Arama sonuçlarınız

1. Vegales

Ford Ranger 2016 Köprü Geçiş Sorunu

Hocam etiket alırken kendim tercih etmedim...Ruhsatta n1 yazacak,hgs kendi sitesinde 1. Sınıf olarak yazacak, ben başvurunca bana buna göre etiket verecek ama ceza gönderecek...Böyle bir durumda hukukçu olarak dava açılması halinde iptal edileceğini düşünüyorum.

2. Vegales

Yeni gördüm msjı kusura bakmayın.Husky emotion kullanıyorum

Yeni gördüm msjı kusura bakmayın.Husky emotion kullanıyorum
  3. Vegales

Ford Ranger 2016 Köprü Geçiş Sorunu

İyi günler, fb'da bir post görünce buraya da yazaym dedim.Ben de ranger sahibiyim.Bu konuyla ilgili çok uğraşıp araştırdım.Ranger hgs kendi sitesinde sınıfına göre araç markaları listesinde 1.sınıf olarak gözüküyor ve ruhsatta da n1 olarak geçiyor.Yani herhangi sorun yok.Ancak bazen gişe...

4. Vegales

Şişme Mat Tavsiyesi Husky,robens,ferrino

merhaba, boyutlar doğru...Hatta daha sıkı sararsanız 11-12 cm bile olur.Bence boyut olarak kapalı hali çanta içinde taşımak için çok ideal.Şişmiş halde ben 9cm ölçtüm.Tabi şişirmeye bağlı.Gerçi ben tam şişirip üstüne yattıktan sonra en konforlu hale gelene kadar indiriyorum.Tam şişik halde...
  5. Vegales

Suunto Core Alu Deep Black

700 TL ye bırakıyorum.

6. Vegales

Suunto Core Alu Deep Black

Geçen sene 2015/Haziran Amerika'dan aldığım saat satılıktır.Core serisinin aliminyum kasalı olanıdır.Çok az kullandım.Hiç bir çiziği yoktur,sıfır ayarındadır.Orjinal kutusu ve dökümanlarıyla beraberdir.Türkiye fiyatı 1300-1400 TL dir.Amazon fiyatı 310$ dan başlamakta.(Uluslararası kargo yapan...

7. Vegales

Easycamp Godevil 400 -25 Uyku Tulumu Ve Makalu 3cm Şişme Mat

Kusura bakmayın güncelleme yapmadım...Her ikisi de satılmıştır...
  8. Vegales

Sağolun cevabınız için...Evet dediğiniz gibi...Ayrıca NeoAir Venture modeli aynı fiyat bandında ancak kimi kullanıcı sesli demiş...Trail lite modelide R değerleri olarak gayet iyi...Ama ben Ferrino Swift 60 modelini aldım...Buraya yazayım,arayan arkadaşlara yardımcı olsun...Bunun bir de 50...
  9. Vegales

Merhaba arkadaşlar, 4 mevsim ve yüksek irtifada uygun olan kaliteli bir şişme mat alacağım... Gerçi ferrino ve robens primacore hava yatağı gibi daha çok ama özellikleri iyi gözüküyor... Seçenekler 1)Husky Freak 6cm 184x63 cm ölçüler 150D kumaş, paket...

10. Vegales

Easycamp Godevil 400 -25 Uyku Tulumu Ve Makalu 3cm Şişme Mat

İyi günler, En fazla 6-7 kere kullandığım EasyCamp Go Devil 400 uyku tulumunu ve yine 3-4 kere kullandığım Makalu Fuzzy 3 cm şişme matı satıyorum...İkisi birlikte 140 TL,kargo alıcıya aittir...05345060168 Kendiliğinden şişen mat , 180x50 cm ebatlarında,kapalı halde 27x17cm boyutlarında...

11. Vegales

Husky Fighter Ve Makalu Fighter

Her ne kadar konu açılalı bayaa olsa da bundan sonraki bakacaklar için not düşmü olayım...Hocam Husky firmasına mail attım ve gelen cvp hukuki olarak girişimlerde bulundukları ve Makalu markasının tamamen taklt olduğu ve bahsedilen ürün özelliklerine sahip olmayan ucuz taklitler olduğu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.