Arama sonuçlarınız

1. serhatxdurmaz

Satılık Pirelli 215/60/16 R

Konu kaldırılabilir

2. serhatxdurmaz

anlasanız da olur, anlamasanız da olur,, ben anlıyorum, anlatamasamda olur..

anlasanız da olur, anlamasanız da olur,, ben anlıyorum, anlatamasamda olur..
  3. serhatxdurmaz

fiyat 888 günceli

4. serhatxdurmaz

pirelli cinturato p1 215/60r 16 95 H Üretim yılı 2015 16. Hafta Şu an kışlıklar takılı, Forester'a 60 yanak kanaatimce az geliyor 225 , 70, 16 veya 215/70/16 almayı düşünüyorum. 2015 ağustos ayında takılıp eylül sonunda çıkartılıp kış lastiği takıldı, evde poşetlerle dik olarak kapalı...
  5. serhatxdurmaz

Foster Yardim

uzun zamandır forumdan uzaktım msjı yeni gördüm 3 yılı geçti 2004 forester kullandım önce atmosferik şimdi turbo , gayet memnunum . forester safkan arazi aracı değildir, ama aşırıya kaçıp ofroad gezilerine katılmam derseniz hafif arazide awd sistemi çok başarılıdır. alacağınız araç düzgün...

6. serhatxdurmaz

uzun süredir girmiyordum foruma kusura bakmayın, tamir 1.5 yıl sonra eski haline dönüyor şu an...

uzun süredir girmiyordum foruma kusura bakmayın, tamir 1.5 yıl sonra eski haline dönüyor şu an çiftini 600 tl ye yapıyorlar orjinali almak daha mantıklı

7. serhatxdurmaz

Satılık Subaru Forester 2,0 X

ilan kaldırılabilir.
  8. serhatxdurmaz

awd testi :D
  9. serhatxdurmaz

ek resimler

10. serhatxdurmaz

teşekkür ederim İlker bey, hiç satmayacak gibi baktım halende bakıyorum dün ön balataları değiştim eskiler 5 bin daha giderdi ama fren önemli , ;) silecekleri de değiştim, sileceğin metal kısmını boyattım, solmuştu sıfır gibi oldu :) (arka balatalarıda almıştım ama dün çok yoruldum başka bir...

11. serhatxdurmaz

Herkese Merhaba, 3 yıldır severek kullandığım aracımı satıp 2,5 xt otomatik almaya karar verdim , ilanı malum siteye koymadım. Hayırlısı olur inşallah. Subaru Forester 2,0 X Atmosferik, otomatik vites. Aracımda değişen yok, boyada yok sadece 2 hafta önce sol ön çamurluğa bisiklet çarptı ...
  12. serhatxdurmaz

Suvlar Arasında En İyi Fren Duster'da

Bi ara çok araştırmış, incelemiştim, onlarca Video seyrettim bu video beni vazgeçirdi, :( YouTube'da "Accident de Dacia Duster pendant un test !" videosunu izleyin - 2016'da 7 kişilik versiyonu çıkacakmış doğrumu acaba. :)

13. serhatxdurmaz

Subaru Forester Boya Koruma, Temizlik

Boya koruma konusunda ihtisas yapmış arkadaşım AFK Fatih ile bu gün aracıma detaylı komple bir temizlik, ve boya koruma uyguladık iç mekanda chemical guys nonsense ile döşeme temizliği, plak2r ile göğüs koruma parlatma, chemical guys sofast bacteria killer ile dezenfekte yapıldı... Jantlar...
  14. serhatxdurmaz

Subaru Forester 2.0 Xt 2003 2004 2005 Model

Ynt: Subaru Forester 2.0 Xt 2003 2004 2005 Model 3 yıldır 2004 forester atmosferik(turbosuz) kullanıcısıyım çok ama çok memnunum, turbo forester'ların sübab ayarı 2500 tl turbosuzların 250 tl ;D turbonun motoru daha erken yıprattığı da bir gerçek en önemlisi mükemmel yol tutuşu sağlayan boxer...
  15. serhatxdurmaz

Forester için Lastik Yardım..

Ynt: Forester İçin Lastik Yardım.. arkadaşlar 2 gün önce lastikleri değiştim bayiden siparişle geldi. LASSA COMPETUS A/T 770 TL. ( üretim tarihi 2014/12. hafta) zamanım olmadığından ve 205/70/15 ebatı zor bulunduğundan (Malatya'dayım) ;D lassa aldım forumdaki tecrübelerinize binaen artı/eksi...

16. serhatxdurmaz

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? merhaba, ben 2004 atmosferik yani turbosuz var telefex lpgli 192.000 de aldım şu an 212.000 de hiç sorun yaşamadım, harika ve keyifli bir araç bir o kadarda güvenli, yaşınız 30'un altındaysa turbolu alın ;D
  17. serhatxdurmaz

98 Model Subaru Forester S-turbo Ya Komple Motor

Ynt: 98 Model Subaru Forester S-turbo Ya Komple Motor araç +yaptığın masraf 13000 tl.yi geçmezse değer, ama riskli, yani onca masraf edip binememek var
  18. serhatxdurmaz

2009 Forester Kumandalı Egsoz Uygulaması..

Ynt: 2009 Forester Kumandalı Egsoz Uygulaması.. güzel olmuş harika ses çıkıyor maliyet çok değil nerden aldınız

19. serhatxdurmaz

Sonunda Aldım..2009 Forester..

Ynt: Sonunda Aldım..2009 Forester.. yeni forester hayırlı olsun erol bey kazasız ve keyifli sürüşler dilerim, 2.5 turbo düşünüyordunuz, 2.0 turbosuz u tercih etmenizdeki nedeni öğrenmemiz mümkünmü, bildiğiniz gibi benim aracım sizin 2004 le aynı, ileride satarsam bende 2.5 turbo düşünüyorum
  20. serhatxdurmaz

Sonunda Forester'ı Yükselttim...

Ynt: Sonunda Forester'ı Yükselttim... onun çaresi var ben kışın aracımda plastik su borusu (45 cm) taşıyorum, uzun süreli park edeceksem 5 dk.da bahsettiğiniz davlumbaz ile teker arasındaki karı temizliyorum bunu yapmamak sadece davlumbaza zarardan öte yüksek kaza riskinide beraberinde getirir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,784
Kaydolan Son Üyemiz
techniclight

SON KONULAR

Geri