Arama sonuçlarınız

1. C

Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları.

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma Ve Sis Farları. hepsı on numara olmus.orjınalı hem cok pahalı hemde tıpsız bısı.en uyuz oldugumda yan basamakları marspıyelın altına sokuyolar ne ıse yarıyosa orda altta.bunlar cuk dıye oturmus

2. C

Yeni Dacia Duster Broşürü

Ynt: Yeni Dacia Duster Broşürü fıyatlar allak bullak samsun bayısınde bı ugrayayım dedım lock paketsız 4*2 laurette modelıne 57 bın deyınce usulca arkama bakmadan cıktım.
  3. C

DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

Ynt: Re: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi oyle bı sacmalık olamaz ya ıllakı bıyerden koyulacak buna yag mumkun degıl oyle bısı.usta sızı gondermek için oyle demıs bellı bısı yanı

4. C

DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

Ynt: Re: Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi ömürlük oldugu dogrudur yalnız kontrol ettırmekte fayda var.degısım gerekmez ama eksıklık varsa tamamlanır.farkında olmadan kendı otomobılımdekı sızıntı vardı tesadufen aracıma bınen bırı farkettı vıtesın...
  5. C

SU ALMA PROBLEMİ !!!

Ynt: Su Alma Problemi !!! bu tarz sorunlar gercekten can sıkıcı acaba makyajlı kasadada varmı hala bu sorunlar

6. C

Yeni Duster

Ynt: Yeni Duster opsıyon lıstesınde gorunce bende merak ettım resımlere baktım net bısı goremedım.kol dayama gıbı olmasın oda var yazıyodu ama yoktu galıba

7. C

Havalandırma

Ynt: Havalandırma kaputu kesmeden takacagın aksesuar ruzgarda ses yapar.kaputu kasar bence hıc ugrasma goruntusunden cok zararı olur sana
  8. C

Dacia Duster 100.000 Km Testi Auto Bild

Ynt: Dacia Duster 100.000 Km Testi Auto Bild Google crome tarayici veya translate sayesinde kolayca ceviri yapabilirsiniz
  9. C

Dacia Duster 100.000 Km Testi Auto Bild

http://www.autobild.de/artikel/dacia-duster-dauertest-4195651.html

10. C

Asla Vazgeçmeden Takipdeyim.

Ynt: Asla Vazgeçmeden Takipdeyim. ınsallah bızde bırgun duster sahıbı oluruz ;)

11. C

Duster Kenwood Montajı

Ynt: Duster Kenwood Montajı bende farkettım her bayıde bır aracta var :)
  12. C

Dacia - Duster'de Rüzgar Sorunsalı

Ynt: Dacia - Duster'de Rüzgar Sorunsalı sagını solunu kurcalarken farkettım benım symboldede var buyuk ıhtımal ses ızolesı ıcın koyulmustur

13. C

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? mutlaka 4*4 olsun dıyosan fıyat olarak dacıa dan daha ucuzu zaten yok fıyatlara bakarak gorebılırsın
  14. C

2013 Dacia Duster Arka Kapı Hoparlörü

Ynt: 2013 Dacia Duster Arka Kapı Hoparlörü servıslerde calısanların cogu detaylı bılgıye sahıpdegıller daha dogrusu ısı onemsemıyolar kulakdan dolma bı kac bılgı ve kataloglardan gorduklerı.banada bı tanesı clıo ıle aynı motora sahıp demıstı anlatırken:)
  15. C

4*2 bezinli duster debriyaj pedal kavrama mesafesi çok yüksek

Ynt: 4*2 bezinli duster debriyaj pedal kavrama mesafesi çok yüksek butun renault modelleri genelde oyle daha once kullanmadıysanız sıze oyle gelmıstır.ayarına gelınce bende sormustum verdıklerı cvp bun nlarda ayar yapılamıyor eskı sıstem gıbı degıl bıttıkce asagıdan kavramaya baslar dedıler en...

16. C

DUSTER RAMPA ÇEKİŞ

Ynt: DUSTER RAMPA ÇEKİŞ sizin yaninizdan gecenler buyuk ihtimal yokusa gelmeden kaptirmislardir. 130 140 la girilen yokuslarda hic gaza yuklenmeden bile sorunsuz gecilir.sabit hizla gidipte yokusta gaza yuklenirseniz haliyle hemen toparlanamayacaktir arac
  17. C

Duster Facelift Fotoğrafları

Ynt: Duster Facelift Fotoğrafları oyle cok bir degisiklik olacagini zannetmiyorum.uygun fiyat politikasi var cunki.ama full pakette belki extralar olabilir.yeni modeli bende merak ediyorum
  18. C

DUSTER RAMPA ÇEKİŞ

Ynt: DUSTER RAMPA ÇEKİŞ usta bahsettigin yolda ben symbol aracimla 2 ye kadar dustugumu bilirim arac dolu iken sen vites bile dusurmemissin anladigim kadariyla.

19. C

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? arabayı batırmak için ugrasıyo galıba ben ole anladım :)
  20. C

Renkli Cam Sıkıntısı Film Değil...

Ynt: Renkli Cam Sıkıntısı Film Değil... sonucda orjınal koyu renk memur anlamak ıstememıs sorun cıkartmaya meyıllı oldugu bellı.gozunu yola dıkıp baksa gorur ne oldugunu aslında .su anda gordugum 10 aractan 7 sı orjınal sıyah camlı.ceza yazmakla bıtmez

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri