Arama sonuçlarınız

1. budakca

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Merhabalar, İsmim Mehmet Budak. Uzun yıllardır fotoğrafla uğraşıyorum. Sokak ve belgesel fotoğrafçılığıyla ilgileniyorum. Gafsad (Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği) üyesi ve yönetimindeyim. isteyen arkadaşlar https://www.instagram.com/budakcafilm/ instagram sayfasından fotoğraflarıma ulaşabilir.

2. budakca

Gezginlere Trans Sibirya Tur Planı

Ynt: Gezginlere Trans Sibirya Tur Planı Emeğinize sağlık.. Trans sibirya yolculuğuna çıkacağım zaman muhakkak işime yarar.. Moskova yerine st.petersburg'dan başlamak daha güzel aslında..
  3. budakca

Ekim 2014'de Doğu'ya Yolculuk (öneri Ve Katılmak İsteyenler)

Ynt: Ekim 2014'de Doğu'ya Yolculuk (öneri Ve Katılmak İsteyenler) selamlar, tabiki katılabilirsiniz, çok memnun olurum.. Yolculuğa farklı bakış açısı açısından güzel olur.. ayrıntılı bi şekilde konuşarak ortak bir tarih belirleyebiliriz..

4. budakca

Çanta Önerileriniz

Ynt: Çanta Önerileriniz lafuma'yı tavsiye ederim. Adrenalin outdoor'da kampanya indirim zamanlarına denk gelirseniz 200 liraya bile bulursunuz. ki ben sırtçantamı öyle aldım. (lafuma verdon 60lt yi 205 liraya aldım) mont blanc versiyonu şu aralar 260 lira.
  5. budakca

25 -29 Temmuz Arası Tiflis-batum

Ynt: 25 -29 Temmuz Arası Tiflis-batum batum küçük. zaten gezilecek belli yerleri çizdiğinizde 1 gün size yeterli olacaktır, sanırım. 3 gün tiflis için idealdir.

6. budakca

25 -29 Temmuz Arası Tiflis-batum

Ynt: 25 -29 Temmuz Arası Tiflis-batum Tiflis Batum tren ulaşım saatlerine dikkatlice bakmakta fayda var. Otobüs de alternatif. Ücretleri hemen hemen aynı. Gürcistan gezi bloglarına bakarak seyahat rotanızı çizebilirsiniz.

7. budakca

En Sevdiğiniz Film Hangisidir ?

Ynt: En Sevdiğiniz Film Hangisidir ? Nuri Bilge Ceylan'ın 2002 yapımı "UZAK" filmi.. İstanbul'a kar, en güzel bu filmde yakışmıştır..
  8. budakca

Burdur-antalya Tecrübelerinize İhtiyacım Var :)

Ynt: Burdur-antalya Tecrübelerinize İhtiyacım Var :) Burdur da insuyu magarasına gidebilirsiniz.. Burdur Isparta yol üzerinde.. Ağlasun ilçe otobüsleri gidiyor.. Ağlasun ilçesinde Sagalassos antik kenti var. Görmek lazım.. Ağlasunda bir alabalık yiyin. Oranın alabalıkları meşhurdur.. Burdur...
  9. budakca

Trans Sibirya turu

Ynt: Trans Sibirya Turu bilgiler ve blog için çok teşekkürler.. Trans sibirya için müthiş cesaret verdiniz.. Bir gezginin en güzel hayalleri Trans Sibirya ve Uzakdoğu'dur.

10. budakca

Ynt: Ekim 2014'de Doğu'ya Yolculuk (öneri Ve Katılmak İsteyenler) Rota üzerinde birkaç değişiklik yaptım. Öneri ve düşüncelerinizi söylemek isterseniz...

11. budakca

Gaziantep Yemekleri

Ynt: Gaziantep Yemekleri meşhur acılı ezme nohut dürümünü de unutmamak lazım! Önceden derlerdi antep dısında nohut dürümü yapan yer yoktur.. Şimdilerde yavaş yavaş antep dısına çıksa da nohuttan dürüm olduğunu bilmeyenler de çoktur!
  12. budakca

Gezenbilir Gaziantep Grubu

Ynt: Gezenbilir Gaziantep Grubu Ad - Soyad: Mehmet Budak Doğum Tarihi Ve Yeri: 1986 / Gaziantep Yaşadığı yer: Gaziantep Meslek: Öğrenci İlgi alanı: biraz sinema biraz fotoğraf biraz da edebiyat üstüne de bol kaymaklı künefe! not: 60lt'lik sırtçantası var, rotasını belirler dağ-bayır-yol...

13. budakca

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben Mehmet Gaziantep'te yaşıyorum.. Arkadaşlarla yılda 1-2 sefer trekking olarak Köklüce Kanyonuna gidiyoruz. Havalar ısınınca tekrardan Gaziantep-Araban ilçesinde bulunan Köklüce'ye yeniden gideceğiz. Sanırsam yakında sular altında...
  14. budakca

Selamlar Gezenbilir Ailesi Uzun zamandır (1.5 sene önce) üzerinde çalıştığım rotamı sizlerle paylaşıp hem fikir alışverişi yapıp hem rotayı beğenen arkadaşlar olursa rotanın belli kısımlarında ya da en başından sonuna kadar bana eşlik edip güzel bir yolculuk deneyimi için başlığı açıyorum...
  15. budakca

2014 (kaş - Olympos - Ölüdeniz)

Ynt: 2014 (kaş - Olympos - Ölüdeniz) Ekim 2014 gibi olursa gelebilirim.

16. budakca

2014 Haziran Gibi Rusya Letonya Litvanya Hollanda...

Ynt: 2014 Haziran Gibi Rusya Letonya Litvanya Hollanda... Letonya konusunda güzergah,rehberlik vs gibi konularda dışardan (bilgi,tecrübe) destek verebilirim. Keşke imkanım olsa yolculuk da beraber olsam.. O bölgeleri gezmek için Haziran-Ağustos arası daha güzel olur, tabi mevcut imkanlara bağlı.
  17. budakca

Ocak Sonu İskandinavya Gezisi Saçma Mı Olur?

Ynt: Ocak Sonu İskandinavya Gezisi Saçma Mı Olur? valla kuzey ışıkları şansa kalmış bişey =) ne zaman nerde olacağını bilinmez. cs'de bulursun öyle ya. oraların insanı soğuktur ama içi sıcaktır. talinde yaşl ı bir teyzenin evinde kalacaktım,seyehatimi erteleyince olmadı =) iyice bi yoğunlaşın...
  18. budakca

Ynt: Ocak Sonu İskandinavya Gezisi Saçma Mı Olur? talin-st.petersburg-riga arasını sanırsam ecolinessle geçeceksiniz.dün yazmayı unutmuşum. kışın kar dısında oralarda pek bişey yok aslında. varsa da aklıma geliyor. kışın gece hayatı güzeldir. yalnız o bölgeler diğer avrupa şehirlerine göre...

19. budakca

Ynt: Ocak Sonu İskandinavya Gezisi Saçma Mı Olur? Bundan tam 2 sene önce Kış aylarında 2 ay Letonya'da kalmıştım. Kışın ayrı yazın ayrı keyfi var. Herkesin dediği gibi güneşi görme olayı çok çok az ve havalar ciddi derece de soğuk. Kışın gitmenin ne gibi avantajları, kış tatiline olan...
  20. budakca

İzmir - Kars

Ynt: İzmir - Kars Merhaba gozdeucyildiz Benimde Doğu Ekspresi Treniyle Kars'a rota planım var.. Tarihi ne zaman düşünüyorsunuz?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,962
Kaydolan Son Üyemiz
seydabilir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR