Arama sonuçlarınız

1. K

Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası

KUSURA BAKMAYIN isminizi yanlış yazmışım özür dilerim.

2. K

Teşekkürler Ender Bey. Antalyada henüz buzdolabı kompresörünü değiştirecek servis bulamadım,malum koranadan dolayıda rahat dışarı çıkamıyoruz.Buz dolabını 12 volta çevirdikten sonra 12 v Tv de bakmam gerekecek heralde 12 v kullanım açısından. 50 A MPPT salor şarz cihazı ısmarladım ay sonu...
  3. K

Ender Bey şayet buraya yazamıyorsanız tlf.num 0542 6911099 (Kazim)

4. K

Merhabalar Ender Bey Karavanımda (henüz kullanamadım ) 2 x 190 w monokristal panel 1x200 AH jel akü 1000w tamsinüs akıllı sovair inventerim var. 90 lt.220 v buzdolabı ,12 v hidrafor ,hermatik şohben 3 mt. kadar şerit led aydınlatma mevcut. Tv de ilave etmek istiyorum. Laptop ve tlf.şarjı da...
  5. K

12 Volt Kompresörlü Buzdolabı Tavsiyesi

Cevabınız için teşekür ederim.Gülegüle kullanın. Ben Antalya dayım burada henüz bu işin uzmanını bulamadım. Siz herşey dahil 1000 TL yemi yaptırdınız. 12 v kopresör kargo hariç 430 TL

6. K

12 Volt Kompresörlü Buzdolabı Tavsiyesi

https://www.sogutmamerkezi.com/image/cache/catalog/kompresor/Hermetik/Techsun%2012v%20-%2024v%20Buzdolab%C4%B1%20Motoru-750x750.jpg kompresör gazı 134a R134 farkı nedir. Soğutma merkezinde 428 tl ucuzlamış fiyatı var .Almayı düşünüyorum fakat Antalyada henüz bu işiyapabilecek bir servis ile...

7. K

Karavan Buzdolabı (kompresörlü Soğutma)12 Vdc

Merhaba sizin akünüz yenimidi ? Bendede benzeri sorun var , 190w x 2 monokristal, 200 A jel akü ,1000 w tamsinüs akıllı savior inventer mevcut. Paneller doğrudan inventere bağlı,hava bulutlu olsada gündüz sorun yok 90lt bosch buzdolabı çalışıyor. Aydınlık gittiginde yarım saatte akü 11 v altına...
  8. K

Karavan Elektrik Sistemleri Acdc, Solar Panel, Alternatör Şarjı

Peki akü kapasite kullanımının % 50 sinden fazlasının kullanımı akünün ömrünü kısaltır yada deşarjına sebep olur gibi açıklamalar ne anlama geliyor. Yani 200 akü ihtiyacı tesbiti yaparken 200 A lik aküyü hesaplamalarda 100 amper miş gibi hesaplamamız gerektiği burada forumda yazılmıştı. Şayet...
  9. K

Karavan Elektrik Sistemleri Acdc, Solar Panel, Alternatör Şarjı

Akünün %50 kapasite kullanımı ne anlama geliyor? doğrusu tam anlamış değilim. 13,8 A tam dolu akü 10,7 A e düştüğünde yüzde kaç kullanılmış olur. Yada %25 kullanım amper karşılığı nedir.?

10. K

Karavan Ac-dc Elektrik Ve Elektronik Sistemleri

Cevaplarınız için teşekkürler.Emeğinize sağlık.

11. K

Kasetli Tuvaleti Olmayan M.karavan/karavan/camper Kullanıcıları

Sayın Akdeniz45 cevabınız için teşekkürler.
  12. K

Su Sistemleri(bu Sistem Kullanirmi)

yanlış yere yazdım ama kusura bakmayınız.

13. K

Su Sistemleri(bu Sistem Kullanirmi)

Benim karavanımda ev tipi klozet mevcut henüz kullanmadım.250 lt atık su tankı ve vanalı geniş bır borudan tahliyesi var. Ev tipi klozet kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi.
  14. K

Kasetli Tuvaleti Olmayan M.karavan/karavan/camper Kullanıcıları

Benim karavanımda ev tipi klozet arkasında rezervuarıve taharet musluğu ile su sarfiyatı dezavantaj gibi görünüyor, atıklar kalın çıkış borusu ile direk pis su tankına gidiyor arkada kalın çıkışı üzerinde vanası var.Pompa olmadığı için tam boşaltım olmayacak heralde . Henüz hiç kullanmadığım...
  15. K

12 Volt Buzdolabı Enerji Sarfiyatı

Merhaba hayırlı Ramazanlar. Az önce (dün akşam üzeri 1000w sovair tam sinüs akıllı inverteri kapatmıştım) karavanıma baktığımda akü şarjı tamamdı,inventeri açtığımda 12,7 A e indi panellerden tekrar sarj başladı kısa zamanda tekrar akü doldu. 220 v ac buzdolabı ilk kalkışta 7 A üzeri sonrasında...

16. K

Buzdolabım 220 v daha önce belirtmemişim. 12 v ta çevirsem sarfiyat ta istifadem olurmu.
  17. K

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Sistemimde 1000 w tamsinüs SAVİOR inventeri kullanımda fakat sistemde bazı eksiklikler var sanırım. 50 A MPPT şarz regilatörü takmayı düşünüyorum.ilave 190w panel bağlantısı hazır takabilirim. 19-22 inç tv günde 4-5 saat kullandığımda 2x200 A AMG batarya...
  18. K

12 Volt Buzdolabı Enerji Sarfiyatı

Karavanda 90 lt. 50 wat sarfiyatlı buzdolabı 12 yada 220v ile çalıştığında inventerin sarfiyatıda ilave edildiğinde hangisi daha sarfiyat yönünden avantajlıdır. 12v olanın avantajı yoksa neden okadar paralar verilip alınıyor.

19. K

Merhaba ben antalyadayım aralık ayında aldığım dukato karavanımı uzun süre sistem olarak deneyemedim mevcut şarj sistemi 2,6 kv jenarötör ve alternatör den olarak yapılmış 1000 w tamsinüs SAVİOR inventer ve 200 amper jel akü mevcut. Sonradan ben 2 x190w mono kristal güneş paneli bağlattım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Geri