Arama sonuçlarınız

1. O

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Merhum Hüseyin abimizin mekanı cennet olsun,Ailesine ve sevenlerine sabır dilerim. Yazılarını çok okudum okumayada devam edeceğim.

2. O

Efsane Balkan Tur Yunanistan Bosna Hersek Sırbistan Hırvatistan Kosova Makedonya

Ynt: Efsane Balkan Tur Yunanistan Bosna Hersek Sırbistan Hırvatistan Kosova Makedonya Bende Haziranda motorla yaptığım gezide Herceg novi-kotor-budva-Ulcinj rotası bu güzergahı kullandım hatta bazı yerlerde budava-Ulcinj rotasında hava kararıyor diye hızlı gittim. karadağ da polise bir tek...
  3. O

Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim

Ynt: Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim Takip'deyiz merakla okuyorum,Elinize sağlık. Yanlız öğleden sonra çıkıp o kadar yolu nasıl yapıyorsunuz bilmediğiniz ülkede radar yok galiba.

4. O

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 İnsel abi selam, Ben Şener Geçen sene Ayvalıktan Midilliye geçerken tanışmıştık.Yeni Karavanın hayırlı olsun.çok şık Ailenize yakışmış.Güzel gezilerde kullanmak dileğiyle. Bende bir yıldır Gezenbilirde Karavan gezisi ve yazısı okumakla geçiyor.Kısmet olursa Eşim...
  5. O

40 Günde Avrupa Turu

Ynt: 40 Günde Avrupa Turu Hem keyifle yazılarınızı okuyorum hemde hayallerimi yüksek tutuyorum,ikiside çok keyif veriyor bana. Teşekkürler.

6. O

Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya)

Ynt: Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya) Bayram tatilinden yeni döndüm hemen bir bakayım neler atmış Enver dede diye rapor bitmeden okumak istedim bıraktığım yerden yine keyiflendim.Sınır ne çok kalabalıkmış öyle,biz 14 Haziranda sadece iki araç...

7. O

40 Günde Avrupa Turu

Ynt: 40 Günde Avrupa Turu İzlemez olurmuyuz,Şimdiden teşekkürler.
  8. O

Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Ramazan ayında sahuru beklerken keyifle gidecek bir yazı olacağı şimdiden belli, Planlarımda İran hep var ya Trenle-Ya motor'umla yada ileride karavanım'la bakalım hangisine kısmet olacak. Yazı için çok teşekkürler merak la...
  9. O

Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya)

Ynt: Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya) Takipteyiz ellerinize sağlık,Zadar da Dalgaların çıkardığı melodileri dinlemiştirsiniz umarım.

10. O

Ynt: Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya) Elinize sağlık,gezi raporu çok güzel gidiyor.Keyifle izliyorduk ki 18 ve 20 sayfalar arası görselleri göremiyorum. Bende Eşimle 1-16 Haziranda Venedik'den başlayarak motosiklet balkanlar üzerinden Türkiye ye...

11. O

Motosikletle Balkanlar Ne Dersiniz.

Ynt: Motosikletle Balkanlar Ne Dersiniz. 1-16 Haziran Motosikletle Venedik-Bled gölü-Zagrep-Plitviçke-Adriyatik kıyıları-Bosna-hersek-Karadağ-Arnavutluk-Makedonya-Yunanistan üzeri 3846 km yolumuz sorunsuz mutlu bir şekilde tamamlanmıştır,Güzel tecrubelerle yeni gezilerin hayelleri başladı bile.
  12. O

Ynt: Motosikletle Balkanlar Ne Dersiniz. Motorumu Ro-Ro ya yükledim,Kısmetse Cumartesi teslim alıp Avrupa yollarında kullanmanın heyecanı çok büyük.

13. O

Ynt: Motosikletle Balkanlar Ne Dersiniz. Bünyamin bey Selam, Bilgiler için teşekkürlerler,sizin yazılarınızı okumuştum tekrar okurum.Avusturya ya girmeyeceğiz,İtalyada otoyol girmeyeceğim.Bir tek Slovenya kalıyor onuda araştıracağım değişiklik varmı diye.Adriyatik notlarımı aldım.Birde İtalya...
  14. O

Ynt: Motosikletle Balkanlar Ne Dersiniz. Ülkemizden ilk kez uzak ve farklı ülkelerden motor kullanacağım.Yol durumunu-Güvenlik durumu ve yaşantı hakkında hiç bilgim yok. Mesela İtalyada Venedik -Triesteye yakınken Özlem'e sürpriz yapıp bir gece kalalım istiyorum.Otoyola girmeden gideceğim...
  15. O

Ynt: Motosikletle Balkanlar Ne Dersiniz. Fikri olan bir arkadaş yokmu koca sitede anlamadım,

16. O

Karavanla Avrupa Turu İçin Yol Arkadaşı

Ynt: Karavanla Avrupa Turu İçin Yol Arkadaşı Ay sonu derken tarih belli mi,bende motorumla yola çıkacağım Balkanlara belki karşılaşabiliriz yollarda güzergah nedir. Saygılar
  17. O

Ynt: Motosikletle Balkanlar Ne Dersiniz. Bugün İtalya Vizesine başvurdum,Ay sonuna kadar çıkacak şimdiki fikrim Un ro-ro ile Triesteye motoru gönderip kendimiz uçakla gidip on beşgünde doya doya Balkanları gezerek gelmek,Trieste-Zagrep-Zadar-Dubrovnik-Kotor-sonra Arnavutluk veya Kosavadan...
  18. O

Selamlar Herkese, Geçen sene tek motorla eşimle birlikte Bütün Yunanistanı gezdik bu yıl ki planımız yine şimdilik tek motor 1-16 Haziran arası Balkanlar.Zaman yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum ama kafamda iki tip rota var.On beş gün yeterse birinci rota cazip. Biriİstanbul-...

19. O

Araç ile Bulgarsitan - Sırbistan - Bosna Hersek - Hırvatistan - Karadağ - Arnavutluk - Makedonya

Ynt: Araç İle Bulgarsitan - Sırbistan - Bosna Hersek - Hırvatistan - Karadağ - Arnavutluk - Makedony Bilgiler için teşekkürler,Sabah girip akşam çıkacağım için bir tek öğlen yemeği yer benzin için dururum ilk etapda buda dil konusunda yeter heralde.Ülkeye girdikçe ısınırsam daha çokmola verir...
  20. O

Balkanlar gezisi planı ve vize, uluslararası ehliyet konusu

Ynt: Balkanlar Gezisi Planı Ve Vize, Uluslararası Ehliyet Konusu Selam, Bende tek motorla eşimle birlikte Haziran bir de on beşgünlük Balkan turuna çıkacağım,Rotam Yunan-Makedonya-Arnavutluk-Karadağ-Bosna-hersek-Hırvatistan dönüşte belki Kosova ya oradanda Bulgara Üsküpten gireceğim.Tk...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri