Arama sonuçlarınız

1. dt_bulut

Suzuki Grand Vitara 3k Cam Rüzgarlığı Yardım

Ynt: Suzuki Grand Vitara 3k Cam Rüzgarlığı Yardım WV transporter T5 lerin oluyor. Aracın ile git aksesuarcıya iste bak ve tak :)

2. dt_bulut

Adresteki Araç Hakkında Bilgisi Olan?

Ynt: Adresteki Araç Hakkında Bilgisi Olan? v8 i almadan önce sizin gibi düşünüyordum. hafta sonu kullanacağım yakıtı fazla sorun olmaz diyordum fakat kazın ayağı göründüğü gibi değilmiş. söz gelimi ailecek toplanıyorsunuz bir yere gideceksiniz. onlar yakıta 10 15 t veriyor siz 50 tl lpg...
  3. dt_bulut

Alınık Otomatik Vitara

20- 21 civarı bir bütçe ile temiz kazası belası olmayan 5 kapı otomatik (yapılıda olabilir)1.6 vitara aramaktayım. satmak isteyen olursa bilgilendirmezi rica ediyorum.

4. dt_bulut

İlandaki Araç

Ynt: İlandaki Araç donanımsız arac ile ugrasacak vaktim olmaz benim.offroad ve istanbulda sehir içi kullanacagım. peki jimny nin parca fiyatları nasıldır. eski araba almak istemiyorum onun sıkıntıları bitmez
  5. dt_bulut

İlandaki Araç

Ynt: İlandaki Araç yakıt sarfiyatınız v8 e gore cok cok düşük sizin arazide harcadiğinizi benim canavar asvaltta tüketiyor. ilan hakkındaki düşüncniz nedir acaba görünüşe göre arac temiz ama daha önce nasıl ve kimin kullandığını bilmemek sorun olur mu acaba km si düşük ama coğunluğu arazıde...

6. dt_bulut

İlandaki Araç

Ynt: İlandaki Araç ben şu anda v8 kullanıyorum cekincem onun vermiş oldugu performansı veremeyecek olması bizim binek aracımız otomatik 1.4 motor onun gaz pedalına vermiş olduğu tepki biraz yavaş kalıyor, jimny de de durum budur acaba sonuçta1.3 motor. son olarak yakıt sarfiyatınız nedir arazi...

7. dt_bulut

İlandaki Araç

Ynt: İlandaki Araç forumdaşlar daha önce bu araç ile offroad yapan yada tanıyan yokmudur aranızda yada jimny de otomatik vites performansı nasıldır. sonucta 1.3 motor yukseltme ve lastik caplarının artısı performansı nasıl etkiler
  8. dt_bulut

İlandaki Araç

merhabalar. ilandaki araç hakkında bilgisi olan varmıdır acaba. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-off-road-suzuki-jimny-4x4-37000km-lpg-li-hatasiz-boyasiz-127409980/detay/
  9. dt_bulut

discovery td5 m ve s yeşil lambaların arada sırada yanıp yanıp sönmesi

Ynt: Discovery Td5 M Ve S Yeşil Lambaların Arada Sırada Yanıp Yanıp Sönmesi benim aracımda da aynı ısıklar yanmıştı arazide iken,ustam bunun aracı aşırı zorlamadan (şanzıman yağının ısınmasından da oluyormuş)olduğunu, biraz bekleyip tekrar çalıştırdığımda sorunun tekrarlamayacağını belirtmişti...

10. dt_bulut

Satılık Disco 2 V8

ilan detayları linktedir... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sahibinden-discovery2-offroad-donanimli-123305628/detay/

11. dt_bulut

Akıllı Telefonlar Üzerinden PTT (Bas-Konuş) Haberleşme

Ynt: Akıllı Telefonlar Üzerinden PTT (Bas-Konuş) Haberleşme Şifre istiyorum,,,
  12. dt_bulut

LADA NİVA ORJİNAL KLİMA KİTİ

Ynt: LADA NİVA ORJİNAL KLİMA KİTİ Maliyet bilgisi nedir acaba.

13. dt_bulut

Discovery 4.0 V8

Ynt: Discovery 4.0 V8 eğer ki ev iş arası hergün kullanacaksanız. taksiyi tercih etmeniz sizin yararınıza olacaktır. cunku bir ara 35 lt yi görmüştüm. acı ama gerçek :) ;D ;D ;D ;D ammaaa o direksiyona geçince yemişim yakıt parasını diyorsunuz oda ayrı bir konu tabi, benzinliğe gidene kadar...
  14. dt_bulut

Discovery 4.0 V8

Ynt: Discovery 4.0 V8 28 lt lpg içiyor benim canavar her 100 km de bu bazen 30 u da buluyor
  15. dt_bulut

motorlu taşıtlar vergisi ne kadar ödemeliyim

Ynt: motorlu taşıtlar vergisi ne kadar ödemeliyim yeni uygulamaya göre evet bir kademeden daha fazla indiremiyorsunuz. isterse aracın kasko değeri taa ki en son dilime düşürsün birşey fark etmiyor

16. dt_bulut

Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi

Enis bey size bir önceki mesajda sorum vardı ama sanırım gözünuzden kaçtı
  17. dt_bulut

Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi

merhaba enis bey, size bir sorum olacaktı bu pazar arazideyken aracın gosterge panelindeki s ve m ikaz lambaları yanıp sonmeye basladı iki uc defa kontagı ac kapa yaptım gecmedi. sonrasında 5 dk bekledikten sonra aracı çalıştırdığımda ikaz lambalarının yanıp sönmesi durdu. kitapcığından...
  18. dt_bulut

Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi

Ynt: Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi gecen hafta viraja yaklasık 40 km/s hızla girdim (viraj dediysem u donusune yakınmıs girince fark ettim). önce arabadan dırrrrr diye bir ses geldi sonra kadranın altındaki arıza ışığı yandı ön sağ tekerin oradaki...

19. dt_bulut

Disco v8 yakıt tüketimi..

Ynt: Disco v8 yakıt tüketimi.. evet haklısınız benimde garibime gitti hatta uzuldum bile bu kadar cok cıkmasına ilerleyen gunlerde bende paylasırım tuketimi
  20. dt_bulut

Disco v8 yakıt tüketimi..

Ynt: Disco v8 yakıt tüketimi.. ben aracı yeni aldım fakat kardeşim 2 3 defa işe gidip geldi soylediğine göre km ye 80 90 kurus yakıyor tupte normal midir acaba 2001 disco 2 brc tup takılı. onu demesine gore yaklasık 30 lt lpg eder cok geldi bana biraz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri