Arama sonuçlarınız

1. scorpion_gimlie

Liberty Limited 2.8 Crd İle Aranızdayım

Ynt: Liberty Limited 2.8 Crd İle Aranızdayım hayırlı olsun dostum...genel olarak arabanızı yakıtınızı performansını anlatırsanız hatta fotografta atarsanız,bu az türkçe veri bulunan arabanızı almak isteyenlere bilgilendirici olur...

2. scorpion_gimlie

Ynt: Liberty Limited 2.8 Crd İle Aranızdayım çok bilgilendirici bir yakıt incelemesi olmuş..bence kafalarda pek soru işareti bırakmaz acaba şukadarmı yakar bu kadarmı yakar diye...
  3. scorpion_gimlie

Ynt: Liberty Limited 2.8 Crd İle Aranızdayım DİZEL 4*4 PEK EKONOMİK OLMAYAN İTALYAN MOTOR YANİ 12 ŞEHİR İÇİ TOLARE EDİLEBİLİR GİBİ GELDİ DOSTUM ŞEHİR DIŞI 120 KM/HZ İÇİN 8 LT İYİDİR..

4. scorpion_gimlie

Ynt: Liberty Limited 2.8 Crd İle Aranızdayım anladım..cevabınız için teşekkürler...haftasonundan sonra tekrar fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız takip edip soru işaretlerimizi giderebiliriz...yakıt konusundada tam bir tespit yapamamışsınızdır sanırım..belki bende bikaç aya aranıza...
  5. scorpion_gimlie

Ynt: Liberty Limited 2.8 Crd İle Aranızdayım öncelikle hayırlı olsun ve çook uzun sureden beri takip ettigim yorumlarını okuduğum tüm forum sakinlerine merhabalar...bende sizin begenilerinizde freelander hse ve liberty 2.8 arasında kaldım aylarca araştırma forumlarda dolaşmadan sonra liberty...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,235
Kayıtlı Üye Sayımız
166,872
Kaydolan Son Üyemiz
smmpaneel

Geri