Arama sonuçlarınız

1. O

Orta Asya Gezisi

Ynt: Orta Asya Gezisi Değerli Gezgin Arkadaşlar; Çok istediğimiz Orta Asya gezisini Özbekistan ve Türkmenistan'ın vize ile ilgili işkenceleri nedeniyle ne yazık ki yapamıyoruz. Güzergahı Rusya üzerine çevirdik.Her iki ülkenin de İstanbul Konsolosluklarını telefon ile aradım.Telefonda...

2. O

Orta Asya Gezisi

Ynt: Orta Asya Gezisi Değerli gezgin arkadaşlar.Bilgi almak ve paylaşmak amacıyla bu konuyu başlattım.Allah izin verir ise 24 temmuzda Bişkek'e uçarak oradan bölgeyi gezeceğiz.Bu sürede internetten de araştırmaya devam ediyorum.Bir çok siteden yararlandım.Bisiklet İle gezen Gürkan Genç'in...
  3. O

Orta Asya Gezisi

Ynt: Orta Asya Gezisi Oğuzhan Bey kişisel iletiniz için teşekkür ederim.Ancak verdiğiniz telefon 'kullanılmıyor' diye cevap veriyor.Sizinle telefonla görüşüp ayrıntılı bilgi almak isterim.

4. O

Orta Asya Gezisi

Ynt: Orta Asya Gezisi Memnun olurum.Öğrenmek istediğim hususlar. 1-Kaşgar'a Kırgızistandan girişte Oşh ve Naryn kapılarından hangisi uygun, ikisinden de rahat giriş çıkış var mı.Bu kapılardan Kaşgar'a veya Kırgız tarafındaki şehirlere tarksi, dolmuş, otobüs vb. ulaşım nasıl. 2- Almaata...
  5. O

Orta Asya Gezisi

Ynt: Orta Asya Gezisi Katkınız için teşekkür ederim. Dediğiniz siteleri okudum.Çok da faydalı oldu.Fakat biz kendi aracımız ile gitmeyeceğimiz için özellikle ulaşım, ülkeden ülkeye sınır geçişleri konusunda ve Kaşkar'a giriş konusunda bilgi ihtiyacımız var.Ben de istanbulda yaşıyorum. Vize...

6. O

Orta Asya Gezisi

Dört arkadaş temmuz'un sonunda uçak ile Almaata'ya gidip oradan İran istikametine Orta Asya Gezisi planlıyoruz.Dördümüzün de yeşil pasaportu var.Sırtçantalı tarzda gezmeyi planlıyoruz.Bu güzergahta ayrıca Kaşgar'a (Çin sınırları içinde) gir çık yapmayı düşünüyoruz. 1-Kaşgar'a hangi...

7. O

Türkmenistan Vizesi

Ynt: Türkmenistan Vizesi Biz de 4 arkadaş temmuz'un sonunda uçak ile Almaata'ya gidip oradan İran istikametine Orta Asya Gezisi planlıyoruz.Dördümüzün de yeşil pasaportu var.Sırtçantalı tarzda gezmeyi planlıyoruz.Bu güzergahta ayrıca Kaşgar'a (Çin sınırları içinde) gir çık yapmayı düşünüyoruz...
  8. O

Karayolu İle Kazakistan Moğolistan Japonya Ve Güney Koreye Gidebilecek Yol Arkadaşları Aranıyor

Ynt: Karayolu İle Kazakistan Moğolistan Japonya Ve Güney Koreye Gidebilecek Yol Arkadaşları Aranıyor eğitimci arkadaşlardan oluşan 3-4 kişilik bir gezi grubumuz var.7-8 yıldır kendi aracımız (otomobil) ile iran, rusya, avrupa, balkanlar...vb. geziler yapıyoruz.Biz de 2015 yazında (ramazan...
  9. O

19-25 Temmuz Batum-kutaisi-tiflis-vladikavkaz-nazran-grozni-mahaçkale-bakü Gezisine Arkadaş...

Ynt: 19-25 Temmuz Batum-kutaisi-tiflis-vladikavkaz-nazran-grozni-mahaçkale-bakü Gezisine Arkadaş... 02-08 haziran arasında bakü üzerinden geçerek hazar kenarındaki derbent kapısından rusyaya geçerek dağıstan,çeçenistan, inguş, osetya, çerkezya gezisi yapıp aynı güzergahta geri döndük.Gürcistan...

10. O

Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 )

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) 02-08 Haziran arasında yaptığımız kafkasya turunu tamamladık.Daha önce Ahmet bey ile telefonla görüşerek kendisinden bilgiler almıştım.Tekrar kendisine teşekkür ediyorum.Zevkli, heyecanlı ve zor bir...

11. O

Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 )

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) 16 mayısta biz de öğretmen arkadaşlar ile Kafkaslara gitmeyi planlıyoruz.Ancak biz dönüşü Çeçenistan, Dağıstan Bakü üzerinden yapacağız. Planımızın diğer yarısı sizin gezdiğiniz yerler olacak...
  12. O

Azerbaycan'a Gittim Sorularınız, Merak Ettiklerinizi Cevaplarım

Ynt: Azerbaycan'a Gittim Sorularınız, Merak Ettiklerinizi Cevaplarım Tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler.Biz de bu ay arabayla o güzergahlara gideceğiz.Bu tür sorunlar yaşayacağımıza eminim. Sizin yazılarınız bir uyarı oldu.Geçen yıl bu güzergahata tren ile seyahat etmiştir.Çok...

13. O

Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış.

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış. verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.bahsettiğiniz Yessentuki nerede.Ayrıca Cecenya'nın güvenli olmadığından bahsetmişsiniz.Ancak bu sitede o bölgeye giden gezgin arkadaşlar bir sorunla karşılaşmadığını...
  14. O

Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış.

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış. turbolinea gönderdiğiniz bu bilgiler için çok teşekkürler.Biz 5-6 öğretmen arkadaş kendi özel aracımız ile 16 mayıs 22 mayıs tarihleri arsında vladikavkas, nalcik, çerkesk, grozni ve mahaçkale gezisi yapmak istiyoruz. Bu...
  15. O

RUSYA-UKRAYNA-POLONYA CİVARI YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Ynt: RUSYA-UKRAYNA-POLONYA CİVARI YOL ARKADAŞI ARIYORUM ben de bu güzergahları gezmeyi düşünüyorum, Ordu'da eğitimciyim (42 yaşında), şimdiye kadar balkanlar, avrupa, iran ve gürcistanı öze araç ile gezdik, gezi anlayışıma uygun 3-4 kişilik bir gurupla (özel araç ile) gürcistan, rusya...

16. O

Rusya-Ukrayna-Moldova ( 2013 İlkbahar )

Ynt: Rusya-Ukrayna-Moldova ( 2013 İlkbahar ) Ben de Ordu'da eğitimciyim (42 yaşında) ,arkadaşlar ile üç dört kez özel araç ile yurt dışı gezisi (balkanlar, avrupa, iran) yaptık, gezi anlayışıma uygun 3-4 kişiyle bir otomobil ya da minibüs ile kültürel amaçlı olarak gürcistan, rusya...
  17. O

RUSYA-UKRAYNA-POLONYA CİVARI YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Ynt: RUSYA-UKRAYNA-POLONYA CİVARI YOL ARKADAŞI ARIYORUM Son 3-4 yıldır birkaç arkadaş otomobil ile çeşitli ülkeleri geziyoruz.Dediğiniz güzergah mayıs ayında güzel olur.Kış aylarında sorunlu güzergahlar.İletişim kuralım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri