Arama sonuçlarınız

1. khalked0n

İnternette Kasan Tek Site Gezenbilir - "Benim Kullandıklarım Arasında"

Ynt: İnternette Kasan Tek Site Gezenbilir - "Benim Kullandıklarım Arasında" Abilerim beni sakın yanlış anlamasın :) Eğer bir kişinin üzerinde olan yükümlülük varsa bunu ben dahil bir çok kişi paylaşmak isteyecektir Ben işin şikayet tarafında değilde aramızda bu işlerin uzmanları vardır...

2. khalked0n

İnternette Kasan Tek Site Gezenbilir - "Benim Kullandıklarım Arasında"

Bu konuda biraz şikayetçiyim bence gezenbilir sitesi "aslında topluluğu demek daha doğru" şu anda türkiyenini extrem konusunda en kapsamlı platformu ancak server yada başka bir olay kaynaklı mıdır bilmiyorum site çok yavaş Birde çok eski konuların hala aktif olması. Aslında normal bilgilendirme...
  3. khalked0n

Ustalar tecrübeliler yardım

Yine kafama bi şey takıldı "cj-5 cj-6 ve def90 " arasındaki kıyaslamayı nasıl yapabiliriz yani hangisi ne konuda iyi ne konuda kötü Arazi asfalt dağ bayır

4. khalked0n

Takoser'den Bir Kapalı Kasa 110 Defender Daha

Ynt: Takoser'den Bir Kapalı Kasa 110 Defender Daha Tüm takoser ekibinin ellerine sağlık güzel bir araç oldu :) Birde istek "Takoser otomotiv istanbul şubesi istiyoruz" :D
  5. khalked0n

Kapalı kasa yapma

Ynt: Kapalı kasa yapma Anladığım kadarıyla kapı ve koltuk koyamıyoruz ve sadece evrak işlemi 2 bin tl tutuyor demekki uğraşmaya çok da deymez.

6. khalked0n

SATILIK TDİ 300 KLİMALI 1991 MODEL DEFENDER....

Ynt: SATILIK TDİ 300 KLİMALI 1991 MODEL DEFENDER.... Hayırlı satışlar böyle araçları görüyorum daha ucuzlara bakasım gelmiyo :D

7. khalked0n

DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL

Ynt: DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL Elinize sağlık güzel görünüyor orjinaline baktığımda 700 küsur tl yazıyodu bu iyi olmuş Tebrikler ;)
  8. khalked0n

Kapalı kasa yapma

Ynt: Kapalı kasa yapma Teşekkürler arkadaşlar sorma sebebim 100 kasalarda kesme yapıyorlar ya bunu cj lerde de yapıyorlar kesip kısaltıyorlar acaba bu da yapılabilirmi dedim tekrardan teşekkürler..
  9. khalked0n

Kapalı kasa yapma

Arkadaşlar kardeşler abiler forumda ilk konum olaylara yavaş yavaş dahil olmak istiyorum nacizane bi sorum olacak http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-1992-model-2.5-dizel-land-rover-defender-111075342/detay/ Yukarıda ilandaki aracı kapalı kasa yapma şansımız...

10. khalked0n

Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan

Ynt: Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan Mustafa abicim bu 90 lık bittiğinde bana özelden ortalama maliyeti atarmısın ? Kafama takılan toplanmıs aracla kendım toplamak ıstedıgım aracı kıyaslamak Gerçi daha çook fırın ekmek yemem lazım ama :) Kolay gelsin... :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri