Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yedi Göller Kamp Tavsiyelerinize İhtiyacım Var
Bilgileriniz için çok teşekkürler..
bizim araçlarla biraz zor gibi görünüyor ama ordaki doğanın tadına bakmaya kararlıyız :)
bizde mayıs sonu gibi düşünüyoruz inşallah gidebilirsek fotoğrafları buradan paylaşıp tüm maceramızı sizlerle...
arkadaşlar, abilerim, ablalarım doğa seven güzel insanlar;
ben ve 3 arkadaşım yedigöllerde camp yapmak istiyoruz ve tecrübelerinize ihtiyacımız var.. sorularım aşağıdadır
1) yedigöller sezonu ne zaman açılıyor? (çadırımız yazlık o yüzden sıcak havalarda gitmemiz gerekiyor) tahmini mayıs sonu
2)...
Ynt: Kamp Yeri Önerisi İstiyorum
Selam,
Arkadaşım sana saroz uzunkum plajını önere bilirim kamp için çok müsait ve sessiz sakin olur gelde aileler falan olur ve en güzeli de gece yıldızların güzelliği samanyolu şeridi bile görünüyo (; günlük ücreti 13 tl falan wc lavabo dahil istersen daha...
Ynt: Yılın İlk Açılış Kampımız Saroz Uzunkum :)
Koltuklar REAL marketten almıştık ama markasını tam olarak hatırlamıyorum ancak markette kampçılık ili ilgili reyonda bulmanız mümkün fiyatı ise 29 TL idi. Rahatlığına diyecek yok gerçekten çok kullanışlı tavsiye ederim :))
İlginiz...
Ynt: Yılın İlk Açılış Kampımız Saroz Uzunkum :)
Ben teşekkür ederim. Çadırın markası ve modeli budur ( quechua t6.2 xl air ) şu an işyerinde oldugum için çok fazla fotograf malesef yok ancak arama motoruna yazdıgınızda bulabilirsiniz. Alıcaksanızda size gerçekten tavsiye edebilirim :)
Merhabalar bu yılın bizim için açılış kampımız saroz uzunkum'u sizlerle paylaşmak istedim .
Gitmek isteyen arkadaşlarım var ise her konuda bilgi verebilirim :)
Sahili olsun denizi olsun insanları olsun çok güzel bir yer ayrıca bu zamanlarda kampçıların yogun oldugundan en keyifli zamanı ...
Ynt: Sülüklü Kamp Alanı Hakkında Bilgi Olan Lütfen Yardımcı Olabilirmi ..
bilgi için teşekkürler :) peki ya orada kamp yapabildiniz mi tavsiye edermisiniz ? :)
Duydugumuza göre sülüklü kamp alanına gitmek için 9 km boyunca toprak yoldan gidiliyomuş bu yol sedan otomobil geçebilirmi ve bu günlerde orası nasıldır giden arkadaşlarım yorumlarını esirgemez ise çok sevinirim :))
Sayın marmariscj7,
Kullandıgımız cadır kışlık değildir ancak sadece su geçirmez özelliği mevcuttur ama yaz için çok keyifli. Kışlık olarak size tavsiye edemeyeceğim bunun için diğer arkadaşlar yardımcı olabilirler :)
merhaba :)
sanırım size kendi çadırımı önere bilirim yalnızz 6 kişilik içinde 2 odası var odalarda ayakta durmak mümkün baya bi uzun yani ayrıyetten oda haricinde cadırın dışında 11 metre kare alanı var yagmur geçirmez ve börtü böcekte giremiyo baya bi keyifli ama size biraz büyük gelebilir...
Ynt: Mart Ayında Kamp...
çadırımız sadece yazlık ama su geçirmez tabi yinede kışın kullanmak sağlıklı değil :)
bizde genel olarak yazın kamp yaptığımız için bizim için çok iyi memnun kaldı yani sadece yaz için tavsiye edebilirim ...
http://www.decathlon.com.tr/TR/t6-2-xl-air-c-181370670/
Ynt: Mart Ayında Kamp...
6 kişilik büyük bir cadırımız ve yemek için gerekli herşey var buz dolabımızda var ancak mart ayı soguk olabileceginden yabani hayvanlarla karşı karşıya kalmamak için güvenli bir yer arıyoruz istanbuldayız ege ve marmara bölgesi bizim için daha iyidir tabi ...