Arama sonuçlarınız

1. 1tan

Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)

Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013) devamı

2. 1tan

Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)

Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013) merhabalar. dün bende sırf merakımdan,bi de görürsem bi kaç kişiyle tanışırım amacıyla tuzladan kalktım çiftalana geldim. bu arada çiftalan benim kendi köyüm :D neyse geldiğimde isoff yarışma alanını gördüm. gezenbilirden kimseye...
  3. 1tan

JIMNY İÇİN KOLÇAK ??

Ynt: Jımny İçin Kolçak ?? koltukçularda araya sert sünderden yastık yaptırabilirsiniz. iki koltuk arasına hafif tatlı sert şekilde oturucak yüksekliğinide istediğiniz gibi yaptırabilirsiniz. istediğiniz an çıkarabilirsinizde. hem çok uygun,hem çok kullanışlı.

4. 1tan

Sonunda Şeytana Uydum..

Ynt: Sonunda Şeytana Uydum.. güle güle kullanın. gerçekten çok yakışıklı olmuş. plaka konusunda ise hiç bir sıkıntıyla karşılaşmazsınız.. hatta bazı durumlarda işinize bile yarayabilir:)
  5. 1tan

2009 Jimny Helezon Yay

uzun bi aranın ardından tekrar merhaba.. işlerimin yoğunluğu ve istanbulpark formula pistinin halka açılmasından sonra uzun bi süredir foruma bakamıyordum. sürekli pistte eğlenmekten yazmaya vakit bulamadım desem yeridir:) arkadaşlar jimny ile uzun süredir oynuyorum ve kurcaladıkça daha da...

6. 1tan

Suzuki Jimny On Road ;)

Ynt: Suzuki Jimny On Road ;) güncelleyelimm :)

7. 1tan

Jimny Muzik Sistemi

Ynt: Jimny Muzik Sistemi teşekkür ederim. hoparlörlerimi çok önceden değiştirmiştim zaten. önlere aynı ebadda pioneerın 100watt hoparlörünü arkalarada 16cm companent bağlatmıştım. sesten de gayet memnunum.
  8. 1tan

Jimny Muzik Sistemi

Ynt: Jimny Muzik Sistemi teybimi taktım. fakat çerçeve ile uymuyor. jimny üzerindeki teybin köşeleri oval geldiğinden normal doubledin cuk diye uymuyor. biraz geriye doğru bağlantısını yaparak içeride konumlanmasını sağladım. teybin etrafına siyah sıkı sünger geçmeyi düşünüyorum. veya yumuşak...
  9. 1tan

Jimny Muzik Sistemi

Ynt: Jimny Muzik Sistemi ben aracımı ilk aldığımda üzerindeki sanyo marka bilgisayar hoparlörlerini çıkardım. yerine aynı çapta pioneer taktım. arka hoparlör yuvalarınada 16 cm companent taktırdım. dün pioneer avh 1450dvd double dın aldım. haftasonu kısmetse onu taktırıp kablolama işlemini...

10. 1tan

JIMNY PAÇALIK ARIYORUM

Ynt: JIMNY PAÇALIK ARIYORUM bu ara nedense forum hiç aktif değil. paçalık konusunda da TR de bulunabilirmi bilmiyorum. ama ebay tarzı yabancı alışveriş sitelerinde kesinlikle bulunabilir. ben bi resimde görmüştüm siyah üzerine beyaz jimny yazısı olanından. gayette güzel duruyodu. satılsa bende...

11. 1tan

yeni bir cj8 de bizden olsun :) (dayı jeep garage)

Ynt: yeni bir cj8 de bizden olsun :) (dayı jeep garage) vaay mösyö demek burda konun vardı ha? ben daha yeni görüyorum. şimdi güncellemenin zamanı geldi bence. haftasonu buluşup bi çamura bulanalım ve yeni resimlerimizi koyalım ;) kazasız belasz kullan kardeşimm
  12. 1tan

80km den Sonra Direksiyon Aşırı Vuruyor??

Ynt: 80km den Sonra Direksiyon Aşırı Vuruyor?? eğer araziye girdiyseniz,jantların içinde çamur kaldıysa o balans yapar. jantları güzelce yıkatın. veya üzerindeki balans kurşunları düşmüş olabilir. önce ön kontrol yapın derim ben. masraf yapmadan önce. direksiyon amortisörü ile çözebilirsiniz...

13. 1tan

Plasti dip

Ynt: Plasti dip merhabalar bende aracımın jantlarını ve stepne kapağı ile arka tampon stoplarımı plasti dip ile kapladım. aracımın konusunda detaylı anlattım. ilgilenenler için yardımcı olabilir. çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93812.10
  14. 1tan

Suzuki Jimny On Road ;)

Ynt: Suzuki Jimny On Road ;) :D tamam abicim aklımda olsun. ben tanesini 300e aldım. oltay otomotivden. ama geçenlerde bu sitede bi yerde görmüştüm 250 ye veriyodu. iyi araştırırsan çok uyguna bulabilirsin.
  15. 1tan

Suzuki Jimny On Road ;)

Ynt: Suzuki Jimny On Road ;) yok abi bunları daha alalı bir ay olmadı :D

16. 1tan

Suzuki Jimny On Road ;)

Ynt: Suzuki Jimny On Road ;) merhabalar. lastiklerin resimleri şuanda elimde yok. wrc asfalt desenli ince yanak sert köşeli. bf marka üzerinde sarı yazıları var. ancak uygun jant kombine edemiyorum
  17. 1tan

Suzuki Jimny On Road ;)

Ynt: Suzuki Jimny On Road ;) wrc lastikleri buldum valla kış sonu güzel şekilde basılcak :)
  18. 1tan

Suzuki Jimny On Road ;)

Ynt: Suzuki Jimny On Road ;) güncel resimlerimiz :)

19. 1tan

SUZUKI JIMNY LEDLI FARLAR VE STOP LAMBALARI

Ynt: SUZUKI JIMNY LEDLI FARLAR VE STOP LAMBALARI abi ilk videodaki mercekli far ve ledli farlı olan araç iğrenç ötesi bana göre. arabada çin malı gibi duruyor :D ikinci videodaki ledli stoplar tam benim istediğim gibi. o arka tampona bayılıyorum çok güzel gözüküyor arkası. bizimkilerde...
  20. 1tan

Jimny için Off road değil on road için yardım..

Ynt: Jimny için Off road değil on road için yardım.. merhabalar ben 4 jantımı ve stepne kapağım ile arka tamponumdaki stopları 250 tl ye kaplattırdım. ama ordaki arkadaşlık ortamı ve ilgi alaka paha biçilemez..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR