Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Adım Adım Defender'a Doğru
Ozan abi bu konuda deneyimli olduğu kadar yardım severdirde zamanında onun sayesinde çok şey öğrendim bu araçla alakalı tekrar teşekkür ederim abi . Edirne'den Gökhan.
Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu
Anlatımınız oldukça güzel elinizden geldiğince fotoğraf çekebilirseniz bizler açısından da iyi olacaktır yolunuz açık olsun.
Ynt: Discovery 2 Td5 Almak..
Aracınız hayırlı olsun genel olarak araç beklentilerinizi karşıladımı? Yakıt tüketimi ne durumda bilgilendirirseniz çok memnun olurum bende sizin gibi bir araç alma arifesindeyim. Şimdiden teşekkürler.
Öncelikle herkese selamlar..
5 bin tl bütçe ile çalışır yürür durumda bir series alıp zamanla toparlamak istiyorum sizce bu bütçe ile başlayabilir miyim ?
Series alırken dikkat etmem gereken yerler varmıdır özellikle şu şöyle değilse alma dediğiniz yerler vs.
Ynt: Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum
Teşekkürler bu yılki organizasyona katılacağız inşallah bir aksilik çıkmazsa araç 10 yıldır aynı kişideydi zaten o da gözü gibi bakıyordu bende aranızdayım bundan sonra yeni aracımla
Araç 2.5 benzinli üzerinde offroad jant lastik sis farları tavan sepeti araç üstü çadır vs gibi basit şeyler var araç offroad da çok fazla zorlanmış bir araç değil genelde uzun gezilerde kullanılmış evet Land Rover Adventure gezilerinin...
Herkese tekrar merhabalar uzun bir süredir yazamadım ama bu süreçte sürekli araç arıyordum ve sonunda bir def sahibide ben oldum buda araçtan bir kare araç benzinli ben almadan önce komple motor bakımına yürür vs bakımına girecek araç bu...
Piyasayı biraz araştırdım yaklaşık 1 buçuk yıldır araştırıyorum aslında 13-15 bin lira arasında eli yüzü düzgün bir araç bulmak oldukça zor bende düşündüm eşimlede gerekli fikir alışverişlerinden sonra tek araç olarak bir arazi aracı almaya...
Hala Defender arayışım devam etmekte arkadaşlar kafama yatan bir araç bulamadım halen özellikle defender ile doğa gezilerine buluşmalara katılacak olan abilerim kardeşlerim bana da haber verirlerse çok memnun kalırım bende gelip o atmosferi...