Arama sonuçlarınız

1. K

Shearwater Sectional (parçalı Deniz Kayağı) İmalatı

Ynt: Shearwater Sectional (parçalı Deniz Kayağı) İmalatı Yani biraz problem çıkmasını göze almıştım ama bu kadar sorun olmaz diye düşünüyordum. İkna oldum aslında, ama parasını verdiğim için işin gitmediği yere kadar malzemeyi zorlamak istiyorum :) Bursa'da normal 170x220 ölçüde 3mm/4mm...

2. K

Ynt: Shearwater Sectional (parçalı Deniz Kayağı) İmalatı Merhaba abi, şöyle söyliyim, bu plakalar 1,8 cm kalınlığında beton kalıbı olarak kullanılan ağır inşaat kontrplaklarının en alt ve üstünde dış katman olarak geliyor. Markası Rina. Fotoğraflarını çekmeye çalışırım, plakalar temiz zaten...
  3. K

Ynt: Shearwater Sectional (parçalı Deniz Kayağı) İmalatı Aradan epey zaman geçti ama işlemlere ancak başlayabildim. Apartmanın sığınak alanı, iş güvenliği yasası kapsamında boşaltılması gündemde olduğu için epey süre kaybettim, sorun olmayacağı anlaşılınca başladım. Kontrplak olayı için...

4. K

Darıca - Yelkenkaya Gezisi

Ynt: Darıca - Yelkenkaya Gezisi Çok güzel görüntüler var, denizin suyu da inanılmaz berrak görünüyor, taşlık olduğu için herhalde, polarize filtre de olabilir. Denize girilmese de yüzmek gibi denize yakın olmayı sağladığı için istiyorum bu kayak işini.
  5. K

Ynt: Shearwater Sectional (parçalı Deniz Kayağı) İmalatı Çok teşekkür ederim. Petrel Play'i ben de çok beğendim, üst kısmının düz oluşu çok şık. Ancak yüzey sayısının fazla oluşu ve de kapaklardan dolayı yükseltme-alçaltmalı kısımları olması ince işçilik ister diye düşünüp çekindim ilk kayakta...

6. K

Ahşap Kano imalatı

Ynt: Ahşap Kano İmalatı Uzunluğuna göre ağırlığı makul, sakin sularda keyifli olur. Güzel çalışma, fotoları bekliyoruz.

7. K

Ynt: Shearwater Sectional (parçalı Deniz Kayağı) İmalatı Evet ben de bu şekilde düşünüyorum ama daha önceden tecrübem de olmadığı için, malzemeden dolayı sıkıntı yaşamıyım istiyorum, en azından yüzmeli yani :) maliyeti de uygun olması için karşılaştırıp öyle almam lazım. Daha uzun bir kayak...
  8. K

Herkese iyi günler, bir süredir okuyucu olarak takip ettiğim foruma ilk gönderimi yapıyorum. Ben de Chesapeake LightCraft'tan bir adet plan alarak bu kontrplak+fibergals metodu ile deniz kayağı imalatına karar verdim. Arabam ufak ve de evimin de garajı olmadığı için nasıl olur diye düşünürken...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri