Arama sonuçlarınız

1. mikerock

Geleneksel Denizli Beyağaç Karagöl Kampımız

Ynt: Geleneksel Denizli Beyağaç Karagöl Kampımız O kadar güzel bir yer ki buradan fotoğraflar ile anlatmak aslında az kalır.

2. mikerock

Geleneksel Denizli Beyağaç Karagöl Kampımız

Bu yıl artık geleneksel olduğunu söyleyebileceğim Beyağaç Karagöl Kampımızı gerçekleştirdik.
  3. mikerock

İran Gezi Yazısı

Ynt: İran Gezi Yazısı Bilgilendirmeleriniz için ve görselleriniz için çok teşekkür ederiz. Sayenizde fikir sahibi olduk.

4. mikerock

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak Başlıkla ilgisi kalmayan bu sohbeti bitirmek için ; Beni tanımak isteyenler http://ozeybekoglu.blogspot.com.tr/ çok ilgilenemediğim blogumdan fikir sahibi olabilirler. Ayrıca başlık sahibi arkadaşıma içindeki duyguları paylaştığı için teşekkür ederim. İnşallah bir çok...
  5. mikerock

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak Sevgi saygılarımla , doğru bildiklerimizi ve düşüncelerimizi özgürce paylaşmamız dileğiyle.

6. mikerock

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak : Bu yaklaşımınız sizin doğa ile olan bağlantınızı tanımlıyor. :D :D :D

7. mikerock

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak Başarısızlıklar olmasaydı , tecrübeleri nasıl edinecektik. Gelen başarı ile tecrübe edinilmez. Atalarımızda başarısız girişimlerden sonra başarıya ulaşmışlardır. Saygılarımla;
  8. mikerock

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak (Tüm bu bilgiler ışığında hala doğa ile insan uyumludur insan doğada kalabilir diyorsanız realisrt değil hayalperestsiniz derim.) Bu cümleniz bana her sonucun bir hayalle başladığını bir kez daha hatırlattı.
  9. mikerock

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak Doğru okumuş yanlış anlamışsınız sanırım. Benim kastettiğim doğa , Dünya dır. Dolayısıyla günümüzde alaskanın soğuk ikliminde veya sahra çöllerinde bedevi şeklinde hayat süren insanlar olması , sizce insanoğlunun bulunduğu yere uyum sağlaması değilmidir? Ve günümüzdeki...

10. mikerock

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak Milyonlarca yıldır yeryüzünde yaşayan bir nesilden gelen biri olarak imkansız diye bir şey yoktur inancındayım. Sonuçta hepimiz doğada yaşıyoruz. Fakat tercihlerimizi toplumla iç içe ve kolay yollardan yaşamıyı benimsediğimiz için olsa gerek , ara sıra doğal yaşam özlemi...

11. mikerock

İzmir Balıkesir Çanakkale Çadır Güzel Campı Yerleri

Ynt: İzmir Balıkesir Çanakkale Çadır Güzel Campı Yerleri Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. İnşallah hedeflediğim gibi gezi olur ve fotoğraflarını burada paylaşırım.
  12. mikerock

İzmir Balıkesir Çanakkale Çadır Güzel Campı Yerleri

Ynt: İzmir Balıkesir Çanakkale Çadır Güzel Campı Yerleri Yardımcı olursan sevinirim.

13. mikerock

Kamp Ve Yol Arkadaşı

Ynt: Kamp Ve Yol Arkadaşı Bu amaç için niyetlenmenizi takdir etmiştim. Fotoğrafları görünce tabiki ayrıca takdir edeceğimizden emin olabilirsiniz.
  14. mikerock

Kamplı Gezi İçin Rota Tavsiyeleri

İzmir Çeşme den başlayıp Fethiye de son bulacak kamplı bir rota çizmek istiyorum. Fakat kalabileceğim ve gezebileceğim yerler konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum.
  15. mikerock

Kamp Ve Yol Arkadaşı

Ynt: Kamp Ve Yol Arkadaşı Şimdiden tebrik ve takdir ediyorum sizi.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri