilk kullanacak benim galiba fakat ne hikmetse burada bi dünya yorum var...
  3. K

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi sayın yavuz güzel teşhis kesinlikle isabetli

4. K

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi aracımın marka modeli : 2004 kia cerato 1600 cc yakıt benzin+lpg bu cumartesi izmite gidecem inş saat 16:30 gibi oradaki işim biter telefondan arar yanınıza gelirim nontajını yaparız inş
  5. K

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi amacım paramın boşa gitmemesi arkadaşım madur oldu bayada bi parası gitti 750 tl tasarruf alamadı yazık... aynı maduriyeti istemiyorum tasarruf yapsın parası helal olsun reklamınıda yapayım herkeze önereyim

6. K

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi cihazınızı denemek istiyorum fakat şu şekilde olur alır denerim eğer tasarruf sağlarsa parasını öderim tasarruf sağlamazsa iade ederim. çünkü arkadaşım diğer cihazdan tasarruf sağlayamadı ve iade etmek istedi sıkıntı yaşadı aynı sıkıntıyı yaşamak...

7. K

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi sizin sisteminizi benim arabamda denemek istiyorum fakat montajı nasıl olacak sizin bulunduğunuz yere gelsem montajını beraber yapsak benim bu konuya çok ilgim var arkadaşın kullandığı ürün iyi çıksaydı taktıracaktım fakat iyi değil çok zayıf nasıl olur?
  8. K

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi maalesef dediğiniz gibi tasarruf oranı çok düşük tekrardan ölçüm yapıldı %5 yavar ya yok
  9. K

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi benim bir arkadaşım ekomax isimli ürünü taktırdı ilk ölçümlerinde bir depo lpg ile 370 kmde 30 km tasarruf yaptı güç arışıda var bende kullandım arabayı bakalım bu hafta sonu bidaha ölçecek ama cihaz 2,5 amperle çalışıyormuş biraz zayıf geldi bana

10. K

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Yavuz bey mizah yaptığınızı anladım hatta birazda ben mizah kattım. fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. sistem mantıklı aslında ama istikrar olurmu bilinmez en iyisi beklemek. bilindik firmalar bu işin montajına girerse ancak kullanılabilir...

11. K

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi sn Yavuz ev satan memuru ilk kez duyuyorum bakalım daha neler duyacaz ayrıca biletleri kara borsa yapın kazancınız artar. :) açıkçası benim milleti kurtarma gibi bi derdim yok aylık yaklaşık 650 tl gibi bi yakıt masrafım oluyo bunu azaltmak dileğindeyim...
  12. K

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi barış bey bu sistemi siz kullanmışmıydınız

13. K

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi beyler rahat olun ben zonguldakta çalışan bir memurum bu hidrojen olayına yabancı değilim mantığını nasıl çalıştığını azçok biliyorum fakat randımanlı çalışan bir sistemin piyasada olup olmadığını merak ediyorum ve büyük bir ihtimalle bu cihazı arabamda...
  14. K

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi bu cihazı yani hidrojen yakıt tasarruf sistemi ni kullanan arkadaşların görüşleri nelerdir? bilgileri olan arkadaşlarımız paylaşım yapsın lütfen
  15. K

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi betelguz bey benim arabam kia cerato 2004 model, 1600 cc ,benzin-lpg li, doch walve, 105 hp gücünde oksijen sensörlü ve benim aracımda bu cihaz tasarruf yapar ve güç artışı sağlarmı? bu model herhangi bir arabaya montaj yapıldımı böyle bir bilginiz varmı acaba ?

16. K

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi mrb arkadaşlar forumu dikkatle takip ediyorum son yorum çok ilginç nerdeyse sistemi sipariş edecektim fakat son yorum hele hele tecrübe olunca durdum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri