Arama sonuçlarınız

1. BERKAY SÖNMEZ

Yol Arkadaşı Arıyoruz

merhaba, arkadaşımla yapacağım Ankara-Antalya yolculuğunda yol masraflarını paylaşabileceğimiz yol arkadaşı aramaktayız, 3 eylül salı sabahı saat 8-9 civarında Antalya'da olmayı planlıyoruz, arac dizel kangodur, öğrenci insanlar olduğumuz için böyle bi olaya girişme ihtiyacı duyduk, 1 kişilik...

2. BERKAY SÖNMEZ

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu tamam teşekkürler
  3. BERKAY SÖNMEZ

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu biz bugün kamplı geleceğiz ama hangi saatlerde sorgunda olacağız bilmiyorum

4. BERKAY SÖNMEZ

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu merhabalar biz binek bir araçla gelmek durumunda kaldık, sorgunda gideceğiniz belli bir alan var mı acaba veya irtibat kurabileceğimiz bir telefon
  5. BERKAY SÖNMEZ

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu teşekkürler hepimize iyi eğlenceler

6. BERKAY SÖNMEZ

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Teşekkürler Savaş bey, yalnız ben konvoya taymekde dahil olamayacağım, cumartesi günü erkenden güdüle geçmeyi planlıyorum akşama sorgunda görüşmek dileğiyle

7. BERKAY SÖNMEZ

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu merhabalar, cumartesi akşamı ben de sorgunda konaklamayı planlıyordum tesadüf oldu aranıza katılmak isterim berkay sönmez suzuki samurai 3 kişi
  8. BERKAY SÖNMEZ

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Abilerim Merhaba, Etkinliklerinizi İlgi İle Takip Ediyorum, Aranıza Katılmak İsterim Ama Ankara Dışında Okuduğum İçin Pek Mümkün Olamıyor, Belli Dönemlerde Gelebiliyorum Ankara'ya, Sadece İzlemekle Yetinebiliyorum Etkinliklerinizi, Daha Yolun...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR