Arama sonuçlarınız

1. 112

Freelander 1

Merhabalar. Freelander td4 2004 model aracım var.soğuk havalarda park halindeyken ara sıra vebasto nun ilk devreye girişte yaptığı sese benzer ses geliyor.bu normalmidir.

2. 112

Land Rover 2006 Td4 2.0 Freelander Mazot Kaçağı

Siz bi servise gosterin bence.kolaY velsin.
  3. 112

Land Rover 2006 Td4 2.0 Freelander Mazot Kaçağı

Sn haymeanam aracınızda motora motorin basan ve motora alt yan kısımdan baglı olan bir pompa var. pompa common rail sistem ve bosch marka. muhtemelen bu pompa kaçırıyor.servise gitmenizi öneririm.pompanın tamirini bosch servisleri yapıyor fakat yerinden sökmek ve takmak tamamen yetkili servis...

4. 112

Abs Sensörü

Merhaba Aracım 2004 td4 SE Freelander sol ön ABS sensörü arızalanmış,okumuyormuş.bir firmanın internet sitesinde iki çeşit ürün var.hangisi benim aracıma olur bakarmısınız.şimdiden teşekkür ederim. http://www.otocelik.com/urun/abs-sensoru-on-1aa001-den-itibaren-freelander-1_1834.aspx...
  5. 112

Mono Kristal Ve Poli Kristal Solar Panel Bir Arada Kullanılır Mı?

Ynt: Mono Kristal Ve Poli Kristal Solar Panel Bir Arada Kullanılır Mı? Kullanılır .monokristalin paneller %20 Polikristalin paneller %16 verimliliğindedir. panellerin gerilimlerini şarj cihazına uydur yeter.Paralel,seri vs.kolay gelsin.

6. 112

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba Kaç Kişiyiz ? 2004 td4 se.

7. 112

Kaşık Denemem

Ynt: Kaşık Denemem http://www.youtube.com/watch?v=rxDqU8aLMLc bu bıçaklardan alın bikaç tane kolay gelsin.
  8. 112

Opinel çakı

Ynt: Opinel Çakı http://www.opinel.com/ burayı inceleyin opinel için.yaklaşık 10 yıldır başka marka kullanmıyorum.her türlü iş için bıçak,çakı ,testere çeşidi var.tek dikkat edilmesi gereken açıp kapatırken elinizi kesmemeye dikkat etmeniz. resimlerdeki karbon bıçak ıslandığında mutlaka kararma...
  9. 112

2004 Td4

Ynt: 2004 Td4 sn Batuhan bey ve Adem bey ilginize teşekkür ederim. Batuhan bey Bahsettiğim servis Bursa da.tanı yanlış olunca sizlerden fikir almak istedim. Adem bey sizi verdiğiniz numaradan mesai günü içerisinde arayacağım. İşlerinizde kolaylıklar dilerim.

10. 112

2004 Td4

merhaba bu yazıyı bir konunun altına ilgili olduğu için yazmıştım sanıyorum dikkat çekmedi.yeni konu açmak zorunda kaldım.benim aracım 2004 freelander1 td4 SE araç yolda giderken vuruntu yapmaya başladı.iyi bir özel sevis kontrol etti bilgisayara bağladı sadece tiptronik müşürü arıza...

11. 112

2.0 td4 HSE Freelander

Ynt: 2.0 Td4 Hse Freelander merhaba benim aracım 2004 freelander1 td4 SE araç yolda giderken vuruntu yapmaya başladı.iyi bir özel sevis kontrol etti bilgisayara bağladı sadece tiptronik müşürü arıza gösterdi.bunun dışında yapılan yol testinde ön akslarda arıza olduğu ve vuruntunun bundan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR