Arama sonuçlarınız

1. M

Defender Kapı Merkezi Kilit Uygulama ?

Ynt: Defender Kapı Merkezi Kilit Uygulama ? Bagaj kapağının merkezi kilitle ilişkilendirmesi açısından aynıdır.

2. M

Ynt: Defender Kapı Merkezi Kilit Uygulama ? Okudum,ancak farklı bir araç sahibinin tecrübelerini paylaşmasına da saygı gösteriyorum,saygılar.
  3. M

Ynt: Defender Kapı Merkezi Kilit Uygulama ? Bilgi,Tecrübe paylaşım ortamlarında şımarıklığın ve ukalalağın yeri yoktur.yolda kaldığında kimin yaşı kaç hangi arabayı kullanıyo, hepsi kaybeder.

4. M

İlandaki Defender Hakkında Bir Sorum Olacak.

Ynt: İlandaki Defender Hakkında Bir Sorum Olacak. Düzeltme! yapıldı.
  5. M

Ynt: İlandaki Defender Hakkında Bir Sorum Olacak. 1987 sonrası bütün Defender'lara ek'teki resimde görülen, sanırım 2010 sonrası modellerde kullanılan ön konsol 90 veya 110'larda tesisat bakımından uygulanabilir mi veya uyumlu mudur?

6. M

Ynt: İlandaki Defender Hakkında Bir Sorum Olacak. teşekkürler Tuncay bey,ben aradığım aracın ne ayarda olduğunu umarım belirtmişimdir,motor konusundaki soru işaretleriminde cevabını aldığımı düşünüyorum.yeni arayışlara girişeceğim.Saygılar

7. M

Ynt: İlandaki Defender Hakkında Bir Sorum Olacak. Öncelikle cevap ve yorumlarınız için teşekkür ederim.ilanlar ve burasından başka bilgi alma kanalım olmadığı buraya yazdım.özetle aradığım aracın özellikleri bakımı iyi göründüğü için bu aracı danışma ihtiyacı hissettim.farkındayım aracı götüren...
  8. M

Ynt: İlandaki Defender Hakkında Bir Sorum Olacak. sayın Derinmai,başlığı açtıktan sonra özelde bilgili olan birkaç arkadaşımla görüşmelerimden sonra onlar da aynı motor konusuna dikkat çektiler.sanırım ben orjinal td,tdi motorlu bir araç arayışıma devam edeceğim,ilginiz ve zaman ayırıp cevap...
  9. M

Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Alkım Bey,şimdiden hayırlı uğurlu olsun,iyi günlerde kullanmanız dileği ile takipteyim,okuyorum süreci,paylaşımlarınız için Teşekkür ederim,darısı benim başıma,İstanbulda arayış ve araştırma içindeyim ben de ama acele etmiyorum,saygılar

10. M

Merhabalar,sahibinden sitesindeki galeriden 87' metalik gri Defender çift kabin pick-up ilan no:143075123 aracın seceresi hakkında bilgisi olan veya o aracı ben topladım gibisinden, önceki sahibi bendim diyen,araçla ilgilendiğim için soruyorum.tavsiye edermisiniz?sonuçta ticari bir mevzu olduğu...

11. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese Merhaba,Şubat 2013'te foruma katıldım.bir Defender almak istiyorum ve bu fikrimden beni kimse caydıramaz ;) şimdilik sadece yorumları okuyorum ve oldukça faydalanıyorum.Aracı alıp aktivetelere gittikçe deneyimlerimi paylaşırım zamanla sorularım...
  12. M

Gördüğüm en iyi Defender

Ynt: Gördüğüm en iyi Defender Öncelikle Herkese merhabalar,yeni katıldım,okuyorum paylaşımlarınızı oldukça faydalanıyorum.Ben de bu adamı takip ediyorum facebooktan iyi işler çıkardığını düşünüyorum.sitesinin linkini de Sizlerle paylaşmak istedim.Sevgi ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri