Arama sonuçlarınız

1. E

Grand Cherokee 3.1 Td Vites Yükseltmeme Sorunu

herkese merhaba iyi forumlar. 2001 model 3.1 td aracım 1 haftadır şanzıman ısınma sorunu veriyordu. bağırıyor ama gitmiyor, belli bi süre kullandıktan sonra şanzıman ısındı ışığı yanıyordu. bi kaç ustayla konuştum ve sorunun muhtemelen yağdan olduğunu söylediler bende bunun üzerine şanzıman...

2. E

3.1td Ciddi Sorun, Arıza

Arkadaşlar iyi günler direk konuya geçmek istiyorum. Aracim 2001 model çok ciddi bir arizayla karşı karşıyayım. Kısaca anlatmak gerekirse araç "D" viteste 2000 deviri geçmiyor dolayısıyla 60 km hızı yokuş olunca ise 40a 30a dusuyor bazende birden gaz yiyor normal bir şekilde hızlanıyor ayrıca...
  3. E

3.1td 2001 model soğuk havalarda çalışma sorunu

iyi akşamlar beyler size bir sorum olacaktı ben 3.1td 2001 model grand cheeroke kullanıcısıyım genel itibariyle memnunum bir tek sorunum var oda şu BEYLER ARACIM SOĞUK HAVALARDA İLK ÇALIŞMADA ÇOK SORUN ÇIKARIYOR. ÇALIŞTIRMAK İÇİN BAYA UĞRAŞIYORUM ÇALIŞTIKTAN SONRADA SİMSİYAH DUMAN ATIYOR ISINANA...

4. E

GRAND CHEROKEE 3.1TD ŞANZIMAN SORUNU

Ynt: GRAND CHEROKEE 3.1TD ŞANZIMAN SORUNU sağolun beyler fikirleriniz için ben yarın bi gösteriyim ustaya
  5. E

GRAND CHEROKEE 3.1TD ŞANZIMAN SORUNU

S.ALEYKÜM BEYLER HEPİNİZE BİR SORUM OLUCAK ARACIM BUGÜNE KADAR SORUNSUZ ÇALIŞIYORDU MEMNUNUMDA ALLAHA ŞÜKÜR ANCAK BUGÜN 120KM YOL GELDİM YİNE SORUNSUZ Bİ ŞEKİLDE EVE GELDİM ARABAYI PARK EDİP YARIM SAAT SONRA TEKRAR ARACIMA BİNDİM FAKAT ARABA "D" VİTESTE 2.VİTESTEN SONRASINI GEÇMİYOR 70-80 KM...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,110
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

SON KONULAR

Geri