Arama sonuçlarınız

1. komodor34

su geçirmez dağcı botu aranıyor...

Ynt: Su Geçirmez Dağcı Botu Aranıyor... Merhabalar;uzun bir süredir amatör olarak dagcılık ve doga sporları ile ugrasıyorum ve ozellıklede textıl urunlerı ilede yakından ilgiliyim oncelıkle şunu belırtmek ısterım goretex ile tınsulıet farklı seylerdır, piyasada farklı astarlar ile yapılmış...

2. komodor34

Ayakkabı Seçimi Yardım.

Ynt: Ayakkabı Seçimi Yardım. Ve unutmayın ayakkabıya vereceğiniz paraya acımayın limitleri zorlayip iyisini alın sorun yasamazsınız
  3. komodor34

Ayakkabı Seçimi Yardım.

Ynt: Ayakkabı Seçimi Yardım. Dışı deri olmassa iyi olur mümkünse uç kısmında mutlaka carsak bandı olmalı bastır turkiyeye yeni geldi sayılır forumlardan arastirabilirsin bende yaz faaliyetlerinde goretex kullanıyorum asırı bir sıkıntı yasamadım botu her zaman 1 numara büyük alın ki kıs...

4. komodor34

Ayakkabı Seçimi Yardım.

Ynt: Ayakkabı Seçimi Yardım. merhaba öncelikle alacağınız ayakkabının gore-tex olması büyük bir avantaj olur sizin adınıza.gore-tex su gecırmeyen aynı zamanda nefes alabılen özelbir astardır yalnız 200 tl bu tarz bir ayakkabı almanız zor o sebepten asolo ve ya salomon demiyeceğim lafumanın ve...
  5. komodor34

Çadır, Sırt Çantası, Uyku Tulumu Ve Mat Yardımcı Olur Musunuz?

Ynt: Çadır, Sırt Çantası, Uyku Tulumu Ve Mat Yardımcı Olur Musunuz? Merhabalar rahatlık anlamında 2 yada 3 mat kullanılabilinir,fakat bana göe yaz kampçılıgı yada doğada konaklamak kışkampçılığı kadar olmasada gercekten zor,uyku tulumunuzu yazlık olanından almanız mantıklı olur fakat...

6. komodor34

İstanbul'da Bir Cennet Bahçesi (Anadolu Feneri)

Bir yer ancak bu kadar guzel anlatılır ve tarif edilir ,senin sayende buranın varlığınıda öğrendik teşekkürler mutlaka gideceğim

7. komodor34

Suunto X10 Military

Ynt: Suunto X10 Military Suunto bu ısın piridir fakat gps li saat denildiğinde garmin fenix I'de düşünmek gerek
  8. komodor34

Garmin 60csx veya Oregon 550 de Backtrack?

Ynt: Garmin 60csx veya Oregon 550 de Backtrack? Gps cihazlarını alırken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar var meselaeğer dağcılık için alacaksanız,mutlaka mümkün olduğunca düz bir ürün alın yani dokunmatik olmayan cok fazla detayı olmayan sağlamlıgın ön planda oldugu bir ürün alın fakat...
  9. komodor34

Manyak Babanın İşleri Çamurda Oyun

Ynt: Manyak Babanın İşleri Çamurda Oyun Süperdi yaaa:)

10. komodor34

İstanbul'a Kar Yağdı, Attım Kendimi Yollara

Ynt: İstanbul'a Kar Yağdı, Attım Kendimi Yollara VİDEOYA BAYILDIM SÜPERSİNİZ:)YOLUNUZ AÇIK OLSUN:)

11. komodor34

RANGER MOTOR OMRU NE KADAR?

Ynt: RANGER MOTOR OMRU NE KADAR? ÜMRANİYE SANAYİDE FORD SERVİSİNDE ÇALIŞAN BİR ABİM VAR ÇOK NADİR GÖRÜŞÜRÜZ VE BİR SÜREDİR FORD RANGER FİKRİ KAFAMI YİĞİP BİTİRDİ BİR KAÇ HAFTA ÖNCE YİNE ABİMİ GÖRDÜM VE FORD RANGER İN NASIL BİR ARABA OLDUĞUNU SORDUM HİÇ DÜŞÜNME TEMİZİNİ BULURSAN HEMEN AL DEDİ...
  12. komodor34

my world

Ynt: my world MODEL NEDİR ÜSTADIM VE DAHA DETAYLI BİLGİ YAZARMISIN,ÖZELE YAZ İSTERSEN...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri