Arama sonuçlarınız

1. M

dalış okulu tavsiyeleriniz

Ynt: dalış okulu tavsiyeleriniz yanıtlarınız için çok teşekkürler öncelikle. Gökçeada kulağa hoş geliyor ki zaten çanakkaleye yolum düşecek yaz tatilinde orayı listemde başa aldım ;)

2. M

Ynt: dalış okulu tavsiyeleriniz Öncelikle cevap için teşekkür ederim. bende günübirlik dalış yapmak istemiyorum benim için önemli olan başlangıç eğitimini ciddi bir şekilde almak. tatilimi buna göre ayarlamayı düşünüyorum yer çok önemli değil.
  3. M

Arkadaşlar merhaba, ben dalış eğitimi almak isteyen bir meraklıyım. öncelikle dalış eğitimi alacak kişide hangi özellikler olmalı? dalış eğitimini öğretmen olduğum için yaz tatilimde hem tatil yapabileceğim hem eğitim alabileceğim bir yerde almak istiyorum bu konuda yer ve kurs öneriniz var mı?

4. M

Serbest Atlayış

Ynt: Serbest Atlayış evet T10b tipi paraşütlerle yapılıyor atlayışlar. bu sporu ilk kez yapan biri için güzel olduğunu düşünüyorum çünkü o ruh haliyle kendi paraşütümü açamazdım heralde. ben başka bir paraşütle atlayış yapmadığım için hangi sebeple tavsiye etmediğinizi anlayamam :)
  5. M

Serbest Atlayış

Ynt: Serbest Atlayış Bende önceki sene thk inönüde serbest düşüş eğitimi aldım gerçekten çok güzel bir spor ve harika bir adrenalin patlaması. herkese tavsiye ederim ancak eğitim süreci bayağı zorluyor.tüm vücudunuz takla atmaktan morarabiliyor. Bir defa atlayış yetmedi bana efes'e de gitmeyi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri