Arama sonuçlarınız

1. MehmetDA

2005 Nissan Terrano 3.0dı Kazasız Bakımlı Orjinal

Arkadaşlar 2005 model Nissan Terrano mu küçük sınıf bir dizel e ihtiyacım olduğundan satıyorum. Kazasız Orjinaldir. Bakımları eksiksiz yapılmıştır. Piyasada görebileceğiniz en temiz terranolardan biridir...

2. MehmetDA

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Arkadaşlar 2005 Model Terranomu işim gereği az yakan küçük sınıf bir dizel e ihityacım olduğu için satıyorum . 3- 4 sayfa önce bahsettiğim titreşim problemini ön şaft ıstavrozunu değiştirerek çözdüm aracımın hiç bir problemi , hiç bir kazası...
  3. MehmetDA

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Dikkat ettim sadece 35 ile 70 km arasında yapıyor bu ses ve titreşimi 2h 4h 4l fark etmiyor 4L de 50 yi geçmedim çünkü kılavuzda öyle diyordu. Aracın sol aks körüğü yırtılmış bu sebepten olma ihtimali nedir ? Zamanla giren toz ve diğer ufak yabancı...

4. MehmetDA

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Sizin bahsettiğiniz durum benim aracımda da var (3.0di) bir anda ortaya cıktı , aynen sizin dediğiniz gibi bir ses ve cok hafif sanki parke taslı yolda gidermiş gibi bir titreşim var . Vaktim olmadığından servise götüremedim henüz . Eğer nedenini...
  5. MehmetDA

NISSAN TERRANO için avrupa yakasında servis

Merhabalar 2005 Model Nissan Terrano 3.0 DI aracım için avrupa yakasında güvenebileceğim bir servis arıyorum. Yetkili servislerin uçuk fiyatlarından sıkıldım. Özel nissan servisi veya özel bir 4x4 servisi (Terranodan anlayan) olabilir. Teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri