Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013)
Babamla Konuştum, Seneye Offroad Oranı Az Bir Buluşma Olursa Gelecekmiş (2000 Frontera 2.2 Dtı) , Bende O Geldiğinde Katılacağım (1993 Frontera 2.3 Tdı). Arabaları Zorlamayı Sevmiyoruz :) Katılan Herkese Şimdiden İyi...
Ynt: FRONTERA ÇEKİ DEMİRİ LAZIM ????
bursadan söylemiştim kargo elime geldi ama topuz eksikti.. kavga dövüş iş yaptırıyorsun onu da yarım yapıp daha da uğraştırıyorlar siz siz olun bursadan , adını şimdi hatırlayamıyorum çıkma frontera parçası almayın. not 150 tl komple
Ynt: Frontera 2.2 DTI Sport Alımı???
üstünü açmamanı tavsiye ederim, su alma ihtimali var yaşından dolayı contalarından su alabilir yeniden taktığında...
Ynt: FRONTERA "A" ÖN DEMİR ---> FRONTERA "B" YE TAKILMASI
Frontera a kasanın demiri b kasaya link : http://imageshack.us/f/202/3769f51874e1cadbad60fc9.jpg/
Arkadaşlar ikitelli arıca - opel çıkmacısında buldum demiri, 1-2 tamir işi var ve boyanacak daha sonrasında bağlantı Frontera A da Düz fakat B de yatay olması farkı var oraya vidalı bir aparat yapılıp tutturulacak. Haftaya Cmtsi Resimleri eklerim inş.
Ynt: BENZİN DAMLIYOR !!!
sorun çözüldü , yakıt pompasından motora giden ve gelen 2 demir borunun 2 metrelik kısımları değiştirildi. çürümüş artık. şu an sorun yok çok şükür.
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi
merhabalar,
bende foruma yeni katıldım bizim ailede de 2 tane frontera var :)
babamda 2000 2.2 tdi 3 kapı
bende 93 model - 2.5 tdi isuzu 98 motorlu 5 kapı frontera
sık sık gireceğim artık foruma...